Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gundur kahverengi akintim var cok asiri degil.belim karnimda agriyor.ilk kez boyle oluyor.en son 18 de adet oldum 23 de bitti.
adetine daha çok varsa yerleşme olabilir3 gundur kahverengi akintim var cok asiri degil.belim karnimda agriyor.ilk kez boyle oluyor.en son 18 de adet oldum 23 de bitti.
Valla herhangi bi sorunum yok niye boyle oldu anlamadim ilk kezbu ay bu sorunu yaşayan baya kişi duydum bende dahil. düzenli regl oluyor musun ve herhangi bi kist şikayetin var mı tüylenme kilo sivilce saç dökülmesi gibi şikayetlerin var mı bunları bi gözden geçiir düzenli regl oluyosan bile
Evet daha cok var.yerlesme hamilelikmiadetine daha çok varsa yerleşme olabilir
evet yerleşme kanaması hamilelik belirtisidirEvet daha cok var.yerlesme hamilelikmi
Hamilemisinevet yerleşme kanaması hamilelik belirtisidir
ben de 17 aralıkta adet oldum, yani senden bir gün önce ve dün de lekelenmem oldu
test için daha erkenHamilemisin
Benim hamile olmam sifir yumurtlma doneminde iliskiye girmedim hictest için daha erken
adetimin geçmesini beklicem
1 haftam var
öncesinde girdiysen de şans yüksekBenim hamile olmam sifir yumurtlma doneminde iliskiye girmedim hic
Bi gun oncesinde girmisdim ama bu kadar cabuk kanama olurmuöncesinde girdiysen de şans yüksek
bir iki gün önce
birgün sonrası da olasılıklı
bu kadar erken olur canım, çünkü döllenmenin 3. gününden itibaren lekelenme olabiliyormuşBi gun oncesinde girmisdim ama bu kadar cabuk kanama olurmu
Kanaman durdumu
Benimde peceteyle kuralarken geliyor.3 gundur devam ediyor kotu bisey oldugunu dusundum daha once hic boyle olmadim hayirlisi bakalim nolcakbu kadar erken olur canım, çünkü döllenmenin 3. gününden itibaren lekelenme olabiliyormuş
tabi kişiye göre değişiyor herkes farklı günlerde olabiliyor
mesela ben yumurtlamanın 3. gününde karamel renkte bir akıntı gördüm kasık ağrısıyla birlikte
4. gün bişey gelmedi
5. günse wc den sonra kurulanırken peçeteye çok açık pembe renkte bir akıntı geldi, devamı gelmedi
evet benim de hiç başıma gelmemiştiBenimde peceteyle kuralarken geliyor.3 gundur devam ediyor kotu bisey oldugunu dusundum daha once hic boyle olmadim hayirlisi bakalim nolcak
Insllah canimmm insllahevet benim de hiç başıma gelmemişti
inşallah bebeklerimiz bize tutunuyordur
Belkide iltihap vardır internette okuduğuma göre hastalıktan kalan birikintilerde atılıyor olabilirmiş3 gundur kahverengi akintim var cok asiri degil.belim karnimda agriyor.ilk kez boyle oluyor.en son 18 de adet oldum 23 de bitti.
Valla herhangi bi sorunum yok niye boyle oldu anlamadim ilk kez
Pembemsi gibi degil canimbi önceki regliden kalma olabılır . ya da yerleşme kanamasıda yaşıyo olabılırsın. adetının gelmesini bekle gecikirse 1-2 gün bile olsa sonucu ögrenirsin. benim kistten olmuş mesela 6 gün falan sürdü peçeteye gelen çamurumsu şekildeydi. seninki pempemsi çizgi gibi falansa yerleşme olabilir okuduklarımda bu belirtilerden söz etmişlerdi tam olarak bilemem tabiki. yinede dikkat et kendine :)
Belkide bilmiyorum ya hayirlisi canimBelkide iltihap vardır internette okuduğuma göre hastalıktan kalan birikintilerde atılıyor olabilirmiş