• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi kızlarr yardım...

benEceA

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
19.069
1
71
34
Diğer
kızlar cumartesi günü sözüm var kıyafetim bu
08290919240300.jpg

sizce saçımı nasıl yaptırmalıyım? fikirlerinizi bekliyrum şimdiden sağolun

Son düzenleme:
kıyafetin çok ağır diil biraz daha canlı renkleri falan o yüsden topuz falan yaptırma bence açık bırak

hatta örnek olarak şunu önerebilirim

vanessa_hudgens_dalgali-sac.jpg

güzelmiş canım benim kafamdaki de bu
1333.jpg

veya
1336.jpg

buna benzer bişey çünkü tamamen salık saç bana pek yakışmıyo

evde olacak ama istemede fön çektirmiştim normalde de at kuyruğu yapıyorum hep farklı bişiler olsun istedim ama

bence gönderdigin modeller hos durabilir, tabi cicek filan koydurtma, maşa ile kıvırsınlar saçlarını sonra da iki yanlardan toplatırsan hafifce gayet guzel olur.

Gönderdiğin ikinci saç modeli hem güzel hem rahat saçın yüzüne gözüne gelmez
Çiçek yerine saçında görünecek 3-5 toka takabilirsin
Sözün de hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

hayırlı olsun canım öncelikle...
bence 2.saç modeli harika hemen fotosunu çektim benim de sözüm olursa inşallah o tarz yaptırmayı düşünüyorum,senin elbisenin üzerine de bu model bence en uygunu mutluluklar

hayırlı olsun canım öncelikle...
bence 2.saç modeli harika hemen fotosunu çektim benim de sözüm olursa inşallah o tarz yaptırmayı düşünüyorum,senin elbisenin üzerine de bu model bence en uygunu mutluluklar

sağol canım darısı başına. beğenmene sevindim kararsız kalmıştım nasl bişey yaptırsam diye ama kararımı verdim tabi sizin yardımınızla

fikrin için sağol canım topuz yaptırmıcam ama fönde çektirmicem artık ikisini ortası bişey bulur kuaförüm

bende böle bişler duusunuyorum canım...bırde sac örgusu sıyah bır tac aldım..ustune onu taktrcamm

canım bu gece sözün vardı galiba inşallah gönlüne göre geçmiştir..:Saruboceq:opuyorumnanaktana.s.

evtt kızlar sözüm oldu resimler henüz elime geçmedi geçer geçmez eklicem hepsini. ne yazık ki bu modeller için saçım kısaymış o yüzden saçlarımı maşa yapıp dağınık topuz yaptılar bayağı bi gösterişli oldu yani ama yine de çok güzel bi gündü darısı herkesin başına

Back