• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarr yardım

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8.581
Puanlar
158
Başka bi yerde konu açtım ama orda ulaşamadım kimseye kızlar. Bilenler yardımcı olablir mi.
Sorun kadın hastalıkları. Enfeksiyonum varmış kizlar. Aramızda mutlaka vardır kadın dogum uzmani arkadaşlarımız. Dün dotora gittim bana mixovul fitil verdi 7 tane var içinde. Ben gecen aydan beri bebis için çalışmalara başlamıştım ;) dün sormayı unuttum doktora. Bu ilacın bi zararı var mı. Reglim biteli 1 hafta oldu. Yumurtlama tarihim yaklaşıyor. Bu ilaç yumurtlama zamanı kullanılıyor mu ? Doktor öylesine gittiğim bir doktordu arayıp sorma imkanım yok. Eğer zararı varsa önceliğim enfeksiyon tabiki çalışmaları durdurucam;)

Başka bi yerde konu açtım ama orda ulaşamadım kimseye kızlar. Bilenler yardımcı olablir mi.
Sorun kadın hastalıkları. Enfeksiyonum varmış kizlar. Aramızda mutlaka vardır kadın dogum uzmani arkadaşlarımız. Dün dotora gittim bana mixovul fitil verdi 7 tane var içinde. Ben gecen aydan beri bebis için çalışmalara başlamıştım :KK66: dün sormayı unuttum doktora. Bu ilacın bi zararı var mı. Reglim biteli 1 hafta oldu. Yumurtlama tarihim yaklaşıyor. Bu ilaç yumurtlama zamanı kullanılıyor mu ? Doktor öylesine gittiğim bir doktordu arayıp sorma imkanım yok. Eğer zararı varsa önceliğim enfeksiyon tabiki çalışmaları durdurucam:KK66:
Bildigim kadariyla fitil kullanilirken cinsel birlesmeyi onermiyorlar hatta uyariyorlar.
Siz yinede doktorunuza bir danisin.

Bildigim kadariyla fitil kullanilirken cinsel birlesmeyi onermiyorlar hatta uyariyorlar.
Siz yinede doktorunuza bir danisin.
Öyle mi ? Hiç bişey demedi bana söyledim hatta ona çocuk düşünüyoruz diye hiç te uyarmadı beni

Benim de vardı bir dönem sizin gibi çocuk çalışmamız mevcuttu fakat doktor ilişkiyi önermedi kullanıldığı sürece ilişki yasaktı. İlacın adıyla internette bir araştırın isterseniz benimki 3 günlük bir fitildi

Benim de vardı bir dönem sizin gibi çocuk çalışmamız mevcuttu fakat doktor ilişkiyi önermedi kullanıldığı sürece ilişki yasaktı. İlacın adıyla internette bir araştırın isterseniz benimki 3 günlük bir fitildi
Baktım canım ilk 3 aylık gebeliklerde önerilmiyor yazıyor ama mesela yumurtlama dönemiyle alakalı bişey yok. Peki birşey soracağım 3 günlük dedin seninkini. Benimki de 7 gunluk. Tam 7 gün bittiğinde başlayabilir muyuz dusunmeye o zaman da bir sakınca olur mu?

Öyle mi ? Hiç bişey demedi bana söyledim hatta ona çocuk düşünüyoruz diye hiç te uyarmadı beni
Fitil kullanildiktan sonra uzanir pozisyonda durmayi oneriyorlar, ayakta gezmek, cinsel birlesme, su-sabun degdirmek tavsiye edilmiyor.
Maalesef kimse isini iyi yapmiyor, internetten bakinca oradan ogrenip ogrenip bana sormayin diye azarlaniyor hastalar.
Doktora gidecek firsatiniz yoksa eczacilar da yardimci olur.

Fitil kullanırken ilişki yasak

Fitil kullanirken ilişki yasak =/ fitil bittikten sonra devam edin :(

Tamam kızlar çok teşekkür ederim.

Back