Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sadece ortalama bir fiyat sormak istedimsehirden sehire hatta semtten semte bile degisir. ne kadar ucu acik bi soru. ve yeri de burasi degil. sorry
ama ortalama fiyat da degisir. hic ankarayla bayburt ayni olur muBen s
Ben sadece ortalama bir fiyat sormak istedim
Teşekkür ederim yine de ..Bu şeye benziyor Türkiye’de ortalama ev kirası ne kadar diye sormaya. İlden ile, semtten semte, evden eve farklı değil mi? Biraz filtrelemeniz lazım sorduğunuz soruyu, çok genel sormuşsunuz. Böyle sağlam bir cevap alamazsınız
Doğru iste ben sadece sizden gelecek cevapları merak ettim ornek mesela siz ne kadara tuttunuz ben demiyorum ki Ankara ne kadar İstanbul ne kadar :)ama ortalama fiyat da degisir. hic ankarayla bayburt ayni olur mu
Ben düğün salonları konfederasyonu başkanıyım. Şuvan ülke genelinde ortalama düğün salonu fiyatı yirmiüçbinsekizyüzaltmışyediliraonikikuruş.Doğru iste ben sadece sizden gelecek cevapları merak ettim ornek mesela siz ne kadara tuttunuz ben demiyorum ki Ankara ne kadar İstanbul ne kadar :)
tamam da kimin ne kadara tuttugu size nasil bir yarar saglayacak? siz hangi sehirdesiniz?Doğru iste ben sadece sizden gelecek cevapları merak ettim ornek mesela siz ne kadara tuttunuz ben demiyorum ki Ankara ne kadar İstanbul ne kadar :)
Bende ankaradayim :)tamam da kimin ne kadara tuttugu size nasil bir yarar saglayacak? siz hangi sehirdesiniz?
benim dugunum eylulde olacak, ankarada tuttugum yerin fiyatini soylesem size hicbir yarar saglamaz ankarada degilseniz. neyse yine de insanlar soylesinler siz de not alin bari.
sorduğunuz ortalamanın ortalaması yok maalesef :)Ben s
Ben sadece ortalama bir fiyat sormak istedim
Yorumunuz icin çok ama çok teşekkür ediyorum çok güzel bir cevap vermişsiniz evet keske olmasa bos masraf ama iste maalesef ki var bu arada mutluluklar .. :)Ben İzmir'de kokteyl tabak & içecek ikramlı ve canlı müzik dahil bir salonu 30bine tuttum. 300 kişi için. "Oynama olmayacak, canlı müzik istemiyoru" dedim ama fiyata dahil diye mecburen kaldı böyle. Yakın bir arkadaşım 2 3 ay sonra Bursa'da evleniyor 200 kişi için yemekli ve canlı müzikli 60-70bin arasına yapacak düğününü. Ablamın geçen sene İstanbul'daki kırmızı et menülü, canlı müzikli, organizasyon dahil düğünü 100bini geçmişti. Ayrıca yine İzmir'de arkadaşımın yemekli 50-60 kişilik nişan organizasyonu 13-15bin civarı bir şeydi.
Bu şehirlerde bu fiyatların çok daha altını veya cok daha yükseğini bulabilirsiniz. Ortalama diye bir şey yok. Şehirden şehire hatta şehirin merkezinden ilçesine bile değişir. Seçeceğiniz salonun yeni olup olmaması, yemek&kokteyl tercihiniz, canlı müzik olup olmaması vs... yelpaze çok geniş.
Kişisel yorumum keşke düğün diye bir şey olmasa :)
Ben haziranda evlendim istanbulda pandemi zamanıydı kapalıydı heryer ama önceden araştırdım , ama yemekli kır düğünü bakıyorduk olsaydı, 25-30 bin civarıydı ozman,Kızlar son zamanlar da evlenen var mi aranızda bi kaç ay önce falan da olur salon ortalama fiyat nedir sadece salon fiyatı yemekli yemeksiz kuru pastalı vs kaç kişilikti ve ne kadar ödediniz salona
1000 +/- 200 kisilik, yemekli, alkollu, kokteyl+dugun olacak sekilde 340 bine tuttum. nasil bir isinize yarayacaksa bu bilgi buyrun bakalim.Bende ankaradayim :)