kızlarr gelinliğimi kutusuna koyamadım yardımm?

canım gelinliğe dikiliyse elini üstten sok bi demir var tut onu yukarıya doğru çek yuvarlak bi şekil alacak o şekilde katlanıyor.

aynen bahsettiğiniz gibiydi ters ve bedeni içine doğru eteğin içine bakalım birdaha deneyeceğim

Gelinliği ters cevirip ust kismini ice koyun bi tek etek kismi kalacak sekilde olsun öyle yerlestrn ben öyle yaptım benmkini

Ben gelinligimi odamdaki duvara asip uzerini temiz carsafla ortmustum.katli halde burusmazmi.
Ayrica tarlatani dolabiniza koyun illa katlayip paketlemek neden?

Benim gelinliği üzerinde kılıf ile vermişlerdi. Kutu ileuğraşamazdım zaten taşıması evde koyacak yer araması falan.

Odamdan doğalgaz borusu geçiyordu üstten, ona asmıştın

Tarlatanin cubuklari yapistirilmismi?
Eger yapistirilmamissa acik biyerini bulup sagdan sola dogru vererek git gide kucult tarlatani.
Capi kuculur boylece.

misss_girl,
BDV'yi aklınıza esen her konu için kullanamazsınız, yemek takımı, saç renginiz, kahvaltılık seçimi, tencere, tava, düdüklü tencere derken her konunuzu buraya açıyorsunuz, biz taşıyor uyarıyoruz, banlıyoruz, yine gelip buraya açıyorsunuz.
Lütfen artık sitenin ilgili bölümlerine açın konularınızı, zira bundan sonra açtığınız konular Bir Derdim Var bölümüyle ilgili değilse uygun bölüme taşınmak yerine kapatılacak bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…