- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
-
- Konu Sahibi misss_girl
böyle bir yorum yazacağınıza yardımcı olsaydınız daha bi makbule geçerdiYok artık
maalesef internetten çok baktım ama bulamadım birşeygelinlikçiler tarlatanı sekiz şekline getirerek katlarlar.ben gelinliğimi alırken görmüştüm.
tabi buradan size tarif etmek zor ama internetten tarlatan nasıl katlanır diye bakarsanız belki çıkar
1 ay var daha maalesef evde müsait değil çeyizlerdentarlatanı ortasından tutup yavultup öyle deneyin bi.
düğününüze cokmu varki. yoksa eğer askıyla dolaba asın
gelinlikçiye götürün. onlar koysun1 ay var daha maalesef evde müsait değil çeyizlerdenkeşke çıkarmasaydım
gelinliğe dikili canımmTarlatanı ayrı bi poşete sokuşturu ver. Yamult bük. Bişey olmuyo zaten onlara
bu şekilde evde çıkmazki uzak hem:8gelinlikçiye götürün. onlar koysun
offf olmaz inşallah öyle birşeyGelinlikciye götür onlar koysun bende çıkarmıştım kutuya koyarken tarlatani kırıldı düğün öncesi bide onun tamiriyle ugrastik
teşekkürler deneyeceğim bakalım inşallah becerebilirimTarlatann kırılır diye korkma hiçbişey olmuyo bende gelinlik aldığımda tersti .ters çevir önce gelinliği sonra tarltani sekiz yap yerleştir kutuya gelinliği üstüne kapat
tarlatanın 8 yaptığım kısımları ikiye katlanmıyor böylede sığmıyor nasıl olcakTarlatann kırılır diye korkma hiçbişey olmuyo bende gelinlik aldığımda tersti .ters çevir önce gelinliği sonra tarltani sekiz yap yerleştir kutuya gelinliği üstüne kapat
Oo o zaman. Sıkıntıgelinliğe dikili canımm
İkiye katlama sekiz yaptin mi bastırarak koy kutuya üstüne de gelinliği bu kadar . Korkma kırılır diyetarlatanın 8 yaptığım kısımları ikiye katlanmıyor böylede sığmıyor nasıl olcak