ay dimii ben dkh kullanırken bile gebelik testi ywptığım olmuştuEvet ben de öyle sanıyordum hatta arada kaçamak olunca stres yapıyordum ya olursa diye hiç düşündüğüm gibi olmadısen ne kadarlık evlisin
Ben de 10 aylık evliyim, ben de öyleydimay dimii ben dkh kullanırken bile gebelik testi ywptığım olmuştubir sene bir aydır evliyim sen
Hamileyim Allahıma şükür kanda da çıktı Rabbim isteyenlere hayırlı salih saliha evlatlar versin Bekleyen tüm annelere müjdeli haberi nasip etsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım sizinleİnşallah canım çıkar merak etme sen bizlere dua et
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHamileyim Allahıma şükür kanda da çıktı Rabbim isteyenlere hayırlı salih saliha evlatlar versin Bekleyen tüm annelere müjdeli haberi nasip etsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım sizinle
Amin canım inşallah kaç çıktı değerinHamileyim Allahıma şükür kanda da çıktı Rabbim isteyenlere hayırlı salih saliha evlatlar versin Bekleyen tüm annelere müjdeli haberi nasip etsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım sizinle
Amin inşaAllah 2 gün geçmiştiHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Gecikmenizin kaçıncı günü test yapmıştınız?
462 çıktıAmin canım inşallah kaç çıktı değerin
Maşallah canım güzel bir değer hayırlı olsun darısı bana inşallah462 çıktı
Benim gecikti 6 gün geçtiKizlar hsg sonrası adet gecikmesi yaşayan varmi gebeliğe bağlı olmayan
Nisan ayında çekildim ben sonra mayıs ayında 2 hafta gecikme yaşadım biraz kilo da aldım pko da var sonunda oldum ama çokta umutlanmıştım 2 hafta gecikme oluncaBenim gecikti 6 gün geçti
Yorumunuzu görünce dikkatimi çekti . Benimde reglim dün bitti . İnanılmaz göğüs ucu hassasiyeti yaşıyorum yani hep dik. Elim kolum değince açıyor ucu . Günü günümde regl oldum . Bu ay 2. Yumurtlamayı görmüştüm geç döllenme diyemiyorum regl olduğum için ay kafam çok karışıkCanim ben çok kararsız kaldım nedense hormonlardan dolayı şüphelendim pko da var ya bende ama bu akşam yada yarın sabah belki yaparım belirtim yok sadece gecikme var onun dışında göğüs ağrısı adet geciktikten sonra oluşmaya başladı
Merhaba ben kendim için yorum yapıştım ve tahminim doğru çıktı insan bedenini taniyor eğer gebelikse mutlaka anlarsınız gerçekten bedenini tanıdıktan sonra insan daha emin olabiliyor bazı değişikliklere. Siz onu regl sanıyor olabilirmisiniz acaba? Yoğun adet gibi mi gördünüz kanamayı ..Yorumunuzu görünce dikkatimi çekti . Benimde reglim dün bitti . İnanılmaz göğüs ucu hassasiyeti yaşıyorum yani hep dik. Elim kolum değince açıyor ucu . Günü günümde regl oldum . Bu ay 2. Yumurtlamayı görmüştüm geç döllenme diyemiyorum regl olduğum için ay kafam çok karışık
Evet yogundu ama ilk defa böyle bir hassasiyet yaşadım ve kasık batmam+koku hassasiyetim oldu eşim asla ter kokmaz bana kokuyor geldi . Normalde 7 gün olurum fix . Geçen ay klomen+igne kullandım 4 gün regl oldum bu ay da 4 gün oldu anlamadım valaMerhaba ben kendim için yorum yapıştım ve tahminim doğru çıktı insan bedenini taniyor eğer gebelikse mutlaka anlarsınız gerçekten bedenini tanıdıktan sonra insan daha emin olabiliyor bazı değişikliklere. Siz onu regl sanıyor olabilirmisiniz acaba? Yoğun adet gibi mi gördünüz kanamayı ..
Ve inanılmaz derecede cinsel istek var 2 gündür . Kendime şaşırıyorum yemin edrimnEvet yogundu ama ilk defa böyle bir hassasiyet yaşadım ve kasık batmam+koku hassasiyetim oldu eşim asla ter kokmaz bana kokuyor geldi . Normalde 7 gün olurum fix . Geçen ay klomen+igne kullandım 4 gün regl oldum bu ay da 4 gün oldu anlamadım vala
Ve inanılmazMerhaba ben kendim için yorum yapıştım ve tahminim doğru çıktı insan bedenini taniyor eğer gebelikse mutlaka anlarsınız gerçekten bedenini tanıdıktan sonra insan daha emin olabiliyor bazı değişikliklere. Siz onu regl sanıyor olabilirmisiniz acaba? Yoğun adet gibi mi gördünüz kanamayı ..
Canım klomen iğne kullandıysan normal o ilaçlar hepsi hormon çok geçtim bu yollardan bu tedavileri çok uyguladık hormon olduğu için bazı değişiklikler yapabiliyor benim sana tavsiyem klomen yerine Femara denemen. Onun daha etkili olduğunu söylüyorlar nasip bu işler ama bedenine hormon yüklediğin için bir çok değişiklikler olucaktır iğne ve klomen beraber kullanıldığında testler hep yanıltır içinde gebelik hormonu olduğu için ovulasyon ve gebelik testleri de pozitif çıkıyor yalancı pozitif..Evet yogundu ama ilk defa böyle bir hassasiyet yaşadım ve kasık batmam+koku hassasiyetim oldu eşim asla ter kokmaz bana kokuyor geldi . Normalde 7 gün olurum fix . Geçen ay klomen+igne kullandım 4 gün regl oldum bu ay da 4 gün oldu anlamadım vala
Yumurtlama olabilir bir test et istersen varsa yada direkt değerlendirVe inanılmaz derecede cinsel istek var 2 gündür . Kendime şaşırıyorum yemin edrimn
Yaaaaa hsgden sonra kilo alınıyor mu yoksa adet olmadığı için mi kilo alınıyor çok şükür benim kist tüplerde tıkanma vs problemlerim yok sonuçlarım temizNisan ayında çekildim ben sonra mayıs ayında 2 hafta gecikme yaşadım biraz kilo da aldım pko da var sonunda oldum ama çokta umutlanmıştım 2 hafta gecikme olunca
1 ay klomen kullandım doktorum bu ay ilaçsız devam edelim dedi diğer ayda gelme dedi 3 ay etkisi anca geçer dedi klomenin . Temmuzda görüşürüz dedi evet evet çok duydum femara daha etkiliymiş bir sonraki randevumda onu isteyeceğimCanım klomen iğne kullandıysan normal o ilaçlar hepsi hormon çok geçtim bu yollardan bu tedavileri çok uyguladık hormon olduğu için bazı değişiklikler yapabiliyor benim sana tavsiyem klomen yerine Femara denemen. Onun daha etkili olduğunu söylüyorlar nasip bu işler ama bedenine hormon yüklediğin için bir çok değişiklikler olucaktır iğne ve klomen beraber kullanıldığında testler hep yanıltır içinde gebelik hormonu olduğu için ovulasyon ve gebelik testleri de pozitif çıkıyor yalancı pozitif..
Değerlendirdim bebeğim 1-2 saat sonra ovülasyon yapıcam sabah çok su içtim ama kasıklarım falan batıyor çok fenaYumurtlama olabilir bir test et istersen varsa yada direkt değerlendir
Yok kuzu bende pko ve insülin direnci var ondan alıyorum kilo tiroid hastasıyım bide onlar etkiliyor bu geçen aylarda çok tatlı yedim işte en ufak sağlıksız beslendiğimde hemen dengeler şaşıyor bende o yüzden oldu hafif den korkma benimde tüpler temiz kalp şekli rahmin var dediler ama çoğu kadında varmış engel değil dedi doktorlar 2 doktora sordum hepsi aynısını söyledi burdan duyurmuş olayım diğer arkadaşlara da arkuat Uterus kalp şeklinde rahim oluyor :)Yaaaaa hsgden sonra kilo alınıyor mu yoksa adet olmadığı için mi kilo alınıyor çok şükür benim kist tüplerde tıkanma vs problemlerim yok sonuçlarım temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?