Kızlarr gebellik testine acil bakar mısınızzz adetim gecikti ve 2 dakika bile olmadan t çizgisi çıktı sizceee

Kişiden kişiye fark ediyor işte canım mesela klomen bana her seferinde kist yapardı sonra geçiyordu ama çok küçük adetle atabiliyordum okadar küçüklerdi bide biz klomen 1 ay klomen 1 ay Mola şeklinde devam ettirmiştik yaklaşık 8 ay kadar sonra Femara 2 kez denedik iğneler zart zurt derken yeter dedim olmuyor sonra baya yıprandım yani ağlama krizleri şu bu derken psikologlara gittim sonra yine bi tedavi süreci oldu meğersem tencere kapakmışız eşimde de sorun varmış hemde sperm testi çok kötü çıkmıştı ‍♀ iyice tükenmişlik sendromuna girmiştim şuan bu hallerime gülüyorum gebe kaldığımdan değil hala gebe değilim ama gerek yokmuş dünyanın sonu değilmiş eşimle sağlıklı ömrümüz olsun o yanımda olsun yeter Rabbime bıraktım artık mutlaka planlamıştır nasibimin vakti var demek

Değerlendirdim bebeğim 1-2 saat sonra ovülasyon yapıcam sabah çok su içtim ama kasıklarım falan batıyor çok fena regl biter bitmez yumurtlama olur mu ya
İyi yapmışsın walla canım yumurtlama herkeste çok farklı oluyor mesela benim 1 senedir düzenli aynı tarihlerde oluyordu şimdi adet 2 hafta gecikmeli oldum kimbilir bir sonraki yumurtlama Nezaman olur bazısının adetten hemen önce bile oluyor mümkün yani biter bitmez de olabilir

Dün yaptım bugün de yaptım pik değil sanırım gaz sancıları ‍🌫 benimde normalde döngünün 14 de oluyor ama ağrı hissedince acaba dedim

Dün yaptım bugün de yaptım pik değil sanırım gaz sancıları ‍🌫 benimde normalde döngünün 14 de oluyor ama ağrı hissedince acaba dedim
Akıntı eşlik ediyor mu göğüslerde bazen dolgunluk yada ağrı olabiliyor yumurtlama da Google de arattır canım akıntıyı nasıl kontrol etmen gerektiğini bulursun bilmiyorsan. Ben o şekilde anlıyorum zaten anlıyorsun Ben FLO kullanıyorum takvim mesela tarihler çok uyuyor o dönemler de mutlaka yumurtlamam oluyor

Evet alıntım var ben p.c kullanıyorum doğurgan dönemine 2 gün kaldı diyor . Bizim düzenli ilişkimiz yoktu eşimle artık ovülasyon denemiycem dedim ama yapıyorum yine artık dedim düzenli ilişkimiz olsun zamana bırakalım beynim yanıyor ya yetoooo

Strese girmeyin inan bana kimsenin eskisi gibi düzenli ilişkisi kalmadı bizimde bazen düzen çok bozuluyor tam bir düzen oturttum diyorum ya eşim çok yorgun ya ben işe gidip çalışmaktan oluyor Buda çok normal sağlıklı beslenin bişey düşünmeyin çocuk odaklı olunca herşey birbirine giriyor ay eşim geliyor bana zorla yastık felan koruyor belimin altına saçma sapan beni strese soktuğu oluyor halbuki hiç rahat bırakmıyoruz ki kafamızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…