Evet çektirmiştim gayet iyi bir sorun yok demişti doktor sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ve belirtin var mıKuzum 37 sınır da sayılır benim 600 çıkmıştı dostinex vermişlerdi çok kısa sürede düşmüştü. Korkma sadece süt yapan yiyeceklere ara vermen yeterli kendiliğinden düşebiliyor ikimizde aynı dönemdeyiz benimde yarın gecikmenin 5. günü olacak hayırlısı inşallah sen rahim filmi çekilmiş miydin acaba?
Canim ben çok kararsız kaldım nedense hormonlardan dolayı şüphelendim pko da var ya bende ama bu akşam yada yarın sabah belki yaparım belirtim yok sadece gecikme var onun dışında göğüs ağrısı adet geciktikten sonra oluşmaya başladıEvet çektirmiştim gayet iyi bir sorun yok demişti doktor sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ve belirtin var mı
aynen öyle bekliyoruz dua ederek bakalımBurada okuduğum kadarıyla geç döllenme de olabiliyormuş adeti 10 gün geçince bile öğrenenler var adet olana kadar ümidimi kaybetmiyorum
Ben akşam yaptı çıkmadı ya sen de yap bakalım çıkar inşallahCanim ben çok kararsız kaldım nedense hormonlardan dolayı şüphelendim pko da var ya bende ama bu akşam yada yarın sabah belki yaparım belirtim yok sadece gecikme var onun dışında göğüs ağrısı adet geciktikten sonra oluşmaya başladı
Benim testte çıkmadı inşallah sizde vardıraynen öyle bekliyoruz dua ederek bakalım
ben de erken gebelik yaptım ama negatif çıktı adet günümü bekleyeceğimBenim testte çıkmadı inşallah sizde vardır
doktorum adetin geçmeden sakına test yapma demişti bence doğru söylüyor psikolojik etkileniyoruzBenim testte çıkmadı inşallah sizde vardır
Çıkmadı canım son ilişkinin üstünden 17 gün geçti olsaydı çıkardı herhalde ama adette olmadım lekelenmelerimde asla yok anlamadım gittiBen akşam yaptı çıkmadı ya sen de yap bakalım çıkar inşallah
Benim 5 gün geçti öyle test yaptım canımdoktorum adetin geçmeden sakına test yapma demişti bence doğru söylüyor psikolojik etkileniyoruz
Benim de aynı şekilde kasıklarım da kalkarken ya da ağır kaldırınca acıyor anlamadım ne olduğunuÇıkmadı canım son ilişkinin üstünden 17 gün geçti olsaydı çıkardı herhalde ama adette olmadım lekelenmelerimde asla yok anlamadım gitti
geç döllenme olabilir mi acaba seninki? normalde geçer mi gününü adetinBenim 5 gün geçti öyle test yaptım canım
Benim de aynı şekilde kasıklarım da kalkarken ya da ağır kaldırınca acıyor anlamadım ne olduğunu
Hiç bu kadar gecikmemişti geç döllenme olsa dün testte çıkmaz mıydı acaba kasıklarım da değişik bir ağrı var adet sancısına da benzemiyor idrar yolu enfeksiyonu olmuştum 7 mayısta o geciktirir mi acaba bu kadar 2-3 gün de antibiyotik kullandımgeç döllenme olabilir mi acaba seninki? normalde geçer mi gününü adetin
valla bilmiyorum ki inşallah hayırla gönlüne göre sonuçlanır canım. benim de bata son 4Hiç bu kadar gecikmemişti geç döllenme olsa dün testte çıkmaz mıydı acaba kasıklarım da değişik bir ağrı var adet sancısına da benzemiyor
Beklemek çok zor zaman geçmiyor hep aklım orada benim de şuan da hiç adet olmayacakmışım gibivalla bilmiyorum ki inşallah hayırla gönlüne göre sonuçlanır canım. benim de bata son 4
acaba kan mı versen belki orda çıkar. bende pek bilmiyorum bu geç döllenme süreciniBeklemek çok zor zaman geçmiyor hep aklım orada benim de şuan da hiç adet olmayacakmışım gibi
Testte görmeden de kan vermek istemiyorum ama 10-15 gün gecikirse bir doktora giderim diye düşünüyorum canımacaba kan mı versen belki orda çıkar. bende pek bilmiyorum bu geç döllenme sürecini
eğer hassas biriysen etkileyebilir bu tarz şeyler bu aradaHiç bu kadar gecikmemişti geç döllenme olsa dün testte çıkmaz mıydı acaba kasıklarım da değişik bir ağrı var adet sancısına da benzemiyor idrar yolu enfeksiyonu olmuştum 7 mayısta o geciktirir mi acaba bu kadar 2-3 gün de antibiyotik kullandım
Ben de öyle düşünüyorum artık çıkmadığı içineğer hassas biriysen etkileyebilir bu tarz şeyler bu arada
valla bu gebelik çok sabır işiymiş hiç böyle tahmin etmezdim, ilk denemede herkesin oluyo sanırdımBen de öyle düşünüyorum artık çıkmadığı için
Evet ben de öyle sanıyordum hatta arada kaçamak olunca stres yapıyordum ya olursa diye hiç düşündüğüm gibi olmadıvalla bu gebelik çok sabır işiymiş hiç böyle tahmin etmezdim, ilk denemede herkesin oluyo sanırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?