- 30 Kasım 2017
- 8.734
- 1
- 4.380
- 173
Kişiden kişiye fark ediyor işte canım mesela klomen bana her seferinde kist yapardı sonra geçiyordu ama çok küçük adetle atabiliyordum okadar küçüklerdi bide biz klomen 1 ay klomen 1 ay Mola şeklinde devam ettirmiştik yaklaşık 8 ay kadar sonra Femara 2 kez denedik iğneler zart zurt derken yeter dedim olmuyor sonra baya yıprandım yani ağlama krizleri şu bu derken psikologlara gittim sonra yine bi tedavi süreci oldu meğersem tencere kapakmışız eşimde de sorun varmış hemde sperm testi çok kötü çıkmıştı ♀ iyice tükenmişlik sendromuna girmiştim şuan bu hallerime gülüyorum gebe kaldığımdan değil hala gebe değilim ama gerek yokmuş dünyanın sonu değilmiş eşimle sağlıklı ömrümüz olsun o yanımda olsun yeter Rabbime bıraktım artık mutlaka planlamıştır nasibimin vakti var demek1 ay klomen kullandım doktorum bu ay ilaçsız devam edelim dedi diğer ayda gelme dedi 3 ay etkisi anca geçer dedi klomenin . Temmuzda görüşürüz dedi evet evet çok duydum femara daha etkiliymiş bir sonraki randevumda onu isteyeceğim vala bebeğim iğneden sonra ne ovülasyon ne normal test yaptım 12 . Günü kan verdim 1.20 4 gün sonra zaten regl olmuştum ama reglim düzene girdi şükür 2 aydır saati saatine okuyorum diyebilirim ilk defa 14. Gün yumurtlamam oldu normalde 19-21 arası