Birinci fotoğrafta hayalet bir çizgi görüyorum, hemen mi çıktıCanim benim testime de bakabilir mısınız
canim cumartesi yapmıştım o testi az önce yine aldım teyit etmek için öncekine göre daha belirgin gözüküyor varmi acaba var gibi görünüyor üst üste çizgi çıkmaz demiBirinci fotoğrafta hayalet bir çizgi görüyorum, hemen mi çıktıHemense koyulaşmayı takip edin bence
Var kuzum gözün aydın, koyulaşmış maşallah sağlıkla ilerler inşallahCanim
canim cumartesi yapmıştım o testi az önce yine aldım teyit etmek için öncekine göre daha belirgin gözüküyor varmi acaba var gibi görünüyor üst üste çizgi çıkmaz demi
Teşekkür ederim canım darısı tüm isteyen herkese olsun inşallah kanda da çıkarVar kuzum gözün aydın, koyulaşmış maşallah sağlıkla ilerler inşallah
Benim de sizinle benzer çıktı inşallah ikimizde de vardırCanim
canim cumartesi yapmıştım o testi az önce yine aldım teyit etmek için öncekine göre daha belirgin gözüküyor varmi acaba var gibi görünüyor üst üste çizgi çıkmaz demi
İnşallah canım benim sen kan verdin mi âdetin geçti mi sitresten uyuyamadım Sabah olsa da gitsem kan vermeye diyeBenim de sizinle benzer çıktı inşallah ikimizde de vardır
Senin de var kuzum benim cumartesi yaptığım test gibi çıkmış ay rabbim utandırmasın inşallah birbirimze güzel haberi veririz isteyen kimsenin kucağı boş kalmasınBenim de sizinle benzer çıktı inşallah ikimizde de vardır
Yok vermedim birkac gun daha gecsin istiyorum catlatma iğnesi vuruldum 12 gun oldu ama hala ignenin etkisi olabilir belki ya da kuruma cizgisi falan olabilir diye korkuyorum hemen kan vermek istemiyorumİnşallah canım benim sen kan verdin mi âdetin geçti mi sitresten uyuyamadım Sabah olsa da gitsem kan vermeye diye
Aminnn sonucundan haberdar ettSenin de var kuzum benim cumartesi yaptığım test gibi çıkmış ay rabbim utandırmasın inşallah birbirimze güzel haberi veririz isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın
Eczaneye sordunm bugün önceki pozitif oldu sahte çıkmaz demi diye bunlarda kuruma çizgisi yok koyuluk artarsa muhakkak var kan ver dedi geldim yaptım pembe ince çıktı çok sevindim psikolojik olarak hala kanda negatif çıkacak diyorumYok vermedim birkac gun daha gecsin istiyorum catlatma iğnesi vuruldum 12 gun oldu ama hala ignenin etkisi olabilir belki ya da kuruma cizgisi falan olabilir diye korkuyorum hemen kan vermek istemiyorum
Ya onceki sayfalarda cok belirgin birinin kan sonucu negatif çıkmış o yuzden umudum kırıldıEczaneye sordunm bugün önceki pozitif oldu sahte çıkmaz demi diye bunlarda kuruma çizgisi yok koyuluk artarsa muhakkak var kan ver dedi geldim yaptım pembe ince çıktı çok sevindim psikolojik olarak hala kanda negatif çıkacak diyorum
Sağlık ocağı ertesi gün sonuç verir ama gün içinde e Nabiza düşer değil miBen de uyuyamiyorum gercekten
Evet bende onlarda etkilendim ama bir senedir test yapıyorum cok dua ettim ne Zaman gorecem azda olsa çizgi rabbim diye hic yoktu olmaz di bu sefer iki testte de çıktı bilmiyorum bir an önce belli olsa bi.adet olacak gibi ağrım var kasıkta geliyor gidiyor korkuyorum yani yorucu birşey mis bu dönemlerYa onceki sayfalarda cok belirgin birinin kan sonucu negatif çıkmış o yuzden umudum kırıldı
Saglik ocaginda yaptirmadim tam bilmiyorumSağlık ocağı ertesi gün sonuç verir ama gün içinde e Nabiza düşer değil mi
Bilmiyorum belki de acile giderim ogrenip gelirim daha iyiSaglik ocaginda yaptirmadim tam bilmiyorum
Çok yorucu yipratici Allah kolaylik versin hepimize. Insallah hayirli ve en erken zamanda ogreniriz hamile oldugumuzuEvet bende onlarda etkilendim ama bir senedir test yapıyorum cok dua ettim ne Zaman gorecem azda olsa çizgi rabbim diye hic yoktu olmaz di bu sefer iki testte de çıktı bilmiyorum bir an önce belli olsa bi.adet olacak gibi ağrım var kasıkta geliyor gidiyor korkuyorum yani yorucu birşey mis bu dönemler
Aminnn canım bence sende ver kan bende senden bekliyorum güzel haberleriÇok yorucu yipratici Allah kolaylik versin hepimize. Insallah hayirli ve en erken zamanda ogreniriz hamile oldugumuzu
Ben çizgi baya koyulana kadar beklemek istiyorum hayal kirikligi yasamamak icinAminnn canım bence sende ver kan bende senden bekliyorum güzel haberleri