Persembe saglik ocaginda mi vermistin, bugun haftasonu ozelde verdiysen ayni kurumda tekrarlaman lazimdiMerhaba kızlarrr... ben bugün yine kan verdim ama sonucum 13 ten sadece 17 ye çıkmışiki gün geçmişti aradan nedir yorumunuz
Persembe saglik ocaginda mi vermistin, bugun haftasonu ozelde verdiysen ayni kurumda tekrarlaman lazimdi
Evet farklı yerlerde verdim bilmiyordum etkileyeceğini o zaman olumlu düşünüyorum her şey güzel olacakAklına kötü bir şey getirme kan verdiğin saat bile önemli iki gün sonra bugün saat kaçta kan verdiysen yine aynı saatte kan ver. Doktorun ne dedi
Yok canım farklı bi yerde verdim bilmiyordum etkilediğini.. pazartesi sağlık ocağında vericem tekrar inşaallah.. acil doktoru iki kat artması lazımdı bu çok az dedi iyice yıkıldımCanım var görünüyor benim ilk yaptığım testim de böyleydi şimdi 23 haftalık oldu bebişim. Sabah ilk idrarla tekrarla ve sonra kan ver bence. Sağlıkla kucağiniza alın inşallah
Aynı saatte aynı yerde mi kan verdin canım bu detaylar da önemli çünkü değer henüz az zaten saati etkiler. 2 gün sonra son verdiğin yerde ve aynı saatte ver tekrar kan bir gidişata bakın. Güzelce artar umarım. Doktora göründün mu bir yorum yaptı mi?
Direk kan vereceğim bugün verecektim gidemedim 7 gün gecikmemin olması normal değil pcos’tan dolayıysa da en azından ilaca tekrar başlarım diye düşünüyorumtest bozuk dagılmıs . yarın yada sonrakı gun tekrar yap bence. bu test pozıtıf degıl:S
Üzülme. Pco luyum ben de. Belki yumurtlama tedavısı baslarlar:Direk kan vereceğim bugün verecektim gidemedim 7 gün gecikmemin olması normal değil pcos’tan dolayıysa da en azından ilaca tekrar başlarım diye düşünüyorum
Tarlusal filan kullandım Ocak’tan bu aya kadar düzenli olmuştum kan verdim Hcg 2.30 negatif yazıyor kan sonucumÜzülme. Pco luyum ben de. Belki yumurtlama tedavısı baslarlar:
Bı daha tekrarlama sansın varsa 3 gun sonra tekrar ver kan bence 2.30 dan kucuk mu cıktı yani <2.30 mu yoksa dırek 2.30 muTarlusal filan kullandım Ocak’tan bu aya kadar düzenli olmuştum kan verdim Hcg 2.30 negatif yazıyor kan sonucum
<2.30 ama doktor da 3-4 gün sonra adet olmazsan kan testini tekrar vermeye gel dediBı daha tekrarlama sansın varsa 3 gun sonra tekrar ver kan bence 2.30 dan kucuk mu cıktı yani <2.30 mu yoksa dırek 2.30 mu
O 2.30 demek degıl oyle olması farklı olurdu. .2.30 dan dusuk demek 0 1 falan yani:)<2.30 ama doktor da 3-4 gün sonra adet olmazsan kan testini tekrar vermeye gel dedi
Anladım doktor tekrar kan ver deyince yükselir mi bir bildiği mi var diye kararsız kaldım belirsizlik çok kötü 8 gün oldu adet bari olsamO 2.30 demek degıl oyle olması farklı olurdu. .2.30 dan dusuk demek 0 1 falan yani:)
2.30 yazmıssın yenı konuna da. Mıllet AA yukselebılır falan dıycek. Yanı 0 dan da yukselır orasını Allah bılır de 2.30 rısklı sayı. Genelde 2 den kucuk cıkar cunku:) ondan yazdımO 2.30 demek degıl oyle olması farklı olurdu. .2.30 dan dusuk demek 0 1 falan yani:)
Düzelttim < 2.30 diye de 0 olmadığı için yükseledebilir yükselmeyedebilir dimi2.30 yazmıssın yenı konuna da. Mıllet AA yukselebılır falan dıycek. Yanı 0 dan da yukselır orasını Allah bılır de 2.30 rısklı sayı. Genelde 2 den kucuk cıkar cunku:) ondan yazdım
Hep bı ıhtımal var. Dr usg de kontrol etmede mı en azından rahım duvarının kalınlıgı da yumurtlama sonrası mı oncesı halınde mi aslında az cok bilgi verıyorDüzelttim < 2.30 diye de 0 olmadığı için yükseledebilir yükselmeyedebilir dimi
Yok kuzum direk acil de kan verdim negatif ama 8 gün gecikmen normal değil dedi kistim olduğu için onunla da alakası olabilir ama 6-7 aydır düzenli olduğumu söyleyince 3-4 gün içinde adet olmazsan tekrarla kan testini deyince ben de yükselme şansı var diye düşündüm < 2.30 0’dan büyük mü oluyor küçük mü onu anlamadım ama zaten 5 üstü çıkmalı bence ben negatif olduğunu düşünüyorumHep bı ıhtımal var. Dr usg de kontrol etmede mı en azından rahım duvarının kalınlıgı da yumurtlama sonrası mı oncesı halınde mi aslında az cok bilgi verıyor
2.30 negatif olduğunu belirten referans değeri canım. < diyor sonuçta da zaten 0 veya 0.5 olması fark etmez beta sonucunda küçüktür olarak sonuç verilir genelde. Sen yine de adet olmazsan 3 gün sonra testi tekrarla. Yumurtlama zamanını biliyor musun veya son ilişki ne zamandı? Yeni hamile kalma ihtimalin varsa kanda beta yükselmemiş de olabilir ama eğer yumurtlamadan 12 günden fazla süre geçtiyse kan testi yanılmazYok kuzum direk acil de kan verdim negatif ama 8 gün gecikmen normal değil dedi kistim olduğu için onunla da alakası olabilir ama 6-7 aydır düzenli olduğumu söyleyince 3-4 gün içinde adet olmazsan tekrarla kan testini deyince ben de yükselme şansı var diye düşündüm < 2.30 0’dan büyük mü oluyor küçük mü onu anlamadım ama zaten 5 üstü çıkmalı bence ben negatif olduğunu düşünüyorumbu ay da olmadı soğan suyu içeyim de adet olayım en azından
Etkiler canım. Pazartesi son verdiğin saat ile aynı saatte ver bakalım güzel yükselir umarım. İki kat artmasi gerek tabi ama farklı laboratuvar sonuçlarında sonuçlar az çok oynuyor. Birkaç değer bile oynasa senin değerin zaten çok az olduğu için sonucu fazlasıyla etkiler. Ayrıca iki kat diyoruz ama doktorlar %66 üzerini de sağlıklı olarak kabul ediyormuş. Umarım hızlanarak artar değerin ve sağlıklı bir gebelik olurYok canım farklı bi yerde verdim bilmiyordum etkilediğini.. pazartesi sağlık ocağında vericem tekrar inşaallah.. acil doktoru iki kat artması lazımdı bu çok az dedi iyice yıkıldım
Canim benim testime de bakabilir mısınızTest sonuçlarımız çok benziyor. Benim değerim de 18 çıkmıştıBebeğim 9 aylık oldu şimdi Sağlıkla ilerler inşallah