Çok teşekkür ederimBence var hadi hayırlısı :) gidip kan verin bence
Cok heyecanlandım lütfen haber ver canımÇok teşekkür ederimverdim yarını beklicem geçmek bilmez bugün artık
Kuruma çizgisi gibi görünmüyor gayet pembe bir çizgi, kan verseniz çıkarmrb öncelikle hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ve nasipte ne varsa onu versin rabbim hiç bir anneyi babayı kucaklarını boş bırakmasın inşallah. 3.bebek için nisan ayında denedik reglime ikigün kala test yaptım hafif silik çizgi cıktı ertesi gün kan verdim 1.2 çıktı değer . sonuç negatifti ... 8 temmuzdu reglim 4 gün sürüyor 6.cı gün ikişer 3.er gün ara ile birliktelik oldu ve bu sabah test yaptım çok az bir silik çizgi var tabi yinw regl günüm yaRIN ümitlenmek istemiyorum ama görebiliyorsanız pazaretesiye kadar bekleyip kan vermek istiyorum ama migren rahatsızlığım war tutunca hap içmesem geçmiyor iki arada bi derede kaldım açıkcası instagramda kadın doğum doktoru var dr mehmet fatih karslı onun yöntemini denedik bakalım sizlere takip edebilrisiniz çok güzel biilgiler de veriyor .. nasipte ne warsa allah hayırlısını versin inş.
inşallah olmadı cumartesi günü vereyim regl olmaz isem ikinci gününde yaptırayım teşekkür ederim.Cok heyecanlandım lütfen haber ver canım
Kuruma çizgisi gibi görünmüyor gayet pembe bir çizgi, kan verseniz çıkar
Bizi de haberdar edersiniz simdiden hayirli olsunÇok teşekkür ederimverdim yarını beklicem geçmek bilmez bugün artık
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah haber verirmisiniz sonucu merak ederim bendeÇok teşekkürler bekleyemedimm sabah koştura koştura gidip kan verdim yarın çıkacak sonucu inşaallah
Hakkınızda hayırlısı olsun gününüz mü geçti? Geçtiyse eğer sizde kan verin kesin sonuç içinKiti açmamın sebebi de yansılsamamıdr diye bakmak içindi baktım yok 2. Çizgi hala silik olarak var hatta 5. Dakikada biraz da netleşti ama dediğim gibi tlfndan net çıkmıyor
TabikiiiHakkınızda hayırlısı olsun inşallah haber verirmisiniz sonucu merak ederim bende
Çok az bir siliklik varr kaç gün var adetinizeMerhaba lütfen bakabilir misiniZ bende az önce hızlı gebelik testinden yaptım 2 dk içinde 2. Çizgi silik olarak belirdi görebiliyor musunuz bilmiyorum tlfndan net çekemedim ama gözle görülür siliklikte var mıdır acaba
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah haber verirmisiniz sonucu merak ederim bend
Kızlarr SONUÇ ÇIKTI değerim 13 daha çok yeni minicik umarım artarak devam eder dua edin Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnCok heyecanlandım lütfen haber ver canım
Kuruma çizgisi gibi görünmüyor gayet pembe bir çizgi, kan verseniz çıkar
MaşallahKızlarr SONUÇ ÇIKTI değerim 13 daha çok yeni minicik umarım artarak devam eder dua edin Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahKızlarr SONUÇ ÇIKTI değerim 13 daha çok yeni minicik umarım artarak devam eder dua edin Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Aminn inşaallah evet evet bende vericem iki gün sonra inşaallahCanım hayırlı olsun ben de böyle bir çizgi ile adete 4 gün kala öğrenmiştim kan vermiştim 24 çıkmıştı betam. 2 günde bir tekrar et kan testini birkaç kez. 2 günde 2kati olması lazım, sağlıkla gelsin inşallah
Test sonuçlarımız çok benziyor. Benim değerim de 18 çıkmıştıKızlarr SONUÇ ÇIKTI değerim 13 daha çok yeni minicik umarım artarak devam eder dua edin Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Canım bende bu şekilde öğrenmiştim hayirli olsun :)Kızlar bu ay gebelik planlıyoruz, adetime 2 gün kaldı fazlaca bi karın kasık ağrısı ve gaz sorunu yaşıyorum. Göğüslerde hassasiyet var. Bugün test yaptım böyle bi silik çizgi çıktı ne dersiniz gideyim mi kan vermeyebu arada arka kameram bozuk ön kamera ile ancak bu kadar çekebildim
Maşallaahhh kan verın vence :)Kızlar bu ay gebelik planlıyoruz, adetime 2 gün kaldı fazlaca bi karın kasık ağrısı ve gaz sorunu yaşıyorum. Göğüslerde hassasiyet var. Bugün test yaptım böyle bi silik çizgi çıktı ne dersiniz gideyim mi kan vermeyebu arada arka kameram bozuk ön kamera ile ancak bu kadar çekebildim