- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 7.099
Çok sevindim. Hayırlı, uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallahKızlarr SONUÇ ÇIKTI değerim 13 daha çok yeni minicik umarım artarak devam eder dua edin Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Selam öncelikle silik çizgi gördüm ben hayırlı olsun simdiden..mrb öncelikle hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ve nasipte ne varsa onu versin rabbim hiç bir anneyi babayı kucaklarını boş bırakmasın inşallah. 3.bebek için nisan ayında denedik reglime ikigün kala test yaptım hafif silik çizgi cıktı ertesi gün kan verdim 1.2 çıktı değer . sonuç negatifti ... 8 temmuzdu reglim 4 gün sürüyor 6.cı gün ikişer 3.er gün ara ile birliktelik oldu ve bu sabah test yaptım çok az bir silik çizgi var tabi yinw regl günüm yaRIN ümitlenmek istemiyorum ama görebiliyorsanız pazaretesiye kadar bekleyip kan vermek istiyorum ama migren rahatsızlığım war tutunca hap içmesem geçmiyor iki arada bi derede kaldım açıkcası instagramda kadın doğum doktoru var dr mehmet fatih karslı onun yöntemini denedik bakalım sizlere takip edebilrisiniz çok güzel biilgiler de veriyor .. nasipte ne warsa allah hayırlısını versin inş.
Ah maşallah annesiii benim 2. bebişim olacakkk 3 yaşında kızım var.. ama onda bilmemiştim bile hamile olduğumu değer 540 larda iken öğrenmiştim.. kızımdan sonra kimyasal gebelik yaşadım.. şimdi bir sene sonra tekrar Rabbim nasip etti dua edinnn bende hepinize tüm annelerime ediyorum Rabbim yavrularımızı bize bağışlasınhayırlı olsun ben 4 küsür ile şüpheli öğrenmiştim dayanamadım 1 gün sonra tekrar test verdim 11e çıktı neredeyse her gün test vere vere şu an 3.5 aylık kollarımda güzelliğim inşallah düzgün ilerler beta sorunsuz bir hamilelik ve doğum olur. hayırlı olsun
Allah razı olsunnnn çok teşekkür ederimÇok sevindim. Hayırlı, uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Maşallahhh annesiiii darısı benim 2. Bebişime çokkk teşekkür ederimTest sonuçlarımız çok benziyor. Benim değerim de 18 çıkmıştıBebeğim 9 aylık oldu şimdi Sağlıkla ilerler inşallah
Var gibi bence adetiniz geçince kan testi verin inşallah vardırKızlar bu ay gebelik planlıyoruz, adetime 2 gün kaldı fazlaca bi karın kasık ağrısı ve gaz sorunu yaşıyorum. Göğüslerde hassasiyet var. Bugün test yaptım böyle bi silik çizgi çıktı ne dersiniz gideyim mi kan vermeyebu arada arka kameram bozuk ön kamera ile ancak bu kadar çekebildim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlarr SONUÇ ÇIKTI değerim 13 daha çok yeni minicik umarım artarak devam eder dua edin Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Var görünüyorMerhaba benimde reglime 1 gün var idrarımı çok tutmadan yaptım sizce varmıdır 3 yıldır bekliyorum
Çok teşekkür ederim. Dün reglimin iilk günüydü ve kan testi werdim değerim 28.85cıktı henüz çok küçük ve bir haftalık olduğunı söyledi hemşire rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallahSelam öncelikle silik çizgi gördüm ben hayırlı olsun simdiden..
Hamilelik olusmaz kimyasal vb bisiy yaşarsanız mutlaka Hamilelikten once migre botoksu yaptirin ben yaptirmadigima bin pisman oldum malum ostrojen progesteron sebebiyle migren tetiklenitor hamilelikte kafami duvarlara vuruyordum artik zaten ilac alamiyosun. Ben yaptirdim dogum sonrasi keske hamilelik oncesi yaptirsaymisim dedim.
Hamileyken sadece alnina nane yagi surebilirsin oda etkili ben bitek bunu yapabildim
Canım hayırlı olsun ben de böyle bir çizgi ile adete 4 gün kala öğrenmiştim kan vermiştim 24 çıkmıştı betam. 2 günde bir tekrar et kan testini birkaç kez. 2 günde 2kati olması lazım, sağlıkla gelsin inşallah
Merhaba kızlarrr... ben bugün yine kan verdim ama sonucum 13 ten sadece 17 ye çıkmışhayırlı olsun ben 4 küsür ile şüpheli öğrenmiştim dayanamadım 1 gün sonra tekrar test verdim 11e çıktı neredeyse her gün test vere vere şu an 3.5 aylık kollarımda güzelliğim inşallah düzgün ilerler beta sorunsuz bir hamilelik ve doğum olur. hayırlı olsun
Aklına kötü bir şey getirme kan verdiğin saat bile önemli iki gün sonra bugün saat kaçta kan verdiysen yine aynı saatte kan ver. Doktorun ne dediMerhaba kızlarrr... ben bugün yine kan verdim ama sonucum 13 ten sadece 17 ye çıkmışiki gün geçmişti aradan nedir yorumunuz
test bozuk dagılmıs . yarın yada sonrakı gun tekrar yap bence. bu test pozıtıf degıl:SVar gibi bence adetiniz geçince kan testi verin inşallah vardırbenim de adetim 6 gün geçti kan vermeye gideceğim ama emin değilim bekliyorum
Canım var görünüyor benim ilk yaptığım testim de böyleydi şimdi 23 haftalık oldu bebişim. Sabah ilk idrarla tekrarla ve sonra kan ver bence. Sağlıkla kucağiniza alın inşallahMerhaba benimde reglime 1 gün var idrarımı çok tutmadan yaptım sizce varmıdır 3 yıldır bekliyorum
Aynı saatte aynı yerde mi kan verdin canım bu detaylar da önemli çünkü değer henüz az zaten saati etkiler. 2 gün sonra son verdiğin yerde ve aynı saatte ver tekrar kan bir gidişata bakın. Güzelce artar umarım. Doktora göründün mu bir yorum yaptı mi?Merhaba kızlarrr... ben bugün yine kan verdim ama sonucum 13 ten sadece 17 ye çıkmışiki gün geçmişti aradan nedir yorumunuz