Gebeliğe Hazırlık Kızlarr dış gebelik için bakın lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cansu5471

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
47
13
8
29
Kızlar dün post açtım kmse bakmadı valla o kdaf saçma knulara o kdar mesak yağıyor ama önemli şeylere kmse cevap vermiyor. Perşembe günü dış gebelikten açıl amelyat oldum sağ tüpümü aldılar sol tüpte de darlık varmış acaba dış gebelikten ne kadar süre sonra tedavi görmeye başladınız nasıl bir yol izlediniz

bir bilgiye sahip değilim öncelikle geçmiş olsun ama size bir dr adı vereyim instagramdan ona sorun cevaplıyor ve çok iyi bir dr

ismi naziye gürkan sabah

Canım ben de iki tane dış gebelik geçirdim bir buçuk yıl arayla.
Ama benim tüplerim laporoskopi ile alındı. Neden açık ameliyat tercih etti acaba doktorunuz. Çocuğunuz var mı.. başlayacağınız tedavi tüp bebek tedavisi mi olacak..
ben laporoskopiden sonraki ikinci adetimde gittim doktora tedavi bağlanabiliyor. Ama laporoskopi çabuk iyileşiyor. Açık ameliyat nasıl bilemedim..

Sanada geçmiş olsun canım dış gebelik gecırme nedenln neymiş doktor bırsey soyledı mı bende eylülde gecırdım mtx iğne ile sonlandı ameliyat olmadım ama yeniden tekrarlar diye bende endişeliyim acıksası

Sağol canım çok teşekkür ederim.. ben tüp bebeğe başlamaya karar verdim ve benden hemen rahim filmi istediler ve tüplerim açık rahmim temiz çıktı. Tüp bebek iğnelerimi oldum yumurtalarım toplandı. Embriyolar döndürüldü ilk adetten sonra transfer olacaktı ama kendiliğinden hamile kaldım. Dış gebelikmiş.. tüpler açık ama yine de olabilir dediler.
Sonra 3 başarısız transferden( tüp bebek ) sonra tekrar kendimiz deneyelim dedik, ve 3 ay sonra hamile kaldım yine dış gebelik.. açıkçası canım bir sebep söyleyemediler.. sen ne güzel mtx ile kurtulmuşsun ama sonrasında mutlaka doktorun da isteyecektir, bir rahim filmi çektir bence tıkanıklık varsa deneme ..

merhaba.benim pazartesi degerim 129 bugunki degerim 180 cikti.yarin veya oburgun tekrar bakilcak doktor dis gebelik degildir insallah dedi moralim cok bozuk. eger dis gebelikse siz nezaman ameliyat ooldunu. gec mi farkedilmisti.benim normalde sali adet olmam gerekiyordu

Çok saol canım kese çok büyükmüş canım ve kese patladı o yüzden açık amelyat yaptılar

Canım öncelikle dış gebelik kese görünmüyoaa teşhis koyuyolar ben 2ay boyunca fark etmedim,8haftalıkken aldılar şiddetli kasık ağrısı ve siyah renkte kanda en büyük teşhis oluyor sıkma canını inşallah bebişine kavuşursun

Canım sağ tüp tıkalıymış ve dediğine göre de sol tüpte bağırsaklara yapışık bir vaziyetteymiş o yüzden dış gebelik çok normal dedi kese zaten sağ tüpte gelişmeye başlamış 1hafta oldu daha yeni ye ayağa kalkıyorum cidden açık amelyat çok zormuş. Doktor dış gebelik sonrası en az 3ay bekleyin diyor açıkcası canım

Merhaba geçmiş olsun bende o iğneden vuruldum siz üç ay beklediniz mi ben beklemek istemiyorum ama yan etkileri olduğunu duydum korkuyorum bebekte bir sıkıntı olur diye bileğiniz var mı bu konuda

Kuzum değerin 300 lere çıkmalıydı bende dış gebelik geçirdim iğne ile sonlandı herhangi bir ameliyat olmadım şükür iğne ile düştü herkesi ameliyat etmiyorlar ama senin değerlerin normal değil canım sık sık baktır kimyasal gebelik olup kendi de duşebilir

Merhaba geçmiş olsun bende o iğneden vuruldum siz üç ay beklediniz mi ben beklemek istemiyorum ama yan etkileri olduğunu duydum korkuyorum bebekte bir sıkıntı olur diye bileğiniz var mı bu konuda
Canim ben gecen sene ocak ayinda gecirdim bana da dr 3 ay dedi ama ben hic korunmadim 7 ay sonra temmuz da gebe kaldim ama kimyasal oldu ondan sonra 4 ay sonra yine hamile kaldim o normal di degerler guzel ilerledi sonra birden kanama başladı dusuk oldu

bugun tekrar verdim kan cnm 5 te goruscem doktorla insallah dis gebelik degildir.

canim sonucum simdi cikti 2 gun arayla sirayla 129 180 304 ayni saatte verdim.bi fikriniz var mi cok endiseliyim fikir almaya ihtiyacim var.6 ya dogru doktora cikcam

simdi cikti sonucum 2 gun arayla 129 180 304 ayni saatte verdim.bugun ki yuzde 60 tan fazla artmis varmi bi fikriniz
bak yazmıştım bir yere benm dış gebelik sonuçlarını benm de yüzde 60 dan fazla artış olmuştu dr güzel gebelik ola bilir demişti sonra iki gün sonra ki yine yükselmedi ve dış gebelik kesin denildi ilaç verdiler

anladim canim benim hergun kan vermem gerekecek sanirim 2 gunde bakilinca dusme varsa da anlayamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…