ismi naziye gürkan sabahKızlar dün post açtım kmse bakmadı valla o kdaf saçma knulara o kdar mesak yağıyor ama önemli şeylere kmse cevap vermiyor. Perşembe günü dış gebelikten açıl amelyat oldum sağ tüpümü aldılar sol tüpte de darlık varmış acaba dış gebelikten ne kadar süre sonra tedavi görmeye başladınız nasıl bir yol izlediniz
Canım ben de iki tane dış gebelik geçirdim bir buçuk yıl arayla.Kızlar dün post açtım kmse bakmadı valla o kdaf saçma knulara o kdar mesak yağıyor ama önemli şeylere kmse cevap vermiyor. Perşembe günü dış gebelikten açıl amelyat oldum sağ tüpümü aldılar sol tüpte de darlık varmış acaba dış gebelikten ne kadar süre sonra tedavi görmeye başladınız nasıl bir yol izlediniz
Sanada geçmiş olsun canım dış gebelik gecırme nedenln neymiş doktor bırsey soyledı mı bende eylülde gecırdım mtx iğne ile sonlandı ameliyat olmadım ama yeniden tekrarlar diye bende endişeliyim acıksasıCanım ben de iki tane dış gebelik geçirdim bir buçuk yıl arayla.
Ama benim tüplerim laporoskopi ile alındı. Neden açık ameliyat tercih etti acaba doktorunuz. Çocuğunuz var mı.. başlayacağınız tedavi tüp bebek tedavisi mi olacak..
ben laporoskopiden sonraki ikinci adetimde gittim doktora tedavi bağlanabiliyor. Ama laporoskopi çabuk iyileşiyor. Açık ameliyat nasıl bilemedim..
Çok saol canım kese çok büyükmüş canım ve kese patladı o yüzden açık amelyat yaptılarSanada geçmiş olsun canım dış gebelik gecırme nedenln neymiş doktor bırsey soyledı mı bende eylülde gecırdım mtx iğne ile sonlandı ameliyat olmadım ama yeniden tekrarlar diye bende endişeliyim acıksası
Canım öncelikle dış gebelik kese görünmüyoaa teşhis koyuyolar ben 2ay boyunca fark etmedim,8haftalıkken aldılar şiddetli kasık ağrısı ve siyah renkte kanda en büyük teşhis oluyor sıkma canını inşallah bebişine kavuşursunmerhaba.benim pazartesi degerim 129 bugunki degerim 180 cikti.yarin veya oburgun tekrar bakilcak doktor dis gebelik degildir insallah dedimoralim cok bozuk. eger dis gebelikse siz nezaman ameliyat ooldunu. gec mi farkedilmisti.benim normalde sali adet olmam gerekiyordu
Çok saol canımismi naziye gürkan sabah
Canım sağ tüp tıkalıymış ve dediğine göre de sol tüpte bağırsaklara yapışık bir vaziyetteymiş o yüzden dış gebelik çok normal dedi kese zaten sağ tüpte gelişmeye başlamış 1hafta oldu daha yeni ye ayağa kalkıyorum cidden açık amelyat çok zormuş. Doktor dış gebelik sonrası en az 3ay bekleyin diyor açıkcası canımSanada geçmiş olsun canım dış gebelik gecırme nedenln neymiş doktor bırsey soyledı mı bende eylülde gecırdım mtx iğne ile sonlandı ameliyat olmadım ama yeniden tekrarlar diye bende endişeliyim acıksası
Merhaba geçmiş olsun bende o iğneden vuruldum siz üç ay beklediniz mi ben beklemek istemiyorum ama yan etkileri olduğunu duydum korkuyorum bebekte bir sıkıntı olur diye bileğiniz var mı bu konudaSanada geçmiş olsun canım dış gebelik gecırme nedenln neymiş doktor bırsey soyledı mı bende eylülde gecırdım mtx iğne ile sonlandı ameliyat olmadım ama yeniden tekrarlar diye bende endişeliyim acıksası
Kuzum değerin 300 lere çıkmalıydı bende dış gebelik geçirdim iğne ile sonlandı herhangi bir ameliyat olmadım şükür iğne ile düştü herkesi ameliyat etmiyorlar ama senin değerlerin normal değil canım sık sık baktır kimyasal gebelik olup kendi de duşebilirmerhaba.benim pazartesi degerim 129 bugunki degerim 180 cikti.yarin veya oburgun tekrar bakilcak doktor dis gebelik degildir insallah dedimoralim cok bozuk. eger dis gebelikse siz nezaman ameliyat ooldunu. gec mi farkedilmisti.benim normalde sali adet olmam gerekiyordu
Canim ben gecen sene ocak ayinda gecirdim bana da dr 3 ay dedi ama ben hic korunmadim 7 ay sonra temmuz da gebe kaldim ama kimyasal oldu ondan sonra 4 ay sonra yine hamile kaldim o normal di degerler guzel ilerledi sonra birden kanama başladı dusuk olduMerhaba geçmiş olsun bende o iğneden vuruldum siz üç ay beklediniz mi ben beklemek istemiyorum ama yan etkileri olduğunu duydum korkuyorum bebekte bir sıkıntı olur diye bileğiniz var mı bu konuda
bugun tekrar verdim kan cnm 5 te goruscem doktorla insallah dis gebelik degildir.Kuzum değerin 300 lere çıkmalıydı bende dış gebelik geçirdim iğne ile sonlandı herhangi bir ameliyat olmadım şükür iğne ile düştü herkesi ameliyat etmiyorlar ama senin değerlerin normal değil canım sık sık baktır kimyasal gebelik olup kendi de duşebilir
Benm kimyasal da 22 çıkmıştı iki gün sonra 22.59 olmuştu sonra ki gun kanama baslamistibugun tekrar verdim kan cnm 5 te goruscem doktorla insallah dis gebelik degildir.
simdi cikti sonucum 2 gun arayla 129 180 304 ayni saatte verdim.bugun ki yuzde 60 tan fazla artmis varmi bi fikrinizBenm kimyasal da 22 çıkmıştı iki gün sonra 22.59 olmuştu sonra ki gun kanama baslamisti
canim sonucum simdi cikti 2 gun arayla sirayla 129 180 304 ayni saatte verdim.bi fikriniz var mi cok endiseliyim fikir almaya ihtiyacim var.6 ya dogru doktora cikcamCanım öncelikle dış gebelik kese görünmüyoaa teşhis koyuyolar ben 2ay boyunca fark etmedim,8haftalıkken aldılar şiddetli kasık ağrısı ve siyah renkte kanda en büyük teşhis oluyor sıkma canını inşallah bebişine kavuşursun
simdi cikti sonucum 2 gun arayla 129 180 304 ayni saatte verdim.bugun ki yuzde 60 tan fazla artmis varmi bi fikriniz
anladim canim benim hergun kan vermem gerekecek sanirimEki Görüntüle 2564793 bak yazmıştım bir yere benm dış gebelik sonuçlarını benm de yüzde 60 dan fazla artış olmuştu dr güzel gebelik ola bilir demişti sonra iki gün sonra ki yine yükselmedi ve dış gebelik kesin denildi ilaç verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?