Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canıımm inşallahhhh... Bir gidip kan tahlili yaptırsam içim rahat edicek ama ya çıkmazsaHadi bari senden güzel haber gelsin haftaya güzel başlayalım en azından bir hamiş ile
kızlar maalesef bugün kırmızı kartı yedim neden böyle oldu anlamadım ilk defa başıma böyle şeyler geldi adetime 5 gün varken negatif çıktı onan sonra ağır kaldırdım kendime dikkat etmedim acaba yerleşmesini etkiler mi hakkımızda hayırlsı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık yapacak bir şey yok
Canım insallah pozitıftırBugün yaptırcam Allah nasip ederse canım :)
Negatif çıktı ama sanki hala hamileyim gibi hissediyorum. Geç döllenme olabilirmişCanım insallah pozitıftır
stres yaptığın için de olmamış olabilr mi acaba?Negatif çıktı ama sanki hala hamileyim gibi hissediyorum. Geç döllenme olabilirmiş
Ay bilmiyorum valla olabilir hala niyeyse umutluyumstres yaptığın için de olmamış olabilr mi acaba?
Anlıyorum belkide öyle oldu bnmde Kısmet ne diyeylim Allah zamanını ayarlamıştır...benimde ocak-şubat aylarında 5 gün geçmişti o zamanlar çok istiyordum stres yapınca da adet günü geçebiliyor başka şeylerle ilgilenmeye bak olmadı tekrar yaparsın test
canım kaç çıkı değerinAy bilmiyorum valla olabilir hala niyeyse umutluyum
5 den küçük yazıyodu canım sadece kagıtta hala adet olmadım bu arada :)canım kaç çıkı değerin
hım belli olmaz canım belki geç döllenmedir bir kaç gün bekleyip tekrarla istersen stres yapma adet olmadığın için dr göründün mü daha net bilgi almış olursun5 den küçük yazıyodu canım sadece kagıtta hala adet olmadım bu arada :)
Yok doktora görünmedim test sonucunu gösterdim kızdı denyo herif 2 gün geçince test mi yapılırmışş geç döllenme dye bişey varmış 10 gün bekle diyohım belli olmaz canım belki geç döllenmedir bir kaç gün bekleyip tekrarla istersen stres yapma adet olmadığın için dr göründün mü daha net bilgi almış olursun
inşalllaah ama ümidim kırıldı dünden sonra canımİnşallah KK ya bi bebis daha geliyoduuurrr :)
canım bana da 10 gün sonra gel demişti ama ben adet oldum inşallah sen gebesindir bekle canım yapacak bir şey yokYok doktora görünmedim test sonucunu gösterdim kızdı denyo herif 2 gün geçince test mi yapılırmışş geç döllenme dye bişey varmış 10 gün bekle diyo
inşalllaah ama ümidim kırıldı dünden sonra canım
Dün adet oldum bende canım Yapcak bişey yok napalım kısmet bu ay inşallah olurcanım bana da 10 gün sonra gel demişti ama ben adet oldum inşallah sen gebesindir bekle canım yapacak bir şey yok
test yaptın mı canım ?Ben adet bile olamadım çıldıracağımm