İyi düşünüyoruz evrene pozitif düşüncelerimizi gönderiyoruz ve oluyor şimdi kesin sonuç yarın mıbende anlamadım ama bekleyip görücez kimyasal olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi düşünüyoruz evrene pozitif düşüncelerimizi gönderiyoruz ve oluyor şimdi kesin sonuç yarın mıbende anlamadım ama bekleyip görücez kimyasal olabilir
Ya bende artık öyle yapıcam ama adetim bi gün geçsin öyle yapıcam test canımbizde dedik sana atalay :) acele etme canım. bu ay çok şey anladım. kafamda çocuk düşüncesi oldukça ve stres yaptıkça olmayacak bu iş
yaptırdım canım değer 5,29 çıktı
tşk ettim canım kasıklarımda ağrılarım r bakalım hayırlısı eşime de söylemedim daha kesinleşsin bakalım hakkımızda hayırlısıYa bende artık öyle yapıcam ama adetim bi gün geçsin öyle yapıcam test canım
çok sevindim güzelim Rabbim gönlündekini versin inşallah netleşir bebiş
canım bekleyeyim ya adet olmazsam yaptırırım dr gözükmeden yapmıyorlar dr da 10 gün dedi olmazsa sağık nocağında yaptırırım bakalımSolAnahtari canım ptesi yi bekleme bence yarın birdaha yaptır varsa zaten değerin hızla yükseleceği için belli olur.
ee artık biraz sabır adet günün geçince yap bence6 sında adet oluyorum normalde 4 gün var yani
Bugün adet günüm henüz adet olmadım ama sabah test yaptım negatif canım. ve adet olacağıma dair hiç bir belirti yokkızlar maalesef bugün kırmızı kartı yedim neden böyle oldu anlamadım ilk defa başıma böyle şeyler geldi adetime 5 gün varken negatif çıktı onan sonra ağır kaldırdım kendime dikkat etmedim acaba yerleşmesini etkiler mi hakkımızda hayırlsı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık yapacak bir şey yok
canım hakkında hayırlısı benim 3 gün gecikti bugün oldum bekle bakalım hiç belli olmuyor inşallah hamişsindir geç döllenme ise çıkmaz çok sancılı bir adet günü geçirdim sabahtan beri kıvranıyorum ama şükür rahatladım biraz benim büyük bi ihtimal kimyasaldı inşallah senden hayırlı haberler alırız.Bugün adet günüm henüz adet olmadım ama sabah test yaptım negatif canım. ve adet olacağıma dair hiç bir belirti yok
İnşallah canım sende bana dua et emi şimdi ben ne yiyim acaba bebek kolay tutunsun var ise şayet :)canım hakkında hayırlısı benim 3 gün gecikti bugün oldum bekle bakalım hiç belli olmuyor inşallah hamişsindir geç döllenme ise çıkmaz çok sancılı bir adet günü geçirdim sabahtan beri kıvranıyorum ama şükür rahatladım biraz benim büyük bi ihtimal kimyasaldı inşallah senden hayırlı haberler alırız.
meyve tüket bol bol tutunması için hangisi iyi gelir bi fikrim yok ani hareketle yapma yat dinlen bence inşallah vardır canımİnşallah canım sende bana dua et emi şimdi ben ne yiyim acaba bebek kolay tutunsun var ise şayet :)
bugün adet günüm daha olmadım canım bir belirtide yok. umarım vardır. sabah test yaptım negatif çıktı 3 liralık testler varya onlarla yaptm.Ne oldu canım dogru cıktı mı?
Insallah dilerim ki hamilesındir .onlar yanıltıcı bıraz daha bekle kan testı yaptır o kesın sonucbugün adet günüm daha olmadım canım bir belirtide yok. umarım vardır. sabah test yaptım negatif çıktı 3 liralık testler varya onlarla yaptm.
Hala adet olmadım canımm dua edin lütfennn :)Insallah dilerim ki hamilesındir .onlar yanıltıcı bıraz daha bekle kan testı yaptır o kesın sonuc
İnsallah hamilesindır kan testı yptırsanaHala adet olmadım canımm dua edin lütfennn :)
Bugün yaptırcam Allah nasip ederse canım :)İnsallah hamilesindır kan testı yptırsana