Benimde annemin teyzesi bana öyle dedi kirpiklerinden anladım dedi
Evet cnm doğru cıktı kirpiklerim kırılmış göz bebeklerim büyümüştü bana böyle açıklama yapmıştı.doğru çıktı mı canım ? ayy 6 sına kadar test yapmıcam dedim kendime kararlıyım :)
Ablamın hamileliğinide babam bilmişti
Evet cnm doğru cıktı kirpiklerim kırılmış göz bebeklerim büyümüştü bana böyle açıklama yapmıştı.
Kirpiklerimden bildi öyle dedi ben fark etmedim aynı gibiydim bide donuk bakıyordum ama benimki tedaviyle oldu haberleri vardı tuttuğunu söyledi bana 2. Gün .hadi inşallah vardır Rabb'inin gücü herşeye yeter güzel haberler ver bize.tadını çıkarırsın inşallahgözlerden mi bildi canım ?
İnşallah tatlım ya . Allahım isteyen herkese nasip etsin .Adetinden bir kaç gün geçir mutlaka , doğru sonucu alabilmen için bu gerekli sonra kuşku insanı mahfediyor.
kardeşim bildi canım hıdırellez günü piknikte sen hamilesin de mi ne bu hal dedi bazen öyle çıkıyor
Eşimin teyzesinin kızı dedi ki bide benim eltim test yapmadan önce bana sordu bütün hamileliklerinde dedi hepsindede çıktı dedi :)
simdi bile test yapsan silik cikar istersen yap sabahleyin belki hamilesin
simdi bile test yapsan silik cikar istersen yap sabahleyin belki hamilesin
Azcık sabret canım.. Bir kaç güncük , sonra beklediğimiz cevabı alacağız nedense bana da hamişmissin gibi geldi :)yaa yapmamam lazım 6 sına kadar yapmıcam dedim amaaayapsammı yarın sabah bi tane ya çıkmazsaaaa :)
Bende öyle aceleci davrandım. İki tane idar tahlili bir tane de kan tahlili yaptırdım ama benimkisi acelecilik . Hissediyorum hamileyim hala adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?