• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarr bu saçlardan birini kızıldan diğerini siyah boyalı saçtan açtım nasıl sizce??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vay be çok güzel olmuş tebrik ederim ama sabır işi 1 ay bi renk bir ay bi renk ben üşenirim valla.

arkadaşım sabırsızdı onu toplam 15 günde açık güzel bi sarıya kavuşturduk ama açıcıyla tabii ben sacıma kıyamadığımdan bekliorm hep 1 ay değişk fön çeşitleriyle avunuyorum:):)

Gercekden bravo süper bir beceri,
sakin röfle yapma, zaaten modasi yok su an, düz renkler moda, hem yipratma,
acik sari boya at, degisik sarilar kullan, veya caramel tonlari falan.
Hem siyahdan sonra röfle seni inanilmaz yasli yada olgun :) gösterir.

röfleyi şuanki rengi altın sarısına çevirmek için istiodum yoksa bu şekilde devam etsem anca 6 ayı bulcak altın sarısına ulaşmak ama cesaret edemiyorum o ayrı

loreal exelance 03 nosunu kullan çok açık küllü sarı...daha iyi sonuç alırsın....

loreal exelance 03 nosunu kullan çok açık küllü sarı...daha iyi sonuç alırsın....

loreal excellance 10.1 kullanmıştım onda da açık küllü sarı diodu dedğin renk daha mı açığı??
kozmetikteki kadın10.1 için an açık bu demişti denicem son boyamda dediğni çünkü lorealden çok memnunm:)

loreal excellance 10.1 kullanmıştım onda da açık küllü sarı diodu dedğin renk daha mı açığı??
kozmetikteki kadın10.1 için an açık bu demişti denicem son boyamda dediğni çünkü lorealden çok memnunm:)

arkadaşım sen siyah boyalı saçını mı ilk boyadadığında karamel oldu.bende karamel ypıcam yardımına ihtiyacım var.benim saçım koyu karemel şu an palette kahve köpüğü yapayım diyorum sence nasıl olur.karamel rengi yakalarmıyım.sen hangi organik boyayla boyamıştın.olmazsa bende onu denerim.

arkadaşım sen siyah boyalı saçını mı ilk boyadadığında karamel oldu.bende karamel ypıcam yardımına ihtiyacım var.benim saçım koyu karemel şu an palette kahve köpüğü yapayım diyorum sence nasıl olur.karamel rengi yakalarmıyım.sen hangi organik boyayla boyamıştın.olmazsa bende onu denerim.

nasıl bi karamel istiosun sarıya dönük mü bakıra dönük mü ona göre yardımcı olayım:)

o zaman dorelik de olmasın diyosan alix 11.10 kullanabilirsin:)
kumralları geç zaten direkt sarıdan gir olaya ki açabilsin saçı yoksa en fazla bikaç ton açarsın

kumralları geç zaten direkt sarıdan gir olaya ki açabilsin saçı yoksa en fazla bikaç ton açarsın

teşekkür ederm canım bakıcam alixe.ben genelde palette kullanıyorum.peki o rengin palettesini kullansa olu heralde.

hmmm canım dediğin renk ultra açıcıymış bence de o rengi denemeliyim anca açılır saçım.

03 no 10.1 den daha açık..bence renk daha hoş duruyor.ben 03 kullanıyorum...

yaaa bende istiyorum sarı ama cesaret edemiyorum. yıpranırlar diye çok korkuyorum.
bende kızıl kullanıyorum. tarifini aldım canım. cesaret edebilirsem deniycem. teşekkkürler

ben siyah boyalı saçımı renk açıcılarla açamadım ki kuaförde bile zor açtılar sen nasıl normal boyayla açtın anlamadım doğrusu:sm_confused:ayrıca ikinci resim netten alınma gibi geldi bana bu benim görüşüm:1closedeyes:

ben siyah boyalı saçımı renk açıcılarla açamadım ki kuaförde bile zor açtılar sen nasıl normal boyayla açtın anlamadım doğrusu:sm_confused:ayrıca ikinci resim netten alınma gibi geldi bana bu benim görüşüm:1closedeyes:

sabırlı olunca açılıo üstü üste yüklenerek açmaya calışınca anca açıcıyla açılıyo. nedeni de şu üstüste boylar birbirini tutmamaya başlıyo. ben 1 ay beklettim hep ondan sonra her boyadıgım renk bi öncekinden sonra yine rengini verdi yani açtı.
bu arada ressim meselesine gelince evet cnmm netten aldım:) kankimin facebookundan:D

yaaa bende istiyorum sarı ama cesaret edemiyorum. yıpranırlar diye çok korkuyorum.
bende kızıl kullanıyorum. tarifini aldım canım. cesaret edebilirsem deniycem. teşekkkürler

küllü boyadan şaşma sakın ama o dorelikler kızıllıklar öyle gidiyo anca:D

03 no 10.1 den daha açık..bence renk daha hoş duruyor.ben 03 kullanıyorum...

bugun gittim kozmetik mağazasına öyle bi renk yok dedi:(
netten baktım aynen dedğin gibi varmışş
sen nerden bulabiliosun ayy çok merak etttiiimm şu boyayıkaydirigubbakcemile4

merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.saçımın doğal rengi şu an siyah ve çok kuru. boya ile açtırdım birkaç kez ama sürekli dip boya kullandıkça daha çok kurudu. şimdi koyu renkde röfle yaptırsam nasıl olur tavsiyelerinizi bekliyorum:26::26::26:

şaşırtıcı bi sonuç siyah derken heralde kendi saç rengindi?
siyah boyanın üstüne karamel olması biraz şans çünkü. :44:

5 seneden beri saçımı siyaha boyuyordum ve sarışın olmak istediğime karar veridim Bende açtırdım saçlarımı 1 ay oldu şu an bakır renginde :( 5 saat kuaförde geçirdim şimdi kuaför kumrala döndürücem saçını diyor sonra röfle diyor ama ben tamamen platin istiyorum dseneyen var mı hiç?

Back