• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlarr acil bir bakınn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kubea008

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
41
35
18
Kızlar merhaba ilk defa bu sayfaya konu acıyorum. Adetim biteli 3 gün oluyor ve bu gece sahurda idrarda gebelik testi yaptım. Daha öncelerinde de yapmısdım ama hep tek cizgi görmüştüm. Bu seferkinde ikinci cizgiyi silikde olsa gördüm ve he
20190519_133710.jpg
m heycan hem telas yaptım eşime göstermedim bosuna ümitlendirmeyim die ama içim içimi yiyor benm annemde adet olduktan snra hamile oldugunu öğrenmiş öyle demişdi adetten sonra yapılan gebelil testinde ikinci cizgi silik cıkarsa hamilelik varmıdır sizce🙄🤔🤔

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 18 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 18 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Daha 10 gün var diorsun canm tam bisey diemem ama adetine kadar bekle stres yapma Allah nasip eder İnşallah adetin günü gecince kan ver gidipde ☺️

Kızlar merhaba ilk defa bu sayfaya konu acıyorum. Adetim biteli 3 gün oluyor ve bu gece sahurda idrarda gebelik testi yaptım. Daha öncelerinde de yapmısdım ama hep tek cizgi görmüştüm. Bu seferkinde ikinci cizgiyi silikde olsa gördüm ve heEki Görüntüle 2270372 m heycan hem telas yaptım eşime göstermedim bosuna ümitlendirmeyim die ama içim içimi yiyor benm annemde adet olduktan snra hamile oldugunu öğrenmiş öyle demişdi adetten sonra yapılan gebelil testinde ikinci cizgi silik cıkarsa hamilelik varmıdır sizce🙄🤔🤔
cnm tekrarla 4marta adet oldum meğerse hamileymişim 1 aylik haberim yokmuş olabilirsin

Canm yapyımda negatif ilk yaptıgım test bozuktu galiba ikinci testte hiç birsey cıkmadı 😔
Aynisi benimde başıma gelmişti. Koyu 2 çizgi çıkmıştı sevindim o kadar hamileyim diye . Ertesi gün tekrar test yaptım negatif çıktı. İçim içimi yedi gecenin bir yarısı hastaneye gittim kan verdim gebelik yok dedi doktor hayal kırıklığı 😐 Birde hamile olmadan çift çizgi çıkmaz diyorlar ama maalesef bazen oluyor. Rabbim en kisa surede nasip etsin inşallah sizde bebis vardır.

Aynisi benimde başıma gelmişti. Koyu 2 çizgi çıkmıştı sevindim o kadar hamileyim diye . Ertesi gün tekrar test yaptım negatif çıktı. İçim içimi yedi gecenin bir yarısı hastaneye gittim kan verdim gebelik yok dedi doktor hayal kırıklığı 😐 Birde hamile olmadan çift çizgi çıkmaz diyorlar ama maalesef bazen oluyor. Rabbim en kisa surede nasip etsin inşallah sizde bebis vardır.
İnşallah Rabbim tüm isteyenlere verir canım ☺️

Back