- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Merhaba kızlar. Benim annem ev hanımı babam ise sorumsuz bir adam. Arsa alıp bir ev yaptı ve sonra yan gelip yattı çalışmadı. Ablamla ben büyüyünce bizi işe soktular ve gece gündüz çalıştık o evin üstüne 2 ev daha yaptık ve 3 katlı evimiz olmuş oldu. Tabi bunu isteyerek değil ailemizin zorlamasıyla yaptık. o evler yapılana kadar ne zahmetler çektik anlatamam. Resmen aç kaldık desem yeridir. Sırf ailem kira geliri alsın diye.
Erkek kardeşim yaşça bizden baya küçük. Evler yapılıp bittikten sonra büyüdü. Ablam ve ben evlenip kendi yuvamızı kurduk. Ablamın maddi durumu iyi ben ise yıllardır kiradayım. Durumumuz kötü diyemem ama kimseye bonkörlük yapacak durumum da yok.
Kardeşimin bir sevgilisi var ve ailem en güzel olan daireyi onlar için hazırlamış. Bu hafta sonu gittiğimde bana daireyi gezdirdiler falan. Dairelerin birinde erkek kardeşim birin de ailem birinde de kiracı oturacakmış.
Ben kirada otururken kardeşim sırf erkek oldugu için daha miras paylaşılmadan ailemin evinde oturmaya nasıl hak kazanıyor? Madem miras paylaşımını beklemeye gerek yok o zaman dairenin birini de bana vermeleri gerekmez mi?
Kardeşim emek verip evi yaptırmış olsa amenna dicem ama bütün emeği biz verdik. Çalıştık, didindik. Şimdi kendimi kullanılmış gibi hissediyorum.
Arkadaşlar ben bu düşüncelerimde haksız mıyım? Lütfen objektif olun.
valla çok fena kazıklamışlar sizi.