Aritmed kuzum sakın almayınHangi marka canım testin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aritmed kuzum sakın almayınHangi marka canım testin
Kuzum eğer ilk beş dk içerisinde çıktıysa regli gününde kan ver iki gün geçsin betan yükselir ama somradan çıktıysa negatifyaaa benim testimde seninkinie benziyor adet gecikmem yok hwnüz 2 gün kaldı ,şuan kan testi yaptırsam mı tereddütte kaldım
Aldım bende o hataya düştüm bir kaç gün önce sonra başka marka ile tekrarladım negatif çıktı kan vermedim bendeAritmed kuzum sakın almayın
5. Günü kaset testte çıkar canım geç döllenme değilse evde kaset test yap sonra kan vermeye git mutlakaYa gerçekten insanın duygularıyla oynuyorlar gecikmemin kaçıncı günü kan versem acaba bugün ikinci gündğ
Tamam kuzum çok teşekkür ederim5. Günü kaset testte çıkar canım geç döllenme değilse evde kaset test yap sonra kan vermeye git mutlaka
10 dk içinde çıktı işte duşa girip çıkasıyla kan verdim bugün negatif çıktıKuzum eğer ilk beş dk içerisinde çıktıysa regli gününde kan ver iki gün geçsin betan yükselir ama somradan çıktıysa negatif
Benimde negatif canım üzülme10 dk içinde çıktı işte duşa girip çıkasıyla kan verdim bugün negatif çıktı
Bir gebenin günlüğü .Kan verdim <1.20Hangi marka canım testin
Biraz daha bekle regl olmazsan kan testini tekrarla canım en iyisiBir gebenin günlüğü .Kan verdim <1.20
Merhaba benimde 2 hafta gecikmem var dün kan verdim negatif çıktı siz ne kadar gecikmeden sonra test yaptınız da pozitif çıktıSanırım öyle bir şey oluştu bilmiyorum. bende bunu öğrenmek için pazartesi doktora gidicem, ama benim testim baya kırmızı gözüküyor. Allah isteyen herkese versin inşallah sizde hamilesinizdir
Merhaba 20 gün civarıydıMerhaba benimde 2 hafta gecikmem var dün kan verdim negatif çıktı siz ne kadar gecikmeden sonra test yaptınız da pozitif çıktı
Benim 6haftalık gecikme sonrası kan verdim pozitifdi, fakat kese yoktu. 2 gün önce tekrar doktora gittim kese oluşmuştu. Benimki geç döllenme ile oluştuğu için gecikmemde ilk haftalarda yaptığım testler negatifdi. Mevsim geçişi yüzündende gecikme yaşıyor olabilirsiniz belki.Merhaba benimde 2 hafta gecikmem var dün kan verdim negatif çıktı siz ne kadar gecikmeden sonra test yaptınız da pozitif çıktı
Tamam teşekkürler bende az önce test yaptım gecikmenin 17ci günü hafif silik çıktı yarın tekrarlayacağımMerhaba 20 gün civarıydı
Bende az önce test yaptım gecikmenin 17ci günü hafif silik çıktı yarın tekrardan yapacağımBenim 6haftalık gecikme sonrası kan verdim pozitifdi, fakat kese yoktu. 2 gün önce tekrar doktora gittim kese oluşmuştu. Benimki geç döllenme ile oluştuğu için gecikmemde ilk haftalarda yaptığım testler negatifdi. Mevsim geçişi yüzündende gecikme yaşıyor olabilirsiniz belki.
Testi tekrarladınız mıTamam teşekkürler bende az önce test yaptım gecikmenin 17ci günü hafif silik çıktı yarın tekrarlayacağım
Evet onda da silik çıktı ama days doctor olduğu içi yarın kan vereceğim bu test pek güvenilir değilmişTesti tekrarladınız mı