Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın sabah kan vereceğimde şimdi görünce gerildim canım ha bir sizlere sorayım dedimBenim ne zaman testim böyle çıksa hamile oluyorum. Büyük ihtimal erken test yaptınız. Benim testim böyle çıktıktan sonra 2 hafta sonra test tekrar yapıyordum. Daha netlesıyordu
Yaaa öyle mi iyiyce heyecanlandımBenim de testim böyle çıktı. 2 bebegımdede. Ve şuan 30 haftalık hamıleyım.
Ben de aynılarını yaşadım test yaptım böyle çıktıBenim de 1 gün gecikti reglim adet olacakmış gibiyim hafif kasık ağrıları akıntı oluyor belim falan ağrıdı. Bir de bir kaç gündür iştahım açıldı tamam adet oldum diyorum bakıyorum yok. Bir de 3 gün önce hafif kahverengi lekelenme oldu o günden beri hiç bir şey gelmedi henüz. Test yapsam diye düşünüyorum erken mi acaba ?
Ayy çok heyecanlandım sabah kan vereceğimmHamilelik var gibi:)
Var değilmi yaaaİkinci çizgiyi gördüm.
Aritmed kullandık ilk beş dk içinde çıktı hemen bar gibi değilmiİkinci çizgi silik evet ama çok yenidir muhtemelen hangi marka test kullandınız
Bende yapayım o zaman meraktan uyuyamam bu geceBen de aynılarını yaşadım test yaptım böyle çıktı
Siz yarın başka bir marka erken gebelik testi de alın ilk idrarla yapın daha net olsun sonrada kan verin canım stres yapmadan sakince yönet süreci❤Aritmed kullandık ilk beş dk içinde çıktı hemen bar gibi değilmi
Kanı hastane de mi vereceksiniz cumartesi alıyorlar mı ?Ayy çok heyecanlandım sabah kan vereceğimm
Bende geçen ay 4 kere test yaptım hep negatif gözüküyordu ama bi türlü reglimde gelmiyordu dün test yaptım ve pozitif, erken olduğu için gözükmesin olabilir.Kızlar reglimin gecikmesinin 1.günü üç gün önce lekelenmem oldu ama devamı gelmedi kasıklarda batma halsizlik harici farklı bir belirtim yok şimdi tesr yaptım sonucu ekliyorum bakarmısınız ilk olucak gerginim
Sonucunu bekliyorummmmmBende yapayım o zaman meraktan uyuyamam bu gece
Yaaa ne bileyim az da olsa çizgi görünce tamamdır erkenden test alıp yapayım teşekkür ederimSiz yarın başka bir marka erken gebelik testi de alın ilk idrarla yapın daha net olsun sonrada kan verin canım stres yapmadan sakince yönet süreci❤
Bende geçen ay 4 kere test yaptım hep negatif gözüküyordu ama bi türlü reglimde gelmiyordu dün test yaptım ve pozitif, erken olduğu için gözükmesin olabilir
kaç gün gecikmeyle yaptın canımmBende geçen ay 4 kere test yaptım hep negatif gözüküyordu ama bi türlü reglimde gelmiyordu dün test yaptım ve pozitif, erken olduğu için gözükmesin olabilir.