Kızlarımmm güzellerimmm bana bi yardımmm test yaptımdaaa

nurcaxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
50
12
21
Kızlar reglimin gecikmesinin 1.günü üç gün önce lekelenmem oldu ama devamı gelmedi kasıklarda batma halsizlik harici farklı bir belirtim yok şimdi tesr yaptım sonucu ekliyorum bakarmısınız ilk olucak gerginim

Eklentiler

• IMG_0735.jpeg
    IMG_0735.jpeg
    16,8 KB · Görüntüleme: 126
Benim ne zaman testim böyle çıksa hamile oluyorum. Büyük ihtimal erken test yaptınız. Benim testim böyle çıktıktan sonra 2 hafta sonra test tekrar yapıyordum. Daha netlesıyordu

Benim de 1 gün gecikti reglim adet olacakmış gibiyim hafif kasık ağrıları akıntı oluyor belim falan ağrıdı. Bir de bir kaç gündür iştahım açıldı tamam adet oldum diyorum bakıyorum yok. Bir de 3 gün önce hafif kahverengi lekelenme oldu o günden beri hiç bir şey gelmedi henüz. Test yapsam diye düşünüyorum erken mi acaba ?

Benim de 1 gün gecikti reglim adet olacakmış gibiyim hafif kasık ağrıları akıntı oluyor belim falan ağrıdı. Bir de bir kaç gündür iştahım açıldı tamam adet oldum diyorum bakıyorum yok. Bir de 3 gün önce hafif kahverengi lekelenme oldu o günden beri hiç bir şey gelmedi henüz. Test yapsam diye düşünüyorum erken mi acaba ?
Ben de aynılarını yaşadım test yaptım böyle çıktı😂

Kızlar reglimin gecikmesinin 1.günü üç gün önce lekelenmem oldu ama devamı gelmedi kasıklarda batma halsizlik harici farklı bir belirtim yok şimdi tesr yaptım sonucu ekliyorum bakarmısınız ilk olucak gerginim
Bende geçen ay 4 kere test yaptım hep negatif gözüküyordu ama bi türlü reglimde gelmiyordu dün test yaptım ve pozitif, erken olduğu için gözükmesin olabilir.

Siz yarın başka bir marka erken gebelik testi de alın ilk idrarla yapın daha net olsun sonrada kan verin canım stres yapmadan sakince yönet süreci❤
Yaaa ne bileyim az da olsa çizgi görünce tamamdır erkenden test alıp yapayım teşekkür ederim 🩷

Bende geçen ay 4 kere test yaptım hep negatif gözüküyordu ama bi türlü reglimde gelmiyordu dün test yaptım ve pozitif, erken olduğu için gözükmesin olabilir
Bende geçen ay 4 kere test yaptım hep negatif gözüküyordu ama bi türlü reglimde gelmiyordu dün test yaptım ve pozitif, erken olduğu için gözükmesin olabilir.
kaç gün gecikmeyle yaptın canımm

X