• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarım bir fikir verin

Postalamak? Yooo bu yanlış bi kelime. Karşımıza çıkan tek bi sorunda birbirimizden vazgeciceksek neden evlilik düşünelim. Zaten boşanmalarda hep bundan. İlk önce ortak bi noktayı bulmak. Normalde hiç yapmadığı bi şeyi söyledi. Simdi de senin için herseyi yapıcam diyor. Bu arada evlilik meraklısı da denmez buna. Nerden bakıyorsunuz olaya pek anlayamadım. Teşekkürler

Sorunlar daha evlenmeden basladıysa oturup bir kere daha düsünmenizi tavsiye ederim..bu gibi kücük görünen problemler uzun uzadıya düsünülmediği üzerinde durulmadıgı icin bosanmalar arttı..:KK43:evlendikten sonra pisman olmaktansa simdiden önleminizi almanızı öneririm sadece..ben tskr ederim..:KK56:

Benim kv akt katta CİLDİRİYORUM bazen, yakinda olsa uzakta olsa onlar bi yolunu bulup burunlarini sokuyorlar herseye, nisanlin suan ki konumundan askerde olamsindan dolayi gel gitler yasayabilir,dondugunde sakin kafayla kirmadan konusun derim

Ne kadar uzak o kadar iyi.kararından vazgeçme.tekrar güzel bir şekilde konuşmayı dene bence uygun bi zamanda.ama şimdiden sözünde durmazsa hoş olmaz canım.

Back