• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Maşallah.
Ama nişanlım işini çok seviyor böyle birşey isteyemem.
Hem bende onunla gurur duyuyorum.
Polis asker eşi olmak gurur duyulacak birşey şu tarz kadınlar olmasa .. :31:

Bende zorlamadım. Ama ben polisliği havası için istemiştim. Evlendiğimizde seni ve çocuğumuzu süründüremem dedi. Bende saygıyla karşıladım. Zaten üniversite okuyor. Onun için bir problem olmadı yani :1:

Yazmayayım dedim ama dayanamadım yine. Nişanlınız çok yakışıklı olabilir, bazı kızların üniforma hayranlığı olabilir, siz de bu durumdan rahatsız olabilirsiniz ona diyecek bir lafım yok. Ancak konuyu yazış stiliniz, kullandığınız kelimeler, farklı görüşler sunan üyelere verdiğiniz hakaretvari cevaplar hiç hoş değil. Çok çok itici.

Üniformam yok, geçenlerde eşimle dışarda yemek yerken tuvalete gittiğimde adamın biri elime telefon numarasını tutuşturdu. Yüzük değil bizzat adamın kendisi vardı yanımda yani. Bu durumda ben de şu restorantta yemek yiyen adamların bana hayranlığı diye konu açabilir miydim yani? Böyle insan çok, yapacak bişey yok. Eşimize ve kendimize güveniyorsak mesele yok bence.

Beni de eve kadar takip etmişti bi tane denyo, çok korkmuştum :18:
Sonra çemkirdim tabi, eşimi çağırıyorum utanmıyor musun sen yaptığından diye.
Yerden taşı aldım, ben atamadan gitti :27:
Gerçekten bazı insanların bu tür davranışlar yapması çok şaşırtıcı.

Bi kere Yunusar öyle etrafında barikatle falan dolanmıyorlar.
Normal meyda da otururken gelip vermiş ki bizim ki şaşırmış bakmış ki numara nişanlıyım diyip kızın gitmesini beklemeden gözünün önünde yırtmış.
Ayrıca tarif ettiğiniz örneklerden yola çıkarsak o büyük toplantı konferans yapan adamların eşleri eşte biz neyiz acaba?
Kıskançlığın mevkiisi konumu olmaz hanımefendi.

Güzelim ben nediyoruuuumm,sen nediyorsuuuunnn.Takılmışsın bir üniformaya.vERDİĞİM ÖRNEĞE VERDİĞİN CEVABA BAK.oNLARIN Kİ EŞTE BİZ NEYİZ.bEN DE SANA AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUM Siz bu kadar bir kız numara yazdı,diğerleri baktı diye psikolojinizi bozuyorsunuzda diğer eşler napsın o zamna dedim.

Yunus derken,diğer arkadaş bana yüzlerce yunus demedi,yüzlerce polis dedi.Zaten öğrencilik yıllarında olan şeyden bahsetti.Bunlar eskidendi artık.Ergen kızların yapabileceği hareket bunlar.aYRICA AKIL VAR MANTIK VAR.yÜZLERCE YUNUSUN İÇİNE HALK BU KADAR KOLAY GİREBİLİYORSA VAY BİZİM CAN GÜVENLİİMİZE.

Canım benim,sen olayı tartışam patformuna çevirdin ama,biz sana kafana takacak birşey yok diyoruz.Ben de evliyim.Benim de eşimden dolayı başıma gelenleri sen yaşasan tedavi için yatarsın herhalde.Herkesin eşi var.Birinin bakması,numara vermesi için polis kıyafeti giymesi de gerekmiyor.Bu işin üniformayla alakası da yok.Benim eşim aklı başında kendini bilen,ahlak yapısı düzgün,sevgisine bağlıysa dışardaki etkenler bizi bağlamaz.Hee beni aldatırsa kendi bilir yolu açık olsun derim.Yine dışardaki etken beni bağlamaz.

Nişanlın düzgün adammış gerekeni yapmış
Sen hala neyi takıyosun ben anlamadım
Kimse görünmez değil dışarı çıkınca bakan olur herkese, önemli olan nişanlının nasıl yanıt verdiği değil mi ?

ilk konunda haklısın da bu konu biraz zoraki olmamış mı sence de, buldumcuk olmuş olabilirmisin benim eşimde polis Allah için çirkin bi adamda değil ama sürekli tetikte değilim kim bakıyo diye

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Buldumcuk olmak ? Anlamını bilmiyorum nedir?
Yahu neden tetikte olayım hanımefendi kız gelmiş numarasını vermiş aklımın ucundan dahi geçmezdi ki böyle birşey.
Ayrıca bakıp duruyorlar bunda benim tetikte olup yada olmamamın bir etkisi yokki.

bana öyle geldi verdiğin elektrik bu malesef

Valla yorumları okumadım, kim ne demiş hiç bilmiyorum ama ben olayı abarttığınızı düşünüyorum. Üniformalı herkese bakılır. Hele ki yanında sizin gibi etrafına devamlı bakıp, acaba benim üniformalı nişanlıma bakan kız var mı pimpirikliğinde olan bir kadın varsa bu çok daha dikkat çekicidir millet için :1:

bence siz bu kıskançlığınızı nişanlınıza fazla belli etmeyin.

Nişanlın düzgün adammış gerekeni yapmış
Sen hala neyi takıyosun ben anlamadım
Kimse görünmez değil dışarı çıkınca bakan olur herkese, önemli olan nişanlının nasıl yanıt verdiği değil mi ?

Öyle tabiki canım ama ben bu tarz ahlaksız insanların yaptıklarına geriliyorum yoksa nişanlıma güveniyorum elbette :50:
Birazcık vicdanı olan terbiyesi olan, yüzük var ama dayanamadım gibi bir kelime kurar mı ya :50:

siz bir de polissiniz daha çok görüyorsunuzdur olayı. sizin lafınızın üstüne laf söylemek biraz saçma. bence karşı çıkan arkadaşlar bakış açısını biraz değiştirmeliler. kızlarda üniforma merakı var. ben abimden babamdan biliyorum
elbette. kötü bir durum ama şahit oluyoruz. genelleme yapmadım ama dediğim şu sadece, gördüm böyle olayları. hepsi bu. bu arada polis yakınları da yani birinci derece anlar polisleri. o yüzden sizin lafınızın üstüne laf söylemek saçma demeyin ;) artı ben de polis çocuğuyum ;)
Ay aynı şeyleri tekrarlamayacağım.Velev ki öyle.BİR İKİ KENDİNİ BİLMEZ YÜZÜNDEN KİMSENİN PSİKOLOJİSİ BOZULMAZ.Bir sürü örneklendirdim.Onların eşleri napsın.

He bu arada yüzlerce polisin içinden numarayı kime vereceğini biliyorsa,o işin eveliyatı vardır.Daha öncesinden bi bakışma bi tanışıklık vardır.Durup dururken verdi diyelim.Almasın kardeşim.Yırtmak için bile almasın.VAY BE YÜZLERCE POLİSİN İÇİNE GİREBİL.VE NUMARA VER.BARİKATTA MI YOKMUŞ.

Ben size yalan söylediniz diye bir ibare mi kullandım.Böyle dah olsa ne psikoloji bozması ne bunu dert etmesi dedim .Yani yorumumu yazdım.Türk polisinin üniforması da malum.Bunun üniformayla alakası da yok.Bu benim yorumum.Siz istediğinize inanabilirsiniz.
neden bu kadar hiddetlisiniz anlamadım. muhatap olmayalım.
Hahahah bu yoruma katılıyorum. "Merhaba bizde polis olmak istiyoruz,nasıl olabilriz" . Bu demek oluyor ki biz tanışmak istiyoruz aslında polis olmak istemiyoruz :27:
:) komik oluyorlar da işte nasıl ki kötü niyetli kızlar varsa erkekler de var. bir iki takılırım diye cevap verip muhabbeti ilerletenler de yok değil. atasözleri ile tamamlamak isterdim de burda insanlar kendileriyle aynı görüşte olmayanları yerden yere vuruyolar ya. çok hakaretler dönüyo..
Oh iyi kuzum kimse anlamaz Polis olduğunu :27:
Benim ki böyle emekliliğine kadar yunus olarak mı kalır acaba canım?

kalmaz canım. bazı birimler dedim ya çevik, yunus gibi fizik ve yaşa bakıyor. illaki değişecektir birimi. biraz sabır.

💑💓

Son düzenleme:
Öyle tabiki canım ama ben bu tarz ahlaksız insanların yaptıklarına geriliyorum yoksa nişanlıma güveniyorum elbette :50:
Birazcık vicdanı olan terbiyesi olan, yüzük var ama dayanamadım gibi bir kelime kurar mı ya :50:

ohoo özge ne yaptın yahu.. yıl olmuş 2014, millet kardeşine neler yapıyor sen hala terbiye, vicdan arıyorsun.. arama boşuna onu bulan yok.. nişanlına güvenmekten başka alternatifinde yok, dünya böyle çünkü..

gözlerin nasıl oldu senin?

sonradan görme değilde nasıl desem nisanlimda nisanlim tavrı. ..benden daha iyi anlatan biri çıkar sanırım

Güzelim ben nediyoruuuumm,sen nediyorsuuuunnn.Takılmışsın bir üniformaya.vERDİĞİM ÖRNEĞE VERDİĞİN CEVABA BAK.oNLARIN Kİ EŞTE BİZ NEYİZ.bEN DE SANA AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUM Siz bu kadar bir kız numara yazdı,diğerleri baktı diye psikolojinizi bozuyorsunuzda diğer eşler napsın o zamna dedim.

Yunus derken,diğer arkadaş bana yüzlerce yunus demedi,yüzlerce polis dedi.Zaten öğrencilik yıllarında olan şeyden bahsetti.Bunlar eskidendi artık.Ergen kızların yapabileceği hareket bunlar.aYRICA AKIL VAR MANTIK VAR.yÜZLERCE YUNUSUN İÇİNE HALK BU KADAR KOLAY GİREBİLİYORSA VAY BİZİM CAN GÜVENLİİMİZE.

Canım benim,sen olayı tartışam patformuna çevirdin ama,biz sana kafana takacak birşey yok diyoruz.Ben de evliyim.Benim de eşimden dolayı başıma gelenleri sen yaşasan tedavi için yatarsın herhalde.Herkesin eşi var.Birinin bakması,numara vermesi için polis kıyafeti giymesi de gerekmiyor.Bu işin üniformayla alakası da yok.Benim eşim aklı başında kendini bilen,ahlak yapısı düzgün,sevgisine bağlıysa dışardaki etkenler bizi bağlamaz.Hee beni aldatırsa kendi bilir yolu açık olsun derim.Yine dışardaki etken beni bağlamaz.

yanlış anlamışsınız. ben öğrenciydim. mezun olup göreve başlayan üat devreler yani görevde olan polislere yapıldı o hareket. yoksa biz sivildik. çok gerginsiniz ya.

💑💓

Evet kızların genelinde var üniforma sevgisi nedense bende çok kez duydum şahitte oldum .
İster istemez dikkat çekiyor üniforma .
Bence senin yapman gereken şey nişanlına güveniyorsan hiç sorun etmemek çünkü yüzüğünü görüp bildiği halde bu şekilde davranan kız ahlaksızdır başka bir şey değildir herkes o niyetle bakmıyordur merak etme :)
Elinden geldiği kadar umursamamaya çalış nişanlın nasıl davranması gerektiğini bilen biri ise sorun yok .

Ya inanın öyle yorumlar aldım ki agrisife bağladım.
Neler dedi millet ya.
Dersin ki ben gidip parmağınızda yüzük var ama yapamadan edemedim diye nişanlı bir polise numaramı vermişim.
O derece üstüme gelindi yani.
Bir insan birşeyi anlatırken nazikçe anlatır buradaki bayanlar direk saldırıyorlar, valla karşılık vermeyecek kadar da pasif bi insan değilim.
Bunun gerginliği olacak ki olumsuz birşey yazmış olabilirim size, kusura bakmayın.

Olayı fazla abartmışsınız tamam gelip kız numarasını vermiş olabilir ama sürekli üniforma üniforma üniforma diyorsunuz. Herkesin başına geliyor bu dünyada tek sizin nişanlınız değil. Sakinleşin.

Ben anormalim sanırım polis asker subay şu bu asla istemem. Benım de arkadşım vardı kız sırf bu takıntısından dolayı en sonun da hiç olmadı güvenlik le evlenecek diye korkuyorum :20:

Güvenlik görevlileri yeri geliyor subaydan polisten daha çok çalışıyor, gecesi gündüzü yok, aldığı para para değil. Daha geçen gün bankamatiği soymaya çalışan hırsızlar tarafından bir güvenlik görevlisi vuruldu ve öldü. Eşimin arkadaşıydı. Sabiha Gökçen havaalanında bir tane daha vuruldu o da öldü. Ben eşimi her gün işe tedirginlikle yolluyorum artık. Bi polis kadar güvencesi yok ama polis gibi davranmasını bekliyorlar güvenliklerden...
Bu yazdıklarımı yanlış anlamayın, bu konuda içim doluydu ben de yazdım güvenlik görevlileri konusu açılınca.

ohoo özge ne yaptın yahu.. yıl olmuş 2014, millet kardeşine neler yapıyor sen hala terbiye, vicdan arıyorsun.. arama boşuna onu bulan yok.. nişanlına güvenmekten başka alternatifinde yok, dünya böyle çünkü..

gözlerin nasıl oldu senin?

Canım benim son gittiğim doktor ameliyatın acil değil, retinanın yırtılmasına karşı tedbir amaçlı yapılır dediler ama ben yinede bi daha ki ay allah nasip ederse olacağım.
Sorduğun için teşekkür ederim :54:

Bence siz biraz abartıyorsunuz. ilerde evlendiğinizde de bu derece kıskanç olursanız evliliğinize zarar verebilirsiniz. polisle evli bir arkadaşım var. kocasıyla nereye gitseler etraftaki bayanları süzermiş kocama bakıyorlar mı diye . hatta mağazalarda müşterilerle ilgilenen bayana ""eşime neden bakıyorsun", eşinin iş arkadaşının hanımına "kocamda gözün var" bile demiş. sonuç yıllardır ayrı yaşıyorlar arkadaş boşanmamak için elinden geleni de yapıyor.

Back