Güzelim ben nediyoruuuumm,sen nediyorsuuuunnn.Takılmışsın bir üniformaya.vERDİĞİM ÖRNEĞE VERDİĞİN CEVABA BAK.oNLARIN Kİ EŞTE BİZ NEYİZ.bEN DE SANA AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUM Siz bu kadar bir kız numara yazdı,diğerleri baktı diye psikolojinizi bozuyorsunuzda diğer eşler napsın o zamna dedim.
Yunus derken,diğer arkadaş bana yüzlerce yunus demedi,yüzlerce polis dedi.Zaten öğrencilik yıllarında olan şeyden bahsetti.Bunlar eskidendi artık.Ergen kızların yapabileceği hareket bunlar.aYRICA AKIL VAR MANTIK VAR.yÜZLERCE YUNUSUN İÇİNE HALK BU KADAR KOLAY GİREBİLİYORSA VAY BİZİM CAN GÜVENLİİMİZE.
Canım benim,sen olayı tartışam patformuna çevirdin ama,biz sana kafana takacak birşey yok diyoruz.Ben de evliyim.Benim de eşimden dolayı başıma gelenleri sen yaşasan tedavi için yatarsın herhalde.Herkesin eşi var.Birinin bakması,numara vermesi için polis kıyafeti giymesi de gerekmiyor.Bu işin üniformayla alakası da yok.Benim eşim aklı başında kendini bilen,ahlak yapısı düzgün,sevgisine bağlıysa dışardaki etkenler bizi bağlamaz.Hee beni aldatırsa kendi bilir yolu açık olsun derim.Yine dışardaki etken beni bağlamaz.