• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

ne alaka ya....biz de şarkı diyarbakırda yaptık hem de türkiyenin en ene en tehlikeli bölgesi licede. ve şu an ikinci şarktayız başka yerde.insanları o kadar saygılı ki....isim vermicem ama iki bölgede daha görev yaptı eşim ve en iyi yer doğu bizim için.çünkü insanları çok hürmetkar yabancılara karşı.iyi kötü her yerde var.evet benim de eşime numara yollayan vs oldu ama güven olduktan sonra gerisi boş...herşey sizin eşinizde biter.

Canım size iyileri denk gelmiş gerçekten nefret dolu insanlarda var.

Bencede.Bence okumamış kızlarda oluyor daha ziyade

Nickinizin altındaki tacınız pek güzelmiş çok meraklıyımdır böyle ışıl ışıl gördüm :16:
Valla bizim lisede çok vardı polisler gelince cama yapışıyorlardı biz ne oluyoruz gibisinden bakardık.

benim nişanlım asistan doktor hiç bugüne kadar böyle düşünmedim.Ben de tıp fakültesinde okuyorum ama hep ona bir ilgi oluyor ortamlarda da .Siz yazınca düşündüm ama bu toplumumuzda olan bir şey.Hastalar mesela çok mesafeli de olunsa hasta psikolojisinden ötürü etkileniyorlar ama bu dünyanın her yerinde böyle her hastayı kastetmiyorum tabi.Değişik meslek gruplarında olan bir sorun.Hemşirelerle de aynı ortamdayız benim gibi tıp öğrencileri de var hastalar da. ben sizi anlıyorum ama inanın bu her zaman hoşlanma değildir toplumun yarattığı bir durum oluyor çoğunlukla.hemşire eşleri için de aynı şey geçerli ki ben onlara karşı olan ilgiyi bilmiyordum hiç.Hiç karşılaşmadım da. sıkmayın canınızı . nişanlınız isteseydi gözü dışarda olsaydı zaten kızların bakmasına bile gerek olmazdı.ne güzel beğendiğiniz, insanların da beğendiği bir nişanlınız var.Çok mutlu olun inşallah :)

potipoto gereksiz atar bünyeye zarar canım senlik bişey yok herkes yaşadığını bilir

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Eskiden özellikle subaylara 15 li 20 li kızlar hayran olurdu.Devir değişti.Kızlar artık kendilerini yetiştirmiş iyi bir üniversite eğitimi almış bir şekilde güzel işlerde çalışıyorlar.Kendileri gibi iyi eğitimi,iyi iş imkanı kazancı olan,iyi giyimli erkek arıyorlar.
Şimdi son model arabası ve statüsü olana bakıyorlar.Yani o üniforma olayı eskidendi.Şimdiki şartlar,görev tehlikesi,şark hizmeti,mesaileri ve maaşları bakımından üniformalılara çok sıcak bakılmıyor.Genel anlamda böyle.

Hem hiçbir Allah ın kulu,en çılgın kız dahi,sivil birine gidip DURUP DURURKEN ne telefon isteyecek ne telefon nosunu verecek cesareti gösteremezken,hangi kişi gider bir polise hem de,hiçbir sebep yokken,muhabbet yokken, (o cesareti almamışken) numarasını gidip versin.Günümüzde bunca olaylar,sebebpsiz gözaltına alınmalar bile varken.Velev ki,nişanlına bakıyorlar,yani snein psikolojini bozacak kadar ne var ki,üstüne mi atlıyorlar.Her üniformalıya ayrıca yaşlı genç kadın erkek herkes bir dönüp bakar.)Ama adım başı polis olduğu için her yerde,bu pek polisler için geçerli değil)

Yurtdışında master yapmış,şirket patronu,kültürlü,yakışıklı,altında onlarca bayan çalışanı olan,yüzlerce kişiye seminerler veren kocaları olan kadınlar o zaman tımarhaneye mi düşsün ne yapsın.

Gerçekten üniforma merakımı kalmış artık.. Türk filmlerinde işlenen en klişe konulardan biri yakışıklı teymen ve esas kız vs vs... Kim takıyor üniformayı Allah aşkına artık ya..
Son bölümde bahsettiğiniz erkek tipinin eşi nişanlısı vs.. Bütün kadınlar kocamı kapmaya çalışıyor kafasında birinin olacağını sanmıyorum zaten davul bile dengi dengine..

Hatırladım ben olsam bu kızla görüşmem dediğim konu sanırım
İşte en yakın arkadaşın böyleyken bi yabancı yüzük gördü diye nasıl bakar diye şaşırma
Her türlü insan var artık maalesef
Önemli olan nişanlının nasıl cevap verdiği

Evet canım o kız işte.
Zaten irtibatımı kestim ama yanımdaki arkadaşa anlattıkça bende duyuyorum.
Adam görmüş geçirmiş epey bi üst mevkiide bir insan.
İşte demem o ki kadınlar bazen o kadar şeytan oluyorlar ki en masum adam bile yolda çıkıyor bu örnekte olduğu gibi, neyse ki adam yanlış yolda olduğunu kısa sürede anladı.

Nickinizin altındaki tacınız pek güzelmiş çok meraklıyımdır böyle ışıl ışıl gördüm :16:
Valla bizim lisede çok vardı polisler gelince cama yapışıyorlardı biz ne oluyoruz gibisinden bakardık.

Tşk ederim Sizede nasip olsun inş:).Birde okumamış kızlarda üniforma merakı var dediğime alınmayın lütfen.Bu sizin için geçerli değil.Bundan 20-25 sene önce öyleydi.Üstelikde şimdi polislerde değişti çok.Hepsi üni mezunu oldular.Daha okumuş iyi konumdalar yani.

benim nişanlım asistan doktor hiç bugüne kadar böyle düşünmedim.Ben de tıp fakültesinde okuyorum ama hep ona bir ilgi oluyor ortamlarda da .Siz yazınca düşündüm ama bu toplumumuzda olan bir şey.Hastalar mesela çok mesafeli de olunsa hasta psikolojisinden ötürü etkileniyorlar ama bu dünyanın her yerinde böyle her hastayı kastetmiyorum tabi.Değişik meslek gruplarında olan bir sorun.Hemşirelerle de aynı ortamdayız benim gibi tıp öğrencileri de var hastalar da. ben sizi anlıyorum ama inanın bu her zaman hoşlanma değildir toplumun yarattığı bir durum oluyor çoğunlukla.hemşire eşleri için de aynı şey geçerli ki ben onlara karşı olan ilgiyi bilmiyordum hiç.Hiç karşılaşmadım da. sıkmayın canınızı . nişanlınız isteseydi gözü dışarda olsaydı zaten kızların bakmasına bile gerek olmazdı.ne güzel beğendiğiniz, insanların da beğendiği bir nişanlınız var.Çok mutlu olun inşallah :)

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım dilerim hepimiz çok mutlu oluruz.

Canım size iyileri denk gelmiş gerçekten nefret dolu insanlarda var.
nefret dolu insanlar her yerde var tıpkı iyi insanların her yerde olması gibi....misal ben karadenizde görev yaptım ama malesef ki çoğunlk kötü insanlarla karşılaştm.sırf bu yüzden kalkıp da karadenzliler şöyledr böyledr gibi genelleme yapma hakkım yok.bu vebali alamam...

Tşk ederim Sizede nasip olsun inş:).Birde okumamış kızlarda üniforma merakı var dediğime alınmayın lütfen.Bu sizin için geçerli değil.Bundan 20-25 sene önce öyleydi.Üstelikde şimdi polislerde değişti çok.Hepsi üni mezunu oldular.Daha okumuş iyi konumdalar yani.

Yok zaten üzerime alınamam çünkü yükseklisans yapıyorum :31:
Ama Lise yıllarında bi çok kızın böyle merakları olduğuna fazlaca şahit oldum gerçekten.

nefret dolu insanlar her yerde var tıpkı iyi insanların her yerde olması gibi....misal ben karadenizde görev yaptım ama malesef ki çoğunlk kötü insanlarla karşılaştm.sırf bu yüzden kalkıp da karadenzliler şöyledr böyledr gibi genelleme yapma hakkım yok.bu vebali alamam...

Herkes aynı değil elbette ama doğu'da yüksek bir kesimin de polis ve askerden nefret ettiğini göz ardı edemeyiz.

Evet canım o kız işte.
Zaten irtibatımı kestim ama yanımdaki arkadaşa anlattıkça bende duyuyorum.
Adam görmüş geçirmiş epey bi üst mevkiide bir insan.
İşte demem o ki kadınlar bazen o kadar şeytan oluyorlar ki en masum adam bile yolda çıkıyor bu örnekte olduğu gibi, neyse ki adam yanlış yolda olduğunu kısa sürede anladı.

Bence o adam da senin sandığın kadar masum değil
Kimse 5 yaşında değil evliliğin neler gerektirdiğini bildiği halde gözü dışarda olan o dışardaki kız kadar şeytandır emin ol
Yoksa sana bakan yok mu sen niye böyle bi ihtimali bile düşünemiyosun ? Karakterle ilgili tamamen

• Beğen
Reactions: anu
potipoto gereksiz atar bünyeye zarar canım senlik bişey yok herkes yaşadığını bilir

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
insanı insan yapan takvasıdır.diplomayla olsaydı eğer günümüzn geldiği duruma bakın....yazık...sonradan görme ler herşeyin diloma olduğunu zanneder.o izlenimi bırakmışsınz.

Son düzenleme:
Bence o adam da senin sandığın kadar masum değil
Kimse 5 yaşında değil evliliğin neler gerektirdiğini bildiği halde gözü dışarda olan o dışardaki kız kadar şeytandır emin ol
Yoksa sana bakan yok mu sen niye böyle bi ihtimali bile düşünemiyosun ? Karakterle ilgili tamamen

Doğru canım ama adam istemediği halde bile şuan yzıyor.
Adamın bulunduğu şehire gidecekmiş.
Beni görünce yumuşar diyor.
Gelde delirme ya insan böyle tipler yüzünden evlilikten korkuyor.
Baksana evli adama yapıştı resmen.

Back