eeee okadar eleme var ozaman neden polis olmak kolay deniliyor. demekki elenen çokmuş seninde verdiğin rakama göre. demeki o kadar kolay değilmiş canım polis olmak. ben sana ayaklar altına aldın demedim. yorumlar var bu tarz dedim. nee 300bin mi. şaka mı yapıyorsun sen o kadar emekli almıyorlar canım. en fazla 90bin alıyorlar. ve onlara az bile o para. şehit oluyorlar çoluk çocuk ortada kalıyorlar. o paranın bile değeri yok.
aynen canım ya. bir tanesi demedi şehitlerimizi demedi ya demedi. gene diyorum her mesleğin kötüsü var ve genelleme yapıyorlar.çok sinir bozucu gerçekten
Gurur duyuyorsunuzdur eminim
Cok iyi anliyorum seni bende ayni seyleri yasadim da malesef ilk gunden unutuluyor olumler kayiplarbir kere polislerin adi cikmisya daha inmezz ne yapsalar yaranamazlar
Emekli olunca iş değiliyor norwe görmüş gecirmiş ya her türlü gecirmeye calısıyolar işte
Alınmadım ki garip geldi. Bu büründüğünüz psikoloji bana ürkütücü geliyor.
Allahımmm bir kocam var üniformasını giyince superman gibi görünüyor izlenimi yaratıyorsunuz.
Nasipte boyle bir ortamda tanismak varmis cnm benim :)) ne kadar guzel bir meslegin var.. bende yeni mezun oldum bugun kpss'ye girdim atanmayi bekleyen Muzik Ogretmeni adayiyim insallahh :S sozluyum canim insallah agustosta nisanlanacagim :)) senin dugun ne zaman ?Finans Uzmanıyım tatlım .
Sen ne işle meşgulsün.
Bu arada bu tartışma ortamında tanışmak istemezdim ama memnun oldum :)
Evli öisin nişanlı mı güzelim
ya aldıkları maaşa bile laf söylemişler harbiden insanlar çıldırmışlar itle uğursuzla saçma sapan her emirle her işi yapıyorlar o para çok diyenler gece göreve çağrılırlar nasıl gidicekler araç yok taksiyle gecenin kör saati görev biter dönerler taksiyle verdikleri yemekler desen ayrı olay ne sanıyorsunuz siz dışarıdan çokmu kolay herkes kendini sorgulasın hayatlarını hiçe sayıp can ve mal güvenliğinizi korumak için çalışıyor o insanlar sevmek zorunda değilsiniz ama saygısızlık yapamazsınız kimse kimseyı sevmek zorunda değil ama saygısızlık yapamaz. izin günleri yok gece gündüz çalışıyorlar hafta sonu bayram yılbaşı demeden çalışıyorlar oturduğunuz yerden rahat koltuğunuzdan yazmak çok kolay zaten.
halen gezi diyorlar birde başından sonuna kadar orada eylemciydim ben neler vardı aralarında ben yaşadım gördüm gözümün önünde marketi kırıp yağmaladılar bir kaç arkadaşımla ben ellerinden alabildiklerimizi alıp kapatmaya çalıştık kapıyı ki bu en basit örneği. o insanlar çokmu mutluydu hiç uyumadan çimlerde tarihi geçmiş yemekleri yiyip duş bile alamadan orada çalıştılar herkesin sabrı var ve son zamanlara doğru bu da taşmıştı hep eylemcilerde hem emniyette hep biz haklıyız demeyi bırakın ki ben bu eylemi halen destekleyen biriyim ama kendinize bi günah keçisi bulup ona saldırmaya çalışmayın
Merhaba Canım.
Öyle değilde, çocukluğumuzdan beri hep Kahraman olarak nitelendirildi askerimiz polisimiz.
Bana göre halâ öyle.
Böyle diyorum diye polis meraklısı damga yedim halbuki 2 yıl boyunca kabul etmedim nişanlımı, hep polisler çapkın damgasından dolayı.
Öyle bir kız olsam balıklama atlardım.
Tabi herkes asker polisi sevecek diye birşey yok, saygı duymak gerek ama burada bazı arkadaşlar fikirlerini sunmaktan çok hakaret etmişler bu gerçekten çok sinir bozucu.
Hala öyleler. Olay cıktığında 36 saat uykusuz kalıp görevlerini yapıyorlar, biz 17 de mesaimizden cıkıyoruz ama onlarınki her zaman devam ediyor vs vs. Ama bu demek değil ki bizim birey olarak önümüze gecsinler. Kocalarımız ve meslekleri olmadan da varolabilmeliyiz benim söylemek istediğim buydu.
çok güzel özetlemişssin canım
aynen canım kesinlikle ne anlatsak boş. başka tarafa çekiyorlar bide durmadan
Nasipte boyle bir ortamda tanismak varmis cnm benim :)) ne kadar guzel bir meslegin var.. bende yeni mezun oldum bugun kpss'ye girdim atanmayi bekleyen Muzik Ogretmeni adayiyim insallahh :S sozluyum canim insallah agustosta nisanlanacagim :)) senin dugun ne zaman ?
söylenmesi gereken çok şey varda canım anlarlar mı onu bilmiyorum
Epey polemikli oldu bu topic :)) en iyisi susmak biz biliyoruzya bosverin bazi zihniyetler degismiyor malesef :/
yok anlamazlar canım başka tarafa çekiyorlar sürekli
aynen öyle bende o eylemlerde vardım ve hiç bi zaman savunmadım taş atılmasını düşman askeri gibi davranılmasını biz eşimle gezi eylemler sayesinde tanıştık bende ön yargılıydım ama baktım bizim gibi insanlar insani duyguları olan hatta çoğu konuda daha adil olan
Sinavda ikinci oturum iyiydide ilk oturum berbatti tarih bitirdi beni asiri zorduHadi bakalım. Nasıl geçti sınavın?
Ağustos'a da az kalmış heyecan varmı?
Taze gelincik olarak yardım ederim her konuda :))
Benim düğün seneye daha canım çok var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?