- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
tespitin çok güzel canım. bu arada hayırlı olsun bir ömür mutlu olursunuz inşallah
sağol canım benim amin sizide mutlu olun aşkla bi ömür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tespitin çok güzel canım. bu arada hayırlı olsun bir ömür mutlu olursunuz inşallah
Kendimizi yipratana kadar bakalim keyfimizs kim ne derse desin canim sen ne isle mesgulsun ?aynen canım bende özgeye anynısını dedim. kendimizi yıpratmaya değmez. çünkü yaşayanlar biliyor durumu. yaşamayanlar başka tarafa çekip duruyorlar. dedğin gibi biz biliyoruz ya boşver
sağol canım benim amin sizide mutlu olun aşkla bi ömür
Kendimizi yipratana kadar bakalim keyfimizs kim ne derse desin canim sen ne isle mesgulsun ?
Hala öyleler. Olay cıktığında 36 saat uykusuz kalıp görevlerini yapıyorlar, biz 17 de mesaimizden cıkıyoruz ama onlarınki her zaman devam ediyor vs vs. Ama bu demek değil ki bizim birey olarak önümüze gecsinler. Kocalarımız ve meslekleri olmadan da varolabilmeliyiz benim söylemek istediğim buydu.
inşallah canım benim. bakalım ağustosta bizim düğün hazırlık falan heyecan karışık geçiyor bi atlatsam şu düğünü :)
inşallah canım benim. bakalım ağustosta bizim düğün hazırlık falan heyecan karışık geçiyor bi atlatsam şu düğünü :)
hayırlı olsun canım :) vlla hemen geçiyor böyle diyenlere pek inanamıyordum ama atlattık çok şükür evimizdeyiz :)
Ahhh ahh darisi basima insallah bende yeni mezunum kpss girdim ogretmen adayiyimm :)canım memurum bende bir sene oldu atanalı sen peki :)
Ahhh ahh darisi basima insallah bende yeni mezunum kpss girdim ogretmen adayiyimm :)
Bayan ideal bir meslek :) amiinnn insallahh bakalimm ne olurr nerelisin pekiinşallah olursun canım ya öğretmenlik çok güzel bir meslek inşallah atanırsın hemen ilk tercihlerde :)
Sinavda ikinci oturum iyiydide ilk oturum berbatti tarih bitirdi beni asiri zordu ( heyecan mi olmaz miii :)) asirii varrr :)eminim sen daha heyecanlisindir seneye evleniyorsun simdi zaman gecmek bilmezzz allah mutlu etsin.. ayyy cok tesekkur ederimm canim benimmm
Bayan ideal bir meslek :) amiinnn insallahh bakalimm ne olurr nerelisin peki
Valla yarın mutfağım için çeyiz alışverişi yapacağız bi anneciğimle bakınacağız tatlım.
Yeni bi tipik açacağım yeni evleneceklerle ilgili, orada aldığımız şeyleri ve bi çok şeyi paylaşıp birbirimize fikir verebiliriz :) açınca link atarım sana :)
Aaa super olur bende gormus olurum :) aynen yardimci olmus oluruz :) simdiden baslasam ufak tefek seyleri almaya biranda sıkısinca zor olsa gerekkk :SValla yarın mutfağım için çeyiz alışverişi yapacağız bi anneciğimle bakınacağız tatlım.
Yeni bi tipik açacağım yeni evleneceklerle ilgili, orada aldığımız şeyleri ve bi çok şeyi paylaşıp birbirimize fikir verebiliriz :) açınca link atarım sana :)
Bayan ideal bir meslek :) amiinnn insallahh bakalimm ne olurr nerelisin peki
banada at linki özgee :)
Tamam Bitanem atarım :*
Pazartesi açarım ama şuan telden giriyorum herşey karman çorman :))
Aaa super olur bende gormus olurum :) aynen yardimci olmus oluruz :) simdiden baslasam ufak tefek seyleri almaya biranda sıkısinca zor olsa gerekkk :S
Guzel meslegn varmista sanirimzor olmali . :S bende Trabzonluyum :)) simdilik Trabzondayimm darisiii eyluldeee basimaa :)))bursalıyım canım ben ama yalovadayım senin kurumundayım :) milli eğitimin hukuk bürosundayım :) sen nerelisin peki :)