• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

aynen canım bende özgeye anynısını dedim. kendimizi yıpratmaya değmez. çünkü yaşayanlar biliyor durumu. yaşamayanlar başka tarafa çekip duruyorlar. dedğin gibi biz biliyoruz ya boşver :16:
Kendimizi yipratana kadar bakalim keyfimizs kim ne derse desin ;) canim sen ne isle mesgulsun ?

Hala öyleler. Olay cıktığında 36 saat uykusuz kalıp görevlerini yapıyorlar, biz 17 de mesaimizden cıkıyoruz ama onlarınki her zaman devam ediyor vs vs. Ama bu demek değil ki bizim birey olarak önümüze gecsinler. Kocalarımız ve meslekleri olmadan da varolabilmeliyiz benim söylemek istediğim buydu.

Bu konuda elbette ki hemfikiriz canım.
Şüphen Olmasın.
Kendimi geliştirmek adına her türlü şeyi yapıyorum.
Ve nişanlımda benimle gurur duyduğunu her zaman söyler.
Güçlü birisin ben olmasam bile sen herşeyi idare edebilirsin seninle övünüyorum dedi bundan yaklaşık 1 hafta önce.
Bunun oda farkında, ben sadece yaptığı işten dolayı ona minne duyuyorum belkide bir eş olarak değil, bir vatandaş olarak.

Sinavda ikinci oturum iyiydide ilk oturum berbatti tarih bitirdi beni asiri zordu :(( heyecan mi olmaz miii :)) asirii varrr :)eminim sen daha heyecanlisindir seneye evleniyorsun simdi zaman gecmek bilmezzz allah mutlu etsin.. ayyy cok tesekkur ederimm canim benimmm

Valla yarın mutfağım için çeyiz alışverişi yapacağız bi anneciğimle bakınacağız tatlım.
Yeni bi tipik açacağım yeni evleneceklerle ilgili, orada aldığımız şeyleri ve bi çok şeyi paylaşıp birbirimize fikir verebiliriz :) açınca link atarım sana :)

Valla yarın mutfağım için çeyiz alışverişi yapacağız bi anneciğimle bakınacağız tatlım.
Yeni bi tipik açacağım yeni evleneceklerle ilgili, orada aldığımız şeyleri ve bi çok şeyi paylaşıp birbirimize fikir verebiliriz :) açınca link atarım sana :)

banada at linki özgee :)

Aaa super olur bende gormus olurum :) aynen yardimci olmus oluruz :) simdiden baslasam ufak tefek seyleri almaya biranda sıkısinca zor olsa gerekkk :S

Bayan ideal bir meslek :) amiinnn insallahh bakalimm ne olurr nerelisin peki

Hayatta ki tek pişmanlığım öğretmenliği tercih etmemem oldu canım.
Eşliğinde dediği gibi çok gğzel bir meslek.
Kesinlikle çok ideal.
Sanırım öğretmen olsaydım tarih öğretmeni olurdum. Tarihi çok seviyorum çok ilgiliyim ama geçti artık :)
Ben ömrümün sonuna dek paracıklarla kafayı sıyırmaya mahkumum bi finansçı olarak :))

Aaa super olur bende gormus olurum :) aynen yardimci olmus oluruz :) simdiden baslasam ufak tefek seyleri almaya biranda sıkısinca zor olsa gerekkk :S

Kesinlikle şimdiden almalısın tatlım çünkü inanılmaz sıkışıyor insan.
Her konuda.
Bizde daha 1 sene var ama başladık şimdiden :)
Geçen netten ilk fincan takımı siparişimi verdim :))
Çok ciciler rengarenk

Back