- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
Guzel meslegn varmista sanirimzor olmali . :S bende Trabzonluyum :)) simdilik Trabzondayimm darisiii eyluldeee basimaa :)))
inşallah canım gönlüne göre eylülde olsun inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel meslegn varmista sanirimzor olmali . :S bende Trabzonluyum :)) simdilik Trabzondayimm darisiii eyluldeee basimaa :)))
tamam canım benim müsait olunca artık :))
Gerci annemin zoruyla tabak kasik takimlarini almistik :) ataninca da diger ufak tefek gerekli esyalari alsam iyi olacak ne bileyim bende diyorum ki simdi alsam seneye daha degisik modeli cikacak aklim onlarda kalacak diye dusundugumden erteliyordumda haklisin rahat rahat almak varken ne diye zorluk cekeyim ki hadii yaa cok merakk ettim simdi :)) biran once ac barii topic'i :)) bende bayilirim fincanlara rengarenk civil civil olacak ayyyyy cok sekerlerdirr eminim ki :)))Kesinlikle şimdiden almalısın tatlım çünkü inanılmaz sıkışıyor insan.
Her konuda.
Bizde daha 1 sene var ama başladık şimdiden :)
Geçen netten ilk fincan takımı siparişimi verdim :))
Çok ciciler rengarenk
Kuzum benim nişanlımda yalovalı düğünümüzde orada olacak nasipse :)
Merkez de misin Yalova'nın
inşallah canım gönlüne göre eylülde olsun inşallahh
Aminn guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim :) evleniyormussun hayirli olsun heyecann durumlari nasill :)) gelinligin hazir mii
canım ilçesindeyim bir aylık bir süre için. ama normalde merkezdeyim yalovanın. burdaki işimiz en geç 20 güne biter sonra geçicez yalovaya tekrar. bence yalovada olması çok güzel olmuşş :))
Evet guzel meslek helede bayan icin gayet ideal :) neeee tarih mi beni batirdi sinavda tarihhh :)) zor yaaa o bolumu okusam kafayi yerdim vallaa.. finans uzmani da guzel ama ayri bir havasi cekiciligi var :))simdi de bana yazarlar para asigi diye :))) herseyi beklerim burada hahah :)Hayatta ki tek pişmanlığım öğretmenliği tercih etmemem oldu canım.
Eşliğinde dediği gibi çok gğzel bir meslek.
Kesinlikle çok ideal.
Sanırım öğretmen olsaydım tarih öğretmeni olurdum. Tarihi çok seviyorum çok ilgiliyim ama geçti artık :)
Ben ömrümün sonuna dek paracıklarla kafayı sıyırmaya mahkumum bi finansçı olarak :))
Evet balım biliyorsun havuzbaşı benim hayalimdi, orada beğenilen havuzbaşı bi mekan atmış orayı tutacağız.
Bu arada 2 Ağustos'ta oradayım inşallah görüşürüz kuzucum.
Gerci annemin zoruyla tabak kasik takimlarini almistik :) ataninca da diger ufak tefek gerekli esyalari alsam iyi olacak ne bileyim bende diyorum ki simdi alsam seneye daha degisik modeli cikacak aklim onlarda kalacak diye dusundugumden erteliyordumda haklisin rahat rahat almak varken ne diye zorluk cekeyim ki hadii yaa cok merakk ettim simdi :)) biran once ac barii topic'i :)) bende bayilirim fincanlara rengarenk civil civil olacak ayyyyy cok sekerlerdirr eminim ki :)))
aynen canım görüşürüz inşallah ya az kalmış 2 ağustosa benimde 16 ağustos düğün :))
Ahh su kilolarr benim arkadasimda dugun stressinden zayifladi incecik oldu bazisinda etki yapiyor demek ki.. olsun canim acelesi yok daha var nasilsa.. benim isler o kadar karisik ki sozlum diyor ki eylulde nikahi kiyalim en azindan yanima atanamazsan 1 yil uzak kaliriz 2. Yil allah nasip ederse gelirisn yanima diyo.. birde ins atanirsam ilk once sark olacagi icin nikahli olursam sozlumun yasadigi sehiri yasarim beraber kalirizda ben istiyorum ki dugunmumde nikahin kiyilsin ne yapsam bilemedim ki dugunu 2015 agustos ayinda dusunuyoruzcanım ağustosta nasipse :) ben rejimdeyim diye gelinlik almamıştım. 4 kilom vardı ama 15inden sonra alıcam nasipse, heyecan arttı ya nasıl olucak bilmiyorum :) senin peki ne kadar var düğüne :)
darısı artık arkadaşlarla benim başıma canım :)
Ay kuzum kıyamam ya çok az kalmış.
Kafanda ki gelinlik modeli belli mi yavrucum.
Gelinliğim resmini bize atmayı unutma :)
Evet guzel meslek helede bayan icin gayet ideal :) neeee tarih mi beni batirdi sinavda tarihhh :)) zor yaaa o bolumu okusam kafayi yerdim vallaa.. finans uzmani da guzel ama ayri bir havasi cekiciligi var :))simdi de bana yazarlar para asigi diye :))) herseyi beklerim burada hahah :)
Ahh su kilolarr benim arkadasimda dugun stressinden zayifladi incecik oldu bazisinda etki yapiyor demek ki.. olsun canim acelesi yok daha var nasilsa.. benim isler o kadar karisik ki sozlum diyor ki eylulde nikahi kiyalim en azindan yanima atanamazsan 1 yil uzak kaliriz 2. Yil allah nasip ederse gelirisn yanima diyo.. birde ins atanirsam ilk once sark olacagi icin nikahli olursam sozlumun yasadigi sehiri yasarim beraber kalirizda ben istiyorum ki dugunmumde nikahin kiyilsin ne yapsam bilemedim ki dugunu 2015 agustos ayinda dusunuyoruz
amin canım hayırlısıyla kavuşun sevdiceğinize
Evet tatlım benşm, annem hiç bana çeyiz almadı bu güne kadar. Sırf yenileri çıkar diye.
Iyiki de almamış çünkü çok haklı bu konuda.
Zaman geçtikçe hArşka şeyler çıkıyor.
Sana mesaj atarım yeni topik için tatlım :)
Bu sefer bana derler tatlım hava atıyor mesleği ile diye ne alakaysa böyle alakasız şeyrlr bulup söylerler
Senide paragöz yaptılar oh ne âlâ :))))
aslında sözlün mantıklı konuşmuş canım ya gerçi hangi durum hayırlıysa o olsun :)