• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Kesinlikle şimdiden almalısın tatlım çünkü inanılmaz sıkışıyor insan.
Her konuda.
Bizde daha 1 sene var ama başladık şimdiden :)
Geçen netten ilk fincan takımı siparişimi verdim :))
Çok ciciler rengarenk
Gerci annemin zoruyla tabak kasik takimlarini almistik :) ataninca da diger ufak tefek gerekli esyalari alsam iyi olacak ne bileyim bende diyorum ki simdi alsam seneye daha degisik modeli cikacak aklim onlarda kalacak diye dusundugumden erteliyordumda haklisin rahat rahat almak varken ne diye zorluk cekeyim ki hadii yaa cok merakk ettim simdi :)) biran once ac barii topic'i :)) bende bayilirim fincanlara rengarenk civil civil olacak ayyyyy cok sekerlerdirr eminim ki :)))

Kuzum benim nişanlımda yalovalı düğünümüzde orada olacak nasipse :)
Merkez de misin Yalova'nın

canım ilçesindeyim bir aylık bir süre için. ama normalde merkezdeyim yalovanın. burdaki işimiz en geç 20 güne biter sonra geçicez yalovaya tekrar. bence yalovada olması çok güzel olmuşş :))

Aminn guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim :) evleniyormussun hayirli olsun heyecann durumlari nasill :)) gelinligin hazir mii

canım ağustosta nasipse :) ben rejimdeyim diye gelinlik almamıştım. 4 kilom vardı ama 15inden sonra alıcam nasipse, heyecan arttı ya nasıl olucak bilmiyorum :) senin peki ne kadar var düğüne :)

canım ilçesindeyim bir aylık bir süre için. ama normalde merkezdeyim yalovanın. burdaki işimiz en geç 20 güne biter sonra geçicez yalovaya tekrar. bence yalovada olması çok güzel olmuşş :))

Evet balım biliyorsun havuzbaşı benim hayalimdi, orada beğenilen havuzbaşı bi mekan atmış orayı tutacağız.
Bu arada 2 Ağustos'ta oradayım inşallah görüşürüz kuzucum.

Hayatta ki tek pişmanlığım öğretmenliği tercih etmemem oldu canım.
Eşliğinde dediği gibi çok gğzel bir meslek.
Kesinlikle çok ideal.
Sanırım öğretmen olsaydım tarih öğretmeni olurdum. Tarihi çok seviyorum çok ilgiliyim ama geçti artık :)
Ben ömrümün sonuna dek paracıklarla kafayı sıyırmaya mahkumum bi finansçı olarak :))
Evet guzel meslek helede bayan icin gayet ideal :) neeee tarih mi :( beni batirdi sinavda tarihhh :)) zor yaaa o bolumu okusam kafayi yerdim vallaa.. finans uzmani da guzel ama ayri bir havasi cekiciligi var :))simdi de bana yazarlar para asigi diye :))) herseyi beklerim burada hahah :)

Son düzenleme:
Evet balım biliyorsun havuzbaşı benim hayalimdi, orada beğenilen havuzbaşı bi mekan atmış orayı tutacağız.
Bu arada 2 Ağustos'ta oradayım inşallah görüşürüz kuzucum.

aynen canım görüşürüz inşallah ya az kalmış 2 ağustosa benimde 16 ağustos düğün :))

Gerci annemin zoruyla tabak kasik takimlarini almistik :) ataninca da diger ufak tefek gerekli esyalari alsam iyi olacak ne bileyim bende diyorum ki simdi alsam seneye daha degisik modeli cikacak aklim onlarda kalacak diye dusundugumden erteliyordumda haklisin rahat rahat almak varken ne diye zorluk cekeyim ki hadii yaa cok merakk ettim simdi :)) biran once ac barii topic'i :)) bende bayilirim fincanlara rengarenk civil civil olacak ayyyyy cok sekerlerdirr eminim ki :)))

Evet tatlım benşm, annem hiç bana çeyiz almadı bu güne kadar. Sırf yenileri çıkar diye.
Iyiki de almamış çünkü çok haklı bu konuda.
Zaman geçtikçe hArşka şeyler çıkıyor.
Sana mesaj atarım yeni topik için tatlım :)

canım ağustosta nasipse :) ben rejimdeyim diye gelinlik almamıştım. 4 kilom vardı ama 15inden sonra alıcam nasipse, heyecan arttı ya nasıl olucak bilmiyorum :) senin peki ne kadar var düğüne :)
Ahh su kilolarr benim arkadasimda dugun stressinden zayifladi incecik oldu bazisinda etki yapiyor demek ki.. olsun canim acelesi yok daha var nasilsa.. benim isler o kadar karisik ki sozlum diyor ki eylulde nikahi kiyalim en azindan yanima atanamazsan 1 yil uzak kaliriz 2. Yil allah nasip ederse gelirisn yanima diyo.. birde ins atanirsam ilk once sark olacagi icin nikahli olursam sozlumun yasadigi sehiri yasarim beraber kalirizda ben istiyorum ki dugunmumde nikahin kiyilsin ne yapsam bilemedim ki :( dugunu 2015 agustos ayinda dusunuyoruz

Ay kuzum kıyamam ya çok az kalmış.
Kafanda ki gelinlik modeli belli mi yavrucum.
Gelinliğim resmini bize atmayı unutma :)

belli canım modeli bu ayın 15inden sonra alıcam inş :)) aynen atarım size modelini gerçi çok istedğim gelinlik modeli olmucak ama napalım :))

Evet guzel meslek helede bayan icin gayet ideal :) neeee tarih mi :( beni batirdi sinavda tarihhh :)) zor yaaa o bolumu okusam kafayi yerdim vallaa.. finans uzmani da guzel ama ayri bir havasi cekiciligi var :))simdi de bana yazarlar para asigi diye :))) herseyi beklerim burada hahah :)

Bu sefer bana derler tatlım hava atıyor mesleği ile diye ne alakaysa böyle alakasız şeyrlr bulup söylerler :D
Senide paragöz yaptılar oh ne âlâ :))))

Ahh su kilolarr benim arkadasimda dugun stressinden zayifladi incecik oldu bazisinda etki yapiyor demek ki.. olsun canim acelesi yok daha var nasilsa.. benim isler o kadar karisik ki sozlum diyor ki eylulde nikahi kiyalim en azindan yanima atanamazsan 1 yil uzak kaliriz 2. Yil allah nasip ederse gelirisn yanima diyo.. birde ins atanirsam ilk once sark olacagi icin nikahli olursam sozlumun yasadigi sehiri yasarim beraber kalirizda ben istiyorum ki dugunmumde nikahin kiyilsin ne yapsam bilemedim ki :( dugunu 2015 agustos ayinda dusunuyoruz

aslında sözlün mantıklı konuşmuş canım ya gerçi hangi durum hayırlıysa o olsun :)

Evet tatlım benşm, annem hiç bana çeyiz almadı bu güne kadar. Sırf yenileri çıkar diye.
Iyiki de almamış çünkü çok haklı bu konuda.
Zaman geçtikçe hArşka şeyler çıkıyor.
Sana mesaj atarım yeni topik için tatlım :)

Tamam cnm bekliyorum mesajini sabirsizlikla ;) inanirmisin ac gozluluk edip her ay tencere aldim bir suru tencerem oldu suanda da basma begendim annem diyo yeter aldiklarin daha ne yapacan diyo :)) ama ne yapayim ilginclerini goruyorum aklim kaliyo .. annen cok iyi yapmis her ay degisik seyler cikiyo yetisemiyoruz bile :))

Bu sefer bana derler tatlım hava atıyor mesleği ile diye ne alakaysa böyle alakasız şeyrlr bulup söylerler :D
Senide paragöz yaptılar oh ne âlâ :))))

Hahahh valla ben herseyi beklerim meslegini begendim diye aaa bu kiz para hastasiymis derler beklerimm vallaa :)) sanada ne havali iyi ki finans uzmani derler kesin ayyy cok guldum aksam aksam olanlara :))) iste cekemeyen cooookkkkk :))

Back