Kızlarda ki bu üniforma merakı nedir arkadaş? Psikolojim bozuldu ..

Oh iyi kuzum kimse anlamaz Polis olduğunu
Benim ki böyle emekliliğine kadar yunus olarak mı kalır acaba canım?

benimkii 20 yıldır şahinn kuzum
ben onların havalı oluşunu severimm polisimize hertürlüü forma yakışıyorrr
yaşlısıı, gencii hepsii birtane benim içinnn

yakışıklıya bakılıyor. güzel kıza nasıl bakılıyorsa. doğaın kanunu böyle. güzel olan dikkat çeker.

bana göre genelde türk polisi sulu olan , baska dikkatimi ceken de cogu kisa boylu zayif ve artist havalarinda tam komedi yani , insan hayrete düsüyor , yani baska ülkelerde polis görmesek

bence türkiyede polis secimleri berbat , ve cogu merhametsiz ve küstah artist havalarinda ki hepsinin alt yapilari ayni galiba , bunlara hayran olan kitle ya kör olmali yada insani duygusu yok ..........

Anladık nişanlısın ve nısanlın cok yakısıklı ayrıca polis

benım kocamın forması falan yok bakanda çok ama tapu hisse senedı bende anladın yafrım

sıkıntı TINNE

Son yazılarınızı Türkçe yazarsanız sevinirim.
Türkçe derslerini çok kırdınız zamanında sanırım?
Ne olduğu belirsiz bir dille yazılan yazıya cevap verme tenezzülünde bulunmuyorum bile.
Ilk önce Türkçe yazmayı öğrenin daha sonra bu kırıcı yazınıza cevap verebileyim.

Şu yorumları okudukça sizlerin birer bayan olduğunu unutuyorum gerçekten.
Bunlar nasıl kırıcı yorumlar?
Burası sanal bir ortam olabilir ama yazan herkes gerçek birer insan.
Okurken şu yorumları şoka girdim.
Bir devlet memuru ile nişanlıyım, cumhurbaşkanı ile değil!
Hava atacak bir durumum yok, o kadar düşük bir karakterimde yok!
Ama bu tarz şeyler düşündüğünüze göre sizin aklınızın bir köşesinde böyle bir düşünce var demektir.
Konuyu açarken gözlerim dolu dolu açtım belki birazda olsa rahatlarım sizin yazacağınız şeylerle diye ama yanlış yaptığımı şimdi çok daha iyi anlıyorum.
Burada polisi katil yaptınız, ezik yaptınız bi ton şey söylediniz. O zaman başınız sıkıştığında 155 e sarılmayacaksınız! Çünkü onlar ezik ve katil insanlar.
Ayrıca nişanlım öyle sırf bir işim olsun diye polisliği seçmiş bir insan değil, çocukluğundan beri hayalini kurduğu bir işi yapıyor. Ayrıca akademi mezunu.
Ki öyle olmasa bile kime ne?
Sizden yardım istediğim için birkez daha özür dilerim, insan gibi cevap verebileeğinizi düşünmüştüm yanılmışım !!!

Son düzenleyen: Moderatör:

Nasıl ıstersem öyle yazabılme hakkına sahıbım !

bunu sıte yonetıcılerınden baskaları sorgulayamaz
ki kalmış ki bır cok dılın konusabılme ozgurlugune sahıp bır ulkede yasıyoruz

yanı neden ıngılızce ve ya almanca konustun dıye kafamıza cuval gecıren yok !

Bır yorumdada dendıgı gıbı sıtede artık bu tarz konuların bır kısmı esını ve ya nısanlısını sevgılısın vs. pohpohlamaya gırıyor , bız bılemeyız tabı nıyet nedır ?
ama goz bu bakan bakar nıye baktın dıye gozunu cıkaracak halımız yok !
konuyu acıyorsan eger yorumlarada acık olmalısın kufur hakaret olmadıgı surece ksının yorumuna saygı duyulması on planda gelır

İlk olarak bırının bır vatandasın bası sıkıstıgında evet dogru 155 aranıyor ama kımse ozel olarak senın nısanlını aramıyor hanfendı şu tekillikten bır sıyrılın ilk önce
evet burası sanal ortam herkez klavyesı adı altında konusuyor dusuncelerını dıle getırıyor ama kımın erkek bayan oldugunu bız bılemıyoruz malesef
eger bıraz dusunmus kafa yormus olsaydınız arkadasların ve benım ne demeye calıstıgımızı anlardınız
sız sadece hakaret ıcerıklı yonlendırmıssınız beynınızı bırı bısey dese hakaret kıskandı olarak algılıyorsunuz
kımsenın nısanlınızda gozu vs. yok
yakısıklıysa bılmem neyse allah sahıbıne bagıslasın ne dıyelım artık

Eğer gerçekten ne anlamda yazdığımı bilmiyorsanız kırıcı yorumlarda da bulunmamanız gerek.
Eşinizin tapusu sizin olsun, Allah'ta size bağışlasın bu konuyu neden açtınız hala anlayamadım ama Neyse ..
Diyeceğim o ki o bizde olan tapuyu yarın bir gün Arsız bir kadın türlü oyunlarla alabileceğinin düşüncesi beni bu konuyu açmaya teşvik etti.
Ben konumda yok benim nişanlım çok yakışıklı dünya tatlısı vs demedim.
Şu yorumların beni nasıl kırdığına inanamazsınız.
Üstte ki yazımda da dedim burası sanal bir ortam olabilir ama herkes gerçek birer insan. Yani kırılacağını moralinin bozulacağını tahmin etmek gerekir.
Eğer ki bir konu açtıysam bu elbette ki her türlü düşünceye saygı duymamı gerektirir fakat burada kimse dalga geçer bir üslupta bana takınamaz.
Arkadaşım kafana takacağım bir durum değil, rahat ol diyip geçersiniz.
Yok yunus sevgilisini fanusa koysun karantinaya alsın vs vs ne demek bu nasıl bir üslup??
Çok kırıcı ve çirkin inanın ki.

Valla arkadaşların ve sizin ne demek istediğiniz attığınız yorumlarda gayet açık ve net bildiğin dalga geçer tarzda üslupta yazılmış mesajlar.
Ayrıca alıntı yaptığınız yazıda başınız sıkıştığınızda benim nişanlımı arıyorsunuz gibi bir ibare mi var çözemedim ??
Ki zaten böyle saçma bir düşüncem yok, nereden çıkadınız bunu??

sen nısanlından emınsen gelen ınsan ne yaparsa yapsın aklına gırmez gıremez he olakı oda kanarsa tapusunuda elıne verır postalarım
benımde anlatmak ıstedıgım su senınd edeıgın gıbı burası sanal bır ortam kımın ne oldugu bellımı ? hayır degıl !
o halde belkı ben bır erkegım ya da sen bır erkeksın burası bır kadın platformu gordugun uzere yanı buradakıler evet bır ınsan deyıp gecıstıremeyız olakı oyle olaydı cnsıyet ayrımı olmazdı platfrmda

nısanlın bakmıyorsa o halde sorun ne :44:

polisler size birşeymi yaptıı

Sevmek zorunda değilim herhalde, hele yaşanan pek çok olaydan sonra. Neyse arkadaşın konusunu kirletmeye yada siyasete gerek yok, sevmiyorum sevmek zorunda da değilim

buradan cıktı hanfendı yanı ozel olarak sızın nısanlınız aranmmıyor bızı kurtarın dıye
bır cok memur var
yanı bır tek sızın nısanlınız gorev basında degıl
nedır bu sankı dunyayı kurtaran adammıscasına bır tek polıs sızın nısanlınınız yargısı anlamadım
sımdı bız sana hakaret ettık babında senınde gorusunle bakarsın 155 i ararız bızı gerı cevırırler neden bu hanımın nısanlısına laf etmısız

Son düzenleme:

Hanımefendi siz kaç yaşındasınız?
Yazdığınız şu yorum o kadar manasız geldi ki. Yorumunuzu okuyunca Ne alaka ya falan dedim Kendi kendime.
Lütfen konuma yorum yapmazsanız gerçekten mutlu olurum.

canım benim boşuna anlamayanların anlamalarını bekleme. yanlış anladılar hava attığını düşündüler herkesin bakış açısı. üzülme artık iş yerindeki ablalara bile senin konunu anlattım,onlarda aynı şeyleri anlattılar sana hak verdiler. Sana hak vermelerinin nedeni aynı şeyleri yaşadıkları için. bende seni çok iyi anlıyorum. o yüzden takma kafana. dediğine çok katılıyorum polisi sevmeyen insanlar hırsızlıkta şunda bunda direk 155i arayıp yardım istiyorlar. kimi gezi olaylarını söylemiş. polis emir kulu napsın daha fazla. tabiki her mesleğin iyisi var kötüsü var. ama polise bu kadar ağır konuşmaya hakları yok. o yüzden takma kafana çünkü anlamayan anlamıyor canım

Kuzum sabahtan beri nasıl gerildim şu yorumlara. Yorumda yaZamadım geçici olarak pasifti hesabım.
Ya bir insan ancak bu kadar yanlış anlaşılır yani.
Polise Hakaret edenlere karşılık başınız sıkıştığında aramayın o zaman dedim yukarıda ki bayan aradığımızda telefona çıkacak olan bi tek senin nişanlın değil bi sürü memur var diyor . Kıskandığımdan böyle dediğimi düşündü ya şaka gibi inan ki şaka gibi.
Ağlayayım mı güleyim mi şaşırdım kaldım.

Hanımefendi siz kaç yaşındasınız?
Yazdığınız şu yorum o kadar manasız geldi ki. Yorumunuzu okuyunca Ne alaka ya falan dedim Kendi kendime.
Lütfen konuma yorum yapmazsanız gerçekten mutlu olurum.

155 aramayın sarılmayın bılmem ne tarzında yorumlar yaparsanız evet elbette yorumum ısınıze gelmeyecektır halıylekonuyu actıysan yorumlar ısıne gelmedıgı vakıt konumu kapatın dersın yonetıcılere olur bıter kımseyı kovar gıbı gırısımlere gerek yok
yasımı soruyorsan 22 yasındayım
konuya yas sınırı vardıda benım mı haberım yoktu

sımdı sız resıt dgeılsınız yorum yapmayında dersınız
neyse uzatmanın manası yok
sız bu sekılde o baktı bu baktı dıye bocalarsanız daha buraya bunun gıbı cok konu acarsınız
neyse ıyı gunler

aynen canım bende o yoruma şaşırdım. sen 155 demişsin ama onun yorumunda nişanlını diyor şaşırdım bende :))

akademiden mezun olan bi yunus polis öylemiiiii ?
ilk defa duydum böyle bişeyi

aynen canım bende o yoruma şaşırdım. sen 155 demişsin ama onun yorumunda nişanlını diyor şaşırdım bende :))

Neyse canım ya herkes yazdıkları ile karakterlerinden mesuldür.
Onların yaptığı gibi saygısız bir üslup takınmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…