- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi serverbedi
-
Yıvrım, aşağılama yok ! Daha ilk yorumum ..benim bu konumda hiçbir reklam yoktur neden şutlayacak acaba insanları aşağılayan sizsiniz
kategorisi ne olsun sizce ?
ve üyeler konu yazabilsin mi
böyle bir siteye girermisiniz ?
üyeler arası özel mesajlaşma olsun mu ?
ve nasıl bir site isterdiniz ?
sadece sorulara cevap alalım hanımlar
O zaman paravan acilsinaltindan ne cikacak acaba meraktayim
Mapus damindan once son kez bildirdimBen ogle uykusuna yatacaktim gulduruyorsunuz insafsizlar
Şuan olduğun yerde bunların hepsi yapılıyor zaten ..sanırım yeni site ilgini çektiHayatta itiraf edemediğimiz pişmanlıklarımızı suçlarımızı itiraf edip rahatlayabileceğimiz pişmanlığımızı belirtebileceğimiz ve herkesin yorum yapabildiği bir itiraf-dedikodu sitesi olsun isterdim.
Paravan acilinca genelde arkasindan talibin cikiyorO zaman paravan acilsinaltindan ne cikacak acaba meraktayim
Var ya zaten, hem burda yapıyorlar, hem de sadece itirafın olduğu site var.Hayatta itiraf edemediğimiz pişmanlıklarımızı suçlarımızı itiraf edip rahatlayabileceğimiz pişmanlığımızı belirtebileceğimiz ve herkesin yorum yapabildiği bir itiraf-dedikodu sitesi olsun isterdim.
Var olduğunu bilmiyordum. :) KK çok iyi ama eksikleri var bence. Ondan dedim.Var ya zaten, hem burda yapıyorlar, hem de sadece itirafın olduğu site var.
Öneriler kısmına gördüğün eksikleri yazabilirsin, yapılabilecek bir şey ise dikkate alır yönetim.Var olduğunu bilmiyordum. :) KK çok iyi ama eksikleri var bence. Ondan dedim.
Google da ne ararsan KK çıkıyor, sana iş çıkmazkategorisi ne olsun sizce ?
ve üyeler konu yazabilsin mi
böyle bir siteye girermisiniz ?
üyeler arası özel mesajlaşma olsun mu ?
ve nasıl bir site isterdiniz ?
sadece sorulara cevap alalım hanımlar
Onun yerine buranın yöneticileriyle konuşup konuları bir de İngilizce olarak siz düzenleseniz? Ya da İngilizce bölümü açılır ve oraya buradaki konuların İngilizcesi yazılır bence yabancılar da sorunlarını yazdığında burası çıkabilmeli :)ben de kk nin ingilizce versiyonunu biraz farkli agirlikli sekilde acmistim uye falan toplamaya hic vakit bulamadigimdan kapattim
bos yere hosting parasi odemis oldum yani.
senin de sonucunda olacak olan o.
bosa kurek cekme
Oyle bir seyi kabul ederler mi bilmem etseler de benim oyle bi vaktim yok. Ama yoneticiler soylediginizi dikkate alip forumu globallestirebilirler tabii :)Onun yerine buranın yöneticileriyle konuşup konuları bir de İngilizce olarak siz düzenleseniz? Ya da İngilizce bölümü açılır ve oraya buradaki konuların İngilizcesi yazılır bence yabancılar da sorunlarını yazdığında burası çıkabilmeli :)
Eltim kaynanama cok gidiyor o yuzden kaynim bize hava atiyor gibi bir konuyu ingilizce dusunemedimOnun yerine buranın yöneticileriyle konuşup konuları bir de İngilizce olarak siz düzenleseniz? Ya da İngilizce bölümü açılır ve oraya buradaki konuların İngilizcesi yazılır bence yabancılar da sorunlarını yazdığında burası çıkabilmeli :)
Babynbump mumsnet gibi forumlarda rant konularina bakin. Bol bol bulursunuzEltim kaynanama cok gidiyor o yuzden kaynim bize hava atiyor gibi bir konuyu ingilizce dusunemedim
Konu sahibi siteyi kur haber ver bakalim nasil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?