- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi serverbedi
-
Site de senin konuşma tarzında olsa zaten kimse girmez. Her şey için emek gerekir. 1 günlük bir siteyle zengin olacağınızı, hayallerinize ulaşacağınızı mı sandınız? Öyleyse -çok komik-anlafımda canikom burası 10 yılı aşkındır var o yüzden yani yeni açacağız ya ondan sordum o soruyu
nasıl bir yatırımmış bu?aslında paravan olacak bir şey bu sevgilimin daha farklı şeyler düşüyor bir kitle oluşturduktan sonra başka bir yatırım yapacakmış bende ona yardım ediyorum işte
anlafımda canikom burası 10 yılı aşkındır var o yüzden yani yeni açacağız ya ondan sordum o soruyu
Evet yaniCanikom tarzında hitap etmeseniz yeni sitenizde daha iyi olur
Kadinlar kulubu var ya! Daha iyisi yok bencekategorisi ne olsun sizce ?
ve üyeler konu yazabilsin mi
böyle bir siteye girermisiniz ?
üyeler arası özel mesajlaşma olsun mu ?
ve nasıl bir site isterdiniz ?
sadece sorulara cevap alalım hanımlar
Paravan olarak kullanmak nasil olacak anlamadim ben de, erotik seyler mi satacaksin, kotu yola mi dusecegiz nedir yani hahahaBence reklam yapmıyorum diyorsun ama şu an ağız arama modundasın.
Ne üzerine kurayım? Bu site eskidi yeni açacağız?
Site nasıl eskir yav asdfghj
Elektronik ortamın da eskidiğini yeni duydum.
Ha bir de nasıl yapsam üye olursunuz? Üye olur musunuz? vardı.
Ayrıca o paravan olarak kullanma, sonrasında başka yere yatırım yapma işi beni çok kıllandırırdı.
Güven verici durmuyor.
Kısacası üye toplamak istiyor gibisiniz.
Paravan olarak kullanmak nasil olacak anlamadim ben de, erotik seyler mi satacaksin, kotu yola mi dusecegiz nedir yani hahaha
Kesin erkek uyesınaslında fikirlerin varsa özeldende yazabilirsiniz bana
Canikoma miBen hala bir onceki mesajina gulmekle mesgulum
Ya paravanın anlamını bilmiyor ya da dalga geçiyor bizleParavan olarak kullanmak nasil olacak anlamadim ben de, erotik seyler mi satacaksin, kotu yola mi dusecegiz nedir yani hahaha
Sevgilim ha sevgilim
Sevgilim yapacak sevgilim ayarlayacak
Sevgilim paravan kullanacak siteyi
Sevgilim sevgilim
Bir daha soyle ben de seniiii sevgilimmmm
Mune ablam ,arkadasi ve reklamlarini alabilir miyiz soyle kenara
Gerekli seyleri sormadan sadece bu siteyi inceleyerek de temin edebilirsin cunku kurmak istedigin formatta bir sitedesin.reklam yapmıyıyorum ortada ne site var nede başka bir şey ama siz konuyu baltalıyorsunuz bence sizleri almaları lazım kenara
sorduğum sorular basitti gerekli şeyleri yazarsınız diğer konuları kendinize saklayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?