kızlara özel bir site kuracağım ama

eskiden ekşiforuma üyeydim. orası eskidi (!) kapandı.
şimdi de kk'ya üyeyim.
başka da böyle portallarda gezinmiyorum.
başka bir foruma üye olmak da istemiyorum.
sorularına cevap vermişimdir umarım.
he bir de;
"ne reklamı yav site ismi mi verdim link mi yazdım" diyebiliyosun çünkü henüz ortada site yok.
siteyi kursun sevgilin, gelir burdan kendine üye toplamaya çalışırsın

anlafımda canikom burası 10 yılı aşkındır var o yüzden yani yeni açacağız ya ondan sordum o soruyu

aslında paravan olacak bir şey bu sevgilimin daha farklı şeyler düşüyor bir kitle oluşturduktan sonra başka bir yatırım yapacakmış bende ona yardım ediyorum işte

Çelişkiler...

Erkekler icin acsin siteyi
Ona talep cok olur
Ben de arada girerim hatta, bakarsin uc bes yakisikli bisey dusururuz
Hatta paravan olarak kullaniriz
Di mi canikom

kara para aklayacak zaar sevgilisi site üzerinden

Evet hayal edemiyorum Kazenin bize canikom dedigini

Bence de bu uye erkek falan da olabilir belki kiz bulurum diyordur bu yolla
Kazeni gozumun onune getirdim ustune de canikom yuzyilin geyigi olur valla
20 yasinda bastibacagin biri gelmis egleniyor bizimle

Tutmaz canikom zaten yılların forumu olarak burası var, ergenler kizlarsoruyor'u kullanıyor çoğunlukla. Senin siteni napsınlar? Erkeklere yönelik bir site kur bence de yazık garibanlar buralara dadanıyor sonra.

paravanın anlamını bilmeyenler saçmalamış resmen başka bir projesi var sevgilimin onun için önce açacağım ve geliştireceğimiz siteden daha sonraları sadece projenin reklamı yapılacak bunu bilmeyenler google amcadan bakabilirler.

kullandığım kelimelere takılanlara karşı birşey demiyorum. neyse...

benim bu konumda hiçbir reklam yoktur neden şutlayacak acaba insanları aşağılayan sizsiniz

Ugrasabiliyorsaniz, erkekler kulubu tabi ki. O kadar erkekle kim ugrasir bilemem. Kadinlarin bile seviyesinin dustugu zamanlari goruyoruz. Erkekleri dusunemiyorum.

forum kurallarında yaptığım şeyle ilgili hiç bir madde bulunduğunu düşünmüuyorum reklamda yapmıyorum zaten

Kazeni gozumun onune getirdim ustune de canikom yuzyilin geyigi olur valla
20 yasinda bastibacagin biri gelmis egleniyor bizimle
Arkadaslar bu kadar dalga gecmeyelim. Sonra ismimiz kara listeye alinir. Konu sahibinin sevgilisinin kurdugu siteye uyeligimiz alinmaz. Yillar sonra fakir ama gururlu bir genc vardi klisesini yasamak istemem

Arkadaslar bu kadar dalga gecmeyelim. Sonra ismimiz kara listeye alinir. Konu sahibinin sevgilisinin kurdugu siteye uyeligimiz alinmaz. Yillar sonra fakir ama gururlu bir genc vardi klisesini yasamak istemem
O zaman paravan acilsin altindan ne cikacak acaba meraktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…