- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
- Konu Sahibi serverbedi
Canikoma mi![]()
Evet hayal edemiyorum Kazenin bize canikom dedigini

Bence de bu uye erkek falan da olabilir belki kiz bulurum diyordur bu yolla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canikoma mi![]()
anlafımda canikom burası 10 yılı aşkındır var o yüzden yani yeni açacağız ya ondan sordum o soruyu
aslında paravan olacak bir şey bu sevgilimin daha farklı şeyler düşüyor bir kitle oluşturduktan sonra başka bir yatırım yapacakmış bende ona yardım ediyorum işte
ortalıkta site yokki hem ben buraya eski demedim uydurmaynız lütfen bu kadar paranoyak olmamalısınız bence olmayan birşeyi varmış gibi anlatıyorsunuz olmayan siteye üye toplayacağım vay be harikasınız resmen
Erkekler icin acsin siteyiahahah bende seni sevgiiilimmm
zilyon tane öyle site var bak işte hangisinde ne var ne yok ona göre aç. kadınlar kukübüne gelipte site aynı ayarda site kurucam demenin mantığı ne anlamadım..
müslüman mahallesinde salyangoz mu satmaya çalışıyosunuz..
Bence reklam yapmıyorum diyorsun ama şu an ağız arama modundasın.
Ne üzerine kurayım? Bu site eskidi yeni açacağız?
Site nasıl eskir yav asdfghj
Elektronik ortamın da eskidiğini yeni duydum.
Ha bir de nasıl yapsam üye olursunuz? Üye olur musunuz? vardı.
Ayrıca o paravan olarak kullanma, sonrasında başka yere yatırım yapma işi beni çok kıllandırırdı.
Güven verici durmuyor.
Kısacası üye toplamak istiyor gibisiniz.
Kazeni gozumun onune getirdim ustune de canikomEvet hayal edemiyorum Kazenin bize canikom dedigini
Bence de bu uye erkek falan da olabilir belki kiz bulurum diyordur bu yolla
Erkekler icin acsin siteyi
Ona talep cok olur
Ben de arada girerim hatta, bakarsin uc bes yakisikli bisey dusururuz
Hatta paravan olarak kullaniriz
Di mi canikom
Kazen patrona ortak geliyi bencekara para aklayacak zaar sevgilisi site üzerinden![]()
Arkadaslar bu kadar dalga gecmeyelim. Sonra ismimiz kara listeye alinir. Konu sahibinin sevgilisinin kurdugu siteye uyeligimiz alinmaz. Yillar sonra fakir ama gururlu bir genc vardi klisesini yasamak istememKazeni gozumun onune getirdim ustune de canikomyuzyilin geyigi olur valla
20 yasinda bastibacagin biri gelmis egleniyor bizimle
O zaman paravan acilsinArkadaslar bu kadar dalga gecmeyelim. Sonra ismimiz kara listeye alinir. Konu sahibinin sevgilisinin kurdugu siteye uyeligimiz alinmaz. Yillar sonra fakir ama gururlu bir genc vardi klisesini yasamak istemem![]()