• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlara özel bir site kuracağım ama

anlafımda canikom burası 10 yılı aşkındır var o yüzden yani yeni açacağız ya ondan sordum o soruyu
Site de senin konuşma tarzında olsa zaten kimse girmez. Her şey için emek gerekir. 1 günlük bir siteyle zengin olacağınızı, hayallerinize ulaşacağınızı mı sandınız? Öyleyse -çok komik-

aslında paravan olacak bir şey bu sevgilimin daha farklı şeyler düşüyor bir kitle oluşturduktan sonra başka bir yatırım yapacakmış bende ona yardım ediyorum işte

aslında paravan olacak bir şey bu sevgilimin daha farklı şeyler düşüyor bir kitle oluşturduktan sonra başka bir yatırım yapacakmış bende ona yardım ediyorum işte
nasıl bir yatırımmış bu?
senin bile aklında en ufak fikir yok gibi sanki:))
kk benzeri köklü bir siteyi kurmak ve yönetmek ciddi emek isteyen bir iş.
sen de farkındasındır elbet.
masa başında tek başına yönetilecek bir iş değil.
site açarmısın açarsın da o dediğin kitleyi yakalamak kolay değil

Hiçbir fikriniz yok gibi duruyor burdan bakınca. Bence sevgiliniz şu an en çok kullanılan program dilini öğrensin yazılım yapsın. Zeka gerektiren bir iş tabii bu dediğim.

reklam yapmıyıyorum ortada ne site var nede başka bir şey ama siz konuyu baltalıyorsunuz bence sizleri almaları lazım kenara

sorduğum sorular basitti gerekli şeyleri yazarsınız diğer konuları kendinize saklayın

Bence reklam yapmıyorum diyorsun ama şu an ağız arama modundasın.

Ne üzerine kurayım? Bu site eskidi yeni açacağız?

Site nasıl eskir yav asdfghj

Elektronik ortamın da eskidiğini yeni duydum.

Ha bir de nasıl yapsam üye olursunuz? Üye olur musunuz? vardı.

Ayrıca o paravan olarak kullanma, sonrasında başka yere yatırım yapma işi beni çok kıllandırırdı.

Güven verici durmuyor.

Kısacası üye toplamak istiyor gibisiniz.

ortalıkta site yokki hem ben buraya eski demedim uydurmaynız lütfen bu kadar paranoyak olmamalısınız bence olmayan birşeyi varmış gibi anlatıyorsunuz olmayan siteye üye toplayacağım vay be harikasınız resmen

Bence reklam yapmıyorum diyorsun ama şu an ağız arama modundasın.

Ne üzerine kurayım? Bu site eskidi yeni açacağız?

Site nasıl eskir yav asdfghj

Elektronik ortamın da eskidiğini yeni duydum.

Ha bir de nasıl yapsam üye olursunuz? Üye olur musunuz? vardı.

Ayrıca o paravan olarak kullanma, sonrasında başka yere yatırım yapma işi beni çok kıllandırırdı.

Güven verici durmuyor.

Kısacası üye toplamak istiyor gibisiniz.
Paravan olarak kullanmak nasil olacak anlamadim ben de, erotik seyler mi satacaksin, kotu yola mi dusecegiz nedir yani hahaha

Sevgilim ha sevgilim
Sevgilim yapacak sevgilim ayarlayacak
Sevgilim paravan kullanacak siteyi
Sevgilim sevgilim
Bir daha soyle ben de seniiii sevgilimmmm
Mune Mune ablam ,arkadasi ve reklamlarini alabilir miyiz soyle kenara

ahahah bende seni sevgiiilimmm:KK50:

zilyon tane öyle site var bak işte hangisinde ne var ne yok ona göre aç. kadınlar kukübüne gelipte site aynı ayarda site kurucam demenin mantığı ne anlamadım..
müslüman mahallesinde salyangoz mu satmaya çalışıyosunuz..

reklam yapmıyıyorum ortada ne site var nede başka bir şey ama siz konuyu baltalıyorsunuz bence sizleri almaları lazım kenara
sorduğum sorular basitti gerekli şeyleri yazarsınız diğer konuları kendinize saklayın
Gerekli seyleri sormadan sadece bu siteyi inceleyerek de temin edebilirsin cunku kurmak istedigin formatta bir sitedesin.
Ayrica buraya konu aciyorsan fikirlerimize de tahammul edeceksin!

Back
X