Bebek İkinci El kızlara ikinci el sifir gibi yazlık kislik ciciler

hepsi harika ama büyükler :( küçükklerinin sıfırını satsan facede böle satanalr var ama güvenip alamıyo insan kk gü
venilir geliyoda :) benim kızım 7 aylık daha bayılıyorum şu japonlara :D

hepsi harika ama büyükler :KK43: küçükklerinin sıfırını satsan facede böle satanalr var ama güvenip alamıyo insan kk gü
venilir geliyoda :) benim kızım 7 aylık daha bayılıyorum şu japonlara :D
Cnm cok sagol bende face ve insatgramda satis yapiyorum yasal faturali ama burda sifir satmak yasak ikinciellero face sayfamfada satiyorum ama pek oraya eklemek istemiyorum sifir satinca ikinciel koydugumda sifirdanda şüphe oluyo diye ama 1 yas icin ciciler cok getiriyorum

Cnm cok sagol bende face ve insatgramda satis yapiyorum yasal faturali ama burda sifir satmak yasak ikinciellero face sayfamfada satiyorum ama pek oraya eklemek istemiyorum sifir satinca ikinciel koydugumda sifirdanda şüphe oluyo diye ama 1 yas icin ciciler cok getiriyorum

watsapın varsa özelden numaranı alabilirmiyim cnaım bende ikiside yokta eşimin facesi avr sadece eğer sayfan varsa takipedebilirim ordan 1 yaş partisinde tütü alabilirim 38 tlyse yakın zmanda 6 ay kınanı yapıcam tütülümü yapsam diyorum ama yaş gününde onu yaaprım diyorum bindallıa rayışındayım watsaptan ekleşirsek ilerde alışveriş yapabiliriz :)

watsapın varsa özelden numaranı alabilirmiyim cnaım bende ikiside yokta eşimin facesi avr sadece eğer sayfan varsa takipedebilirim ordan 1 yaş partisinde tütü alabilirim 38 tlyse yakın zmanda 6 ay kınanı yapıcam tütülümü yapsam diyorum ama yaş gününde onu yaaprım diyorum bindallıa rayışındayım watsaptan ekleşirsek ilerde alışveriş yapabiliriz :)
Tabiki ozelden yazarim size ama bu sayfda 2 el koyucam

Tutuleri millet 50 den satti ben sifir 38 den verdim bunlar hic giyilmedi etiketli kot elbise 45 ten sattim buda sifir
canım yani satıldı mı daha önce bu fiyatlarımı sattın kurduğun cümlelerden tam cevap alamıyorum :oops:

SLMCNM YA SU PEMBELİ KANATLI GİBİ OLAN TAKIMIN YAS ARALIGI VE FİYATI NEDİR BURDAN TAMBİLMİYORUM FACE VARSA ORDAN GÖRÜSELİM

siyah bot duruyormu 10 tl midir. Ayrıca 3-3,5 yaşında kızım puantiye elbise güzel baska güncel neler var t: 36836902, member: 604707"]Siyahta sorun yok içleri yünlü botlarin[/QUOTE]
Siyah bot duruyormu

Back