Gebeliğe Hazırlık Kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bal porsuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
278
98
13
26
Eşimle aram çok kötü çocuğumuz olursa yumuşar diye dusnyrm sanırım bende kendime bakmiyorum beslnme konusunda kilomda yok napmam lazm bilmiyorum aglyrm

Eğer eşinle aran kötü ise bunu asla Düzeltebileceğini düşünerek çocuk yapma, O çocuğa yazık etmiş olursun. Eşinle arandaki tüm problemleri Çöz aşamadığınız SORUNLAR var ise tekrar söylüyorum bunu çocuk yaparak düzeltmeye çalışma.
Ben de kendime bakmıyorum beslenme konusunda demişsin, Ağlama bence kendine bak ve eşinle Bütün problemlerinizi çözmeye çalış.

çocuk sorunları düzeltme aracı değildir. Önce ilişkinizi düşünün sonra çocuk düşünürsünüz

Ara düzeltmek için çocuk yapmayın lütfen, etraf mutsuz çocuklarla dolu ve çoğunluğunun nedeni boşanmış anne baba önce evliliğinizi düzeltmelisiniz bence, çocukların mutluluğu çok büyük ölçüde ebeveynlerin sağlam ilişkisine bağlı

Huzursuz bir ortamda doğacak o çocuğa yazık.. Saçmalamayın evlilik kurtarmak için çocuk yapılmaz mutlu bir evliliğe mutluluk katmak için yapılır.

Kotu giden bir evlilikte cocuk hicbir zaman kurtarici olamaz olamamali.Yazik edersiniz hem kendinize hem eşinize hem çocuğunuza.Belki duzelecek belkide kendinize farklı bir yol çizeceksiniz.Önce sorunlarınızı çözün çocuğu sonra düşünün nacizane tavsiyemdir

Kuzum öncelikle ağlama, bu hayatta en önemli kişi sensin kendini sev problemleri uzlaşarak çözmeye çalışın hallettiğinizden emin olduğunuzda bebek düşünün bence nacizane fikrim çünkü çocuk olduğunda bişeylerin çözülmesi emin ol daha zor olur, valizini toplar çıkarsın ipler koparsa ama çocuk olduğunda ikiniz mecburen birbirinizin suratını görmek zorunda kalacaksınız. Sıkıntılı bir hamilelik süreci olur şöyleyken hamile kalman. Umarım her şey gönlünce olur

Kaç yaşındasın? Açtığın konulara bakıyorum da yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum. Biraz saha mantıklı ve sakin olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…