Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle aram çok kötü çocuğumuz olursa yumuşar diye dusnyrm sanırım bende kendime bakmiyorum beslnme konusunda kilomda yok napmam lazm bilmiyorum aglyrm
Eğer eşinle aran kötü ise bunu asla Düzeltebileceğini düşünerek çocuk yapma, O çocuğa yazık etmiş olursun. Eşinle arandaki tüm problemleri Çöz aşamadığınız SORUNLAR var ise tekrar söylüyorum bunu çocuk yaparak düzeltmeye çalışma.
Ben de kendime bakmıyorum beslenme konusunda demişsin, Ağlama bence kendine bak ve eşinle Bütün problemlerinizi çözmeye çalış.
Ara düzeltmek için çocuk yapmayın lütfen, etraf mutsuz çocuklarla dolu ve çoğunluğunun nedeni boşanmış anne baba önce evliliğinizi düzeltmelisiniz bence, çocukların mutluluğu çok büyük ölçüde ebeveynlerin sağlam ilişkisine bağlı
Kotu giden bir evlilikte cocuk hicbir zaman kurtarici olamaz olamamali.Yazik edersiniz hem kendinize hem eşinize hem çocuğunuza.Belki duzelecek belkide kendinize farklı bir yol çizeceksiniz.Önce sorunlarınızı çözün çocuğu sonra düşünün nacizane tavsiyemdir
Kuzum öncelikle ağlama, bu hayatta en önemli kişi sensin kendini sev problemleri uzlaşarak çözmeye çalışın hallettiğinizden emin olduğunuzda bebek düşünün bence nacizane fikrim çünkü çocuk olduğunda bişeylerin çözülmesi emin ol daha zor olur, valizini toplar çıkarsın ipler koparsa ama çocuk olduğunda ikiniz mecburen birbirinizin suratını görmek zorunda kalacaksınız. Sıkıntılı bir hamilelik süreci olur şöyleyken hamile kalman. Umarım her şey gönlünce olur