Söyleyemez asla anladığım kadarıyla doktor iptal.. Yani tam hastalanmışken gitmesi gerek değil mi?
Arkadaşım öyle bir takıntı yaptı ki sevgilisine de aldıramıyor çünkü direk akıllarına ben gelirim diyorkiminle birleşme olmamışsa o gitsin alsın gebelik testini.. bütün stresi kız niye yaşıyor ki..
Adet olursa gebelik olmaz.. ama adetten farklı bir kanama hissederse gitsin kan testini yaptırsn... Hiç zannetmiyorum hamile olduğunuDiyelim hastalandı o gün.. yine de baktırmalı mı? Yoksa tehlike atlatılmış mıdır :/
İnanın sanki ben yaptım banada korku basıyor şuan sevgilisine aldırtmıyor takıntılı..Ağlasn bırak demekki yaptığı yanlışın farkında.. madem sevisecekler kondom denilen şeyi kullansınlar, ayrıca dur yaaa sen neden alıyorsun o testi ? Gitsin sevgilisi alsın !
Arkadaşım öyle bir takıntı yaptı ki sevgilisine de aldıramıyor çünkü direk akıllarına ben gelirim diyor
Umarım değildir yaAdet olursa gebelik olmaz.. ama adetten farklı bir kanama hissederse gitsin kan testini yaptırsn... Hiç zannetmiyorum hamile olduğunu
İki şapaşille onu kendine getirirİnanın sanki ben yaptım banada korku basıyor şuan sevgilisine aldırtmıyor takıntılı..
Nekadar dogru söyledin bide bu var degil mi. Eyvallah bu duruma düşmesin kimse de. Yani kendi kendinede düşmüyor bu duruma. Niye yalnız kalıyor bu kızlar?kiminle birleşme olmamışsa o gitsin alsın gebelik testini.. bütün stresi kız niye yaşıyor ki..
Aslında değil fakat yaşadığımız yerde onları tanıyan çok bu yüzden.. valla çocuk git doktora yaptır testini söyle açık açık doktor kime ne diyebilir diyor ama bizimkisi cık cık ..kaç yaşında bu arkadaş?
küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz bir tane mi eczane var?
sevgilisi gerekirse komşu şehre bir yere gidip alsın..yan gelip yatmasın ..
Yok yalnız değil takıntısından dolayı çocuğa da aldıramıyor onunda elini kolunu bağladı herhalde güme ben gidicem tövbe ya.Nekadar dogru söyledin bide bu var degil mi. Eyvallah bu duruma düşmesin kimse de. Yani kendi kendinede düşmüyor bu duruma. Niye yalnız kalıyor bu kızlar?
Umarım.. Tam 2 haftaİki şapaşille onu kendine getiririyi de gülüm tut ki bu kız hamile kaldı ( hiç zannetmiyorum ama) o zaman ne yapacak ? Kaç gün geçti sevisme üzerinden ?
Aslında değil fakat yaşadığımız yerde onları tanıyan çok bu yüzden.. valla çocuk git doktora yaptır testini söyle açık açık doktor kime ne diyebilir diyor ama bizimkisi cık cık ..
Bencede ama işte o an olmuş olan.. yani şöyle diyim mideniz bulanmasın ama poponun üzerine boşalma olmuş çok az arasına akmış. 5 gün sonra da ağır mide bulantısı baş ağrısı yaşayınca geldiler ona..İçine boşalmamış, ilişki yaşamamış. Ne hamileliği? Madem sonradan böyle tırsacaksınız; o pozisyonlara hiç aokmayın kendinizi. Dertsiz başa dert resmen.
boyle küçük ve bu kadar cabuk duyulan görülen bir yerde yasiyorsanuz pardon da aptal olmalısınız sizin test almaya gitmeniz. zira kimse kendini bu şekilde hem korkup hem de kullandirtmaz. gerci ben zamanında arkadaşım icin almistim ama sizin gibi vah vah tuh tuh olmadim. aslında durum sizle ilgili bile olsa bize ne der aciklamamizi yine yapardık.Yok yalnız değil takıntısından dolayı çocuğa da aldıramıyor onunda elini kolunu bağladı herhalde güme ben gidicem tövbe ya.
Hayatı boyunca tövbeli kendince artıkşimdi doktora gitmesi birşey ifade etmez dediğim gibi gününü bekleyecek.. 5 hazirana kadar ..
çocuğa sinir oldum sende yazıp iyice delletme beni
tuzu kuru tabi. arkadaşına söyle bir daha sevişmesin bu odunla..
pskilojik :) 5 günde ne bulantisiBencede ama işte o an olmuş olan.. yani şöyle diyim mideniz bulanmasın ama poponun üzerine boşalma olmuş çok az arasına akmış. 5 gün sonra da ağır mide bulantısı baş ağrısı yaşayınca geldiler ona..
Hmmm.. ertesi gün hapı alsın diyecektim ama 3 gün içinde içmesi gerekiyordu... Tek çare test almak bir zahmet de kimle sevistiyse o alsn... Takıntılarına başlatmasın, hatta çocuk alsn sen ondan al yapın testi... Bir kutu da kondom alsınUmarım.. Tam 2 hafta
Ay sinir oldum cidden bi arkadaşın dedigi gibi köyde falanmısınız ya. Kuzum,tatlım,yafrum :) bak valla bukadar korkulacak birşey yok hiç tanımadıgı bir eczaneye gidip alacak testi. Tanımadıkları için kime oldugunu bilmeyecekler oh test de negatif çıkacak olduda bitti maşallahhYok yalnız değil takıntısından dolayı çocuğa da aldıramıyor onunda elini kolunu bağladı herhalde güme ben gidicem tövbe ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?