Kizlar zayiflamak icin bu basliga ihtiyacim var.

tuysorunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
1.258
4
66
Bolu
Cunku her tatli yemek istedigimde bu basliga bakip, 'kizlar bana destek veriyor, hayir yememeliyim o tatliyi' diyecegim. Simdi size kendimi tanitayim:

21 yasindayim. Boyum 1 67. Kilom 65 57-58 kilo olmak istiyorum.

En kotusu, benim gobegim cok var. Hamile gibi gorunuyorum resmen.

Neyse, bugun diyete ve spora basladim. 25 dakika yuruyus bandinda yurudum, 35 dakika da bisiklete bindim. Spora, sali ve persembeleri 1er saat gitmeyi dusunuyorum. Olmazsa cumartesileri de giderim, haftada 3 daha iyi olur diye dusunuyorum.

Gelelim bugun yediklerime.

1 tost
1 brownie intense (spor yaparken verdim kalorisini)
Saat 3.30 gibi: 400 ml sut + 200 gr corn flakes (cok severimde)

onun disinda aralarda bol bol meyve cayi ictim. Aksam yemegi yemedim. Bana onerileriniz veya duzeltmem gerektigini dusundugunuz bisey varsa hay hay:) sevgilerle

Hoşgeldin tatlım aramıza Benimde bu forumda bir diyet günlüğüm var.2 gün sonra diyetistyenime gidicem.(randevulu oldugu için yoksa şimdiye kadar başlamıştım):97:Burda bir günlük tutmanın sanada çok iyi gelecegine inanıyorum.Sana tavsiyem şekerli ürünlerin kullanmayı azaltman çünkü böyle ürünleri az kullanmakla pisbogzcasına yemek arasına ince bir çizgi var.Kendi kontrol edebilirsin ilk günlerde belki ama sonrasında senin için çok büyük tehlike arz ederler.Bir çikolata bir pasta yedin diye bütün motivasyonunu kaybeder herşeyi salarsın aman dikkat et canım

sana bir önerim olucak.arkadaşım denedide çok faydasını görmüş 65ten 59 a inmiş yeşil çay içerek sende günde üç dörkere iç özelikle yatarken. umarım sendede işe yarar.

canim sana da kolay gelsin. cok tesekkur ederim onerin icin. evet ve ben tatlilara cok duskunum cikolata ve tatli olmadan nasil yasicam bilmiyorum. ama yok kesin zayiflamam lazim artik, metabolizmam eskisi kadar hizli degil. senin amacin kac kilo vermek??

merhaba canım..

evliyim 3 yaşında bir oğlum var.
depresyon ilaçları ve kan ilacı sonrası kilo aldım.
senin gibi abur cubura Allah ım browni tutkunuyum...
diyete başlayalı 5 gün oldu
ama 5 gündür abur cubur hiç yemedim.

sana tavsiyem öğünlerini aksatmamaya özen göster.
sabahları kahvaltıdan önce içebilirsen limonlu su ya da bitki çayı iç.
bol su tüket , 500 ml şişelerden günde 4 -5 kez bitir.
meyve ye . özellikle elma
günde 2 kase yoğurt tüket

mesela sabahları benim yaptığım hatayı sende yapma ( tost yeme )
onun yerine haşlanmış yumurta ya da omlet gibi tüket.

bitki çayı içmen de güzel.
ben günde 2 bardak süt içiyorum.
günde 2 yada 3 ceviz içi yiyorum.

spora gidebilmen de çok güzel benim böyle bir imkanım yok.
umarım istediğin kiloya ulaşacaksın ..

Nisan,Mayıs,Haziran aylarında her ay minimum 5 maximum 8 kilo vermeyi planlıyorum canım.Şuan kilomu bilmiyorum.31inde öğrenicem.İnşallah bu yaz gönlümüz rahatça kumsallarda,sokaklarda salınırız

belki sizlere bir faidem olur diye yazmak istedim.
ben küçükken şişko bir çocuktum.annemin arkadaşları bile alay ederdi benimle.insan ergenliğe girince takmaya başlıyor kiloyu.başta hiçbir şey yemeyerek 61 kilodan 49 kiloya düştüm bu arada hastanelere de düştüm.şunu anladım kilo yememekle verilecek şey değil.verilmiyor değil veriliyor ama sağlığından da çok şey veriyorsun.neyse ben sonra sağlığıma kavuştum(o günlerden kalma düşük tansiyon vardır bende).
birgün tv de ebru şallının haberi vardı diyordu ki ben yarım mekik çekerek zayıf kalıyorum.uyguladım ve gerçekten müthiş faydasını gördüm.ben ergenliğimden beri kendimde göbek olduğunu bilmem.doğum yaptım doğumdan sonra bile karnım dümdüzdü beni gören halen daha kız gibisin diyordu.
günlük 30 kere yarım mekikle başladım bunu 100 e kadar yavaş yavaş çıkardım.ve bu zamana kadar da günde aklıma geldikçe yapıyordum.(yemekten hemen sonra hariç o zaman kas yapıyor).yememe içmeme dikkat eden biriyimdir(lokmalarımı bile sayarak yerdim 30dan az olmazdı) kısarım ama kesinlikle menümden çıkarmam hiçbir şeyi.ekmeği her öğünde yerim ama az ve sebze-meyveyi oldukça bol yerim bunlar da zaten posa demek.hamileliğimde de böyleydim 10kilo aldım 8 i doğumla gitti.2 sini de 3 ayın içerisinde fazlasıyla verdim.şuan hiçbir şey yapmıyorum.çünkü artık vücudum sıkılaşmış göbeğim yok ve ekmeğimden de kesmiyorum çünkü emziriyorum(bebeğim 5 aylık).şuan boy 169 kilo 57
bir de şunu söyleyeyim zayıflamak sabır işi ha deyince olmuyor.o yüzden sonuna kadar gidin başladığınız şeyde.en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…