Kızlar yuvam yıkılacak ne yapmalıyım?

Tacizci çirkin değil mi sjsjsjskd. Yakışıklı zengin falan olsaydı konu içeriği "iki adam arasında kaldım" olurdu ama çirkinse demek yuvam yıkılmasın pis tacizci köpek olmuş. Böyle sanalda beyaz atlı prensler gelecek sanıyorsunuz, evliliği riske atıyorsunuz sonra kıllı göbekli cenabettinler gelince, yuvam da yuvam diye çırpınıyorsunuz. Evde duran bir adet pipili var onla yetin işte.

Şu yaşıma kadar hiç yuvam demedim onu fark ettim. Canım yuvam.

Iyi niyetini anlıyorum, ama inan konu bununla sinirli değil... konu sahibi rahatsız... eski konularina kısa bi göz at lütfen... inan o zaman anlayacaksın

Benim telefonum ortada durur hesaplarımda bende ekli olmayan abazalar msj atar bunların hic biri numaramı bilmiyor eşine söyleriz diye tehdit etmiyor çünkü ben Bi şey yapmadım eşimde arada acar bakar bir iki küfür saydırır sürekli yazanlara bu yani gelipte beni suclamaz şimdi onların kalbi kırılmasın diye sohbet mi edeyim çok garipsiniz

Eklentiler

• IMG_20200103_143758.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 112
Kız elin adamı neden sana canım aşkım diyor?
Kocana bu konu nasıl gitti?
Allahım neler oluyor.

Amanın adamları sansürleseydin bari. Tabi ben de isterim tüm abazanlar ifşa olsun ama birinin tanıdığı çıkar ne bileyim.

Onun dışında bu söylediğinize katılıyorum. Spam kutusuna onlarca mesaj düşüyor. Çok güzelim çünkü ajajsjsmd. Ama profilimdeki eşim ve çocuğumla olan fotoğrafa rağmen mesaj atan adama nokta bile yazarsam o da benim aptallığımdır.

Bir tanesi şey yazmıştı, "profildeki siz misiniz?" yok başkasının kocası ve çocuğuyla fotoğraf çektim manyağım ben demek istedim ama demedim tabi. Zira olumlu ya da olumsuz tek cevap bile verilse mevzu başka yerlere gider ki buna gerek yok. Dışarıda laf atan gerzeklerden farkı yok bunların. Ama mevzu sanal olunca kadınlara masum görünüyor nedense. Bir şey yapmadım ki diyor.

Onlarda atmasaydı valla ne profil resmim var ne de paylaştığım resim hele Bi tanesi vardı fiziğiniz çok güzel yazmıstı eşimde iyi cevabını verdi boş resme bile iltifat ediyorlar

Ya buyuk konusmak degil niyetim. 20 seneye yakin ayni numaram bijere bile boyle bisey gelmedi basima. Ben mi cok safim ya.

Şimdi gelip de kadının biri kocam internet üzerinden bazı ürünlerin satışını yapıyordu, ordan bir kadınla tanışmış konu aşka kadar ilerlemiş ,kadın şimdi kocama musallat oldu deseydi o adamdan boşan güvenilmez derdik çoğumuz.

Bana göre bu tarz insanları kimse hayatında tutmasın, aldatmanın güvensizliğin cinsiyeti yok. O yüzden umarım kocanız da sizden boşanıp güvenebileceği bir hayat arkadaşı bulup mutlu olur.

Ekşi yemeseydin karnın ağrımazdı elin adamıyla konuşurken yazışırken iyi. Şimdi napıyım? Ne bilelim biz ne yapacağını. Bari bu kez doğru birşey yap boşan. Eşin de saf mı ne anlamadım kumpas falan, hsngi birine kuracaksa kumpası

Nereden tanıdın bu Adam'ı ?
Neden eşine söylemedin.
Hata etmişsin

Bence Herşeyin doğrusunu anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…