- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
-
- Konu Sahibi Busra54Nur
O konu kapandı mı buraya mı tasındı orda çok yüklenince kapattı farklı dilde mi açtı anlamadım hormınlarım mu tavan yaptı rüya mıŞu asker yazıyor diye konu açmışmıydınız benmi yanlış hatırlıyorum
Bunun Bi de hocamı unutamıyorum versiyonu var jdjdjdjjdSen daha burda doğruyu söylemiyorsun, eşine doğru söylemediğine de eminim. Adam güvenmemekte sonuna kadar haklı.
Bunun Bi de hocamı unutamıyorum versiyonu var jdjdjdjjd
Iyi niyetini anlıyorum, ama inan konu bununla sinirli değil... konu sahibi rahatsız... eski konularina kısa bi göz at lütfen... inan o zaman anlayacaksınYa bunu garipsemiyorum ben
Bazen tanınmamak için değiştirilebilir.
Sonuçta konularının kaç yıllık evli olduğu ile alakası yok
Evlilik yılı harici her sey tutarlı.
Küçük yaşta evlenen, kendini uyanik zanneden bir kiz, muhtemelen biraz despot bir koca, geçim sıkıntısı, birbirlerini anlamayan eşler, ve olmazsa olmazimiz çocuk.
Benim telefonum ortada durur hesaplarımda bende ekli olmayan abazalar msj atar bunların hic biri numaramı bilmiyor eşine söyleriz diye tehdit etmiyor çünkü ben Bi şey yapmadım eşimde arada acar bakar bir iki küfür saydırır sürekli yazanlara bu yani gelipte beni suclamaz şimdi onların kalbi kırılmasın diye sohbet mi edeyim çok garipsiniz
Amanın adamları sansürleseydin bari. Tabi ben de isterim tüm abazanlar ifşa olsun ama birinin tanıdığı çıkar ne bileyim.
Onun dışında bu söylediğinize katılıyorum. Spam kutusuna onlarca mesaj düşüyor. Çok güzelim çünkü ajajsjsmd. Ama profilimdeki eşim ve çocuğumla olan fotoğrafa rağmen mesaj atan adama nokta bile yazarsam o da benim aptallığımdır.
Bir tanesi şey yazmıştı, "profildeki siz misiniz?" yok başkasının kocası ve çocuğuyla fotoğraf çektim manyağım ben demek istedim ama demedim tabi. Zira olumlu ya da olumsuz tek cevap bile verilse mevzu başka yerlere gider ki buna gerek yok. Dışarıda laf atan gerzeklerden farkı yok bunların. Ama mevzu sanal olunca kadınlara masum görünüyor nedense. Bir şey yapmadım ki diyor.
İnternetten satıl yaparken adam ürün almak için yazmış yazmaz olsaydı adamın hayatı kaydı musallat olduğu için bin pişmandır eminimNereden tanıdın bu Adam'ı ?
Neden eşine söylemedin.
Hata etmişsin
Bence Herşeyin doğrusunu anlat.
Tuhaf ya inanmıyorumİnternetten satıl yaparken adam ürün almak için yazmış yazmaz olsaydı adamın hayatı kaydı musallat olduğu için bin pişmandır eminim
Kimse inanmıyor. Ama kendisi inanmışTuhaf ya inanmıyorum
Fake konu muymuş ?Kimse inanmıyor. Ama kendisi inanmışelleşmeyelim devam etsin