- 27 Haziran 2014
- 5.443
- 12.931
-
- Konu Sahibi Busra54Nur
Ben bu işi sessizce çözmek istedim.Esim katil olur diye korktum
Bastan temkinli davransaniz,biraz kontrollu yasasaniz,kendinize olan sayginizdan bu durumlari yasamasaniz.kendi ipinizi kendiniz cekiyorsunuz,onceki konularinizi bildigim icin iki taraf icinde en hayirlisi bosanin bence konularinizda tek uzuldugum sey cocugunuz.Arkadaşlar engelledigim bir adam Numarami fakr hesapla almıştı ilk kadın sesi duymustum sonraki aramada onun sesini duydum o şokla telefonu kapatamadim sonra aramak istemedim onu ama Whatsapp tan yazdı canım aşkım diye ama ben ona en başından evli olduğumu söylemiştim ve ona yanıt vermedim.Ertesi gün Numarami değiştirdin bunu eşime söyledim.Ama o adamı aileme söyledikten sonra eşime söyleyecektim.Esim bana dedi ki "İlk bana haber verseydin.Kumpas kurardim."Ben de "bizim kızımız var senin ona yanlış bir şey yapmadı istemedim eğer rahatsız ederse emniyete haber veririm."O da sonra bana "Sana guvenmiyorum sen başka konularda yalan soyledin.Belki de bu adamla sevgiliydin nerden bilebilirim dedi.Ben yeminler ettim ama inanmadı ne yapmalıyım
Esiinizin katil olmasindan bu kadar korkan boyle bir konuya mahal vermez.baska adamlarla konusurken korkmayan duyuldugunda "katil olmasindan korkuyor" garip bi sekilde.Herkes bilir esini de verecegi tepkiyi de fazlasiyla korkusuzsunuz.Ben bu işi sessizce çözmek istedim.Esim katil olur diye korktum.
Konu değil de konu sahibi fake heraldeFake konu muymuş ?
Yok okumadımKonu değil de konu sahibi fake heraldebu kadar saçmalığın bir açıklaması olamaz. Diğer konuları okudun mu?
Seni Fransız bırakmayı içim el vermedi derledim topladım buyur canımYok okumadım
FRANSIZ kaldım biraz ondan :))
Eğer yazdıkları doğruysa kesinlikle ayrılması ve psikolojik yardım alması gerekSeni Fransız bırakmayı içim el vermedi derledim topladım buyur canım
Yuh artık. Bi 2 yıllık evli bi 4 yıllık hayatı yalan..Seni Fransız bırakmayı içim el vermedi derledim topladım buyur canım
Esinin de baska ısı yok senin ıcın katıl olacak.Ben bu işi sessizce çözmek istedim.Esim katil olur diye korktum
Instagram da urun satıyor konu sahıbı. Beyde urun almak ıcın yazıyor ve konu birden asla geliyor. Konu sahıbı hıcbısey hissetmediği ıcın beye, kalbi kırılmasın diye uyarmıyor adamı hop birader diye. Zaten konu aska adam delı degılse kendiliğinden gelmez.Bu adam gökten inip numaranızı mı buldu. Hiçbir şey anlamadım.
Kocami aldatmadim adam beni taciz etti Ben de Engelledim fake hesapla bana yazmis
Hani biz marjinaldik ya ?Ferizli’deki bacıların hayatındaki aksiyonu İstanbul’da çalışıp yalnız yaşarken yaşamadım, insanın içinde olacak demek ki. 20 yaşında ailemden izinsiz markete gidemezdim, ailenin istemediği biriyle evlenmişsin, hemen hamile kalmışsın, YouTube kanalı açmışsın, instagramdan satış yapmaya başlamışsın, oradan tanıdığın adamla flörtleşmişsin, şimdi de akıl istiyorsun. Valla biz senden akıl almalıyız bence, 29 yaşında rahat bir ortamda yaşayan, mesleği olan bir kadın olarak sendeki medeni cesaret bende yok. Bu işlerin döndüğü Sakarya’da yoldan geçene sorsan büyükşehirde kendi çalışıp yalnız yaşayan, sevgilisi olan kadınlara etmedikleri laf kalmaz.
Hic bakma bacim beynin sulanir benden demesi. Zira bende öyle olduEski konulara bakıp geleyim ben.
4 yıllık mi evli 2 mi onu anlamayamadimSen daha burda doğruyu söylemiyorsun, eşine doğru söylemediğine de eminim. Adam güvenmemekte sonuna kadar haklı.