Kızlar yuvam yıkılacak ne yapmalıyım?

Evliliğiniz bu kadar mı pamuk ipliğine bağlıydı yani?

Son düzenleme:
Arkadaşlar engelledigim bir adam Numarami fakr hesapla almıştı ilk kadın sesi duymustum sonraki aramada onun sesini duydum o şokla telefonu kapatamadim sonra aramak istemedim onu ama Whatsapp tan yazdı canım aşkım diye ama ben ona en başından evli olduğumu söylemiştim ve ona yanıt vermedim.Ertesi gün Numarami değiştirdin bunu eşime söyledim.Ama o adamı aileme söyledikten sonra eşime söyleyecektim.Esim bana dedi ki "İlk bana haber verseydin.Kumpas kurardim."Ben de "bizim kızımız var senin ona yanlış bir şey yapmadı istemedim eğer rahatsız ederse emniyete haber veririm."O da sonra bana "Sana guvenmiyorum sen başka konularda yalan soyledin.Belki de bu adamla sevgiliydin nerden bilebilirim dedi.Ben yeminler ettim ama inanmadı ne yapmalıyım
olayı neden yalan yanlış eksik anlatıyorsun.bilmeyenler eski konusuna baksın.adamı sosyal medyadan tanıştığın adamla aldatırsan başına gelenleri de çekeceksin.

Ya kadin her mesajda baska biriyle evli gibi yok 5 aylık evliyim yok 4 yıllık yok 6 aylık, biraz baktim mayis 2018de 6 aylık evli temmuz 2018de 5aylik evli oldugunu yazmış, kadın tırlak cani sıkıldıkça gelip bizi yiyor.. hadi guzel arkadasim seni bu durumdan kurtaracak kişi yeni oynaşındır malum eskiyi yeniye kırdırıp karşısında da cekirdek citlersin sen...

Arkadaşlar engelledigim bir adam Numarami fakr hesapla almıştı ilk kadın sesi duymustum sonraki aramada onun sesini duydum o şokla telefonu kapatamadim sonra aramak istemedim onu ama Whatsapp tan yazdı canım aşkım diye ama ben ona en başından evli olduğumu söylemiştim ve ona yanıt vermedim.Ertesi gün Numarami değiştirdin bunu eşime söyledim.Ama o adamı aileme söyledikten sonra eşime söyleyecektim.Esim bana dedi ki "İlk bana haber verseydin.Kumpas kurardim."Ben de "bizim kızımız var senin ona yanlış bir şey yapmadı istemedim eğer rahatsız ederse emniyete haber veririm."O da sonra bana "Sana guvenmiyorum sen başka konularda yalan soyledin.Belki de bu adamla sevgiliydin nerden bilebilirim dedi.Ben yeminler ettim ama inanmadı ne yapmalıyım
e adam haklı arkasından ıs cevırıyorsunuz
oncekı konunuzu da hatırlıyorum ben
sıze nıye guvensın onceden yalanlarınızda olmus adamın bırıyle satıs yaparken muhabbet kuruyorsunuz sıze yapısınca korktunuz engelledınız esınızden saklayacak bırseyınız olmasa en bastan bılırdı zaten saklamazdınız . katıl olması korkusu kendı korkunuzdandır yaptıgınız hata ortaya cıkacak dıye korktunuz

Ya kadin her mesajda baska biriyle evli gibi yok 5 aylık evliyim yok 4 yıllık yok 6 aylık, biraz baktim mayis 2018de 6 aylık evli temmuz 2018de 5aylik evli oldugunu yazmış, kadın tırlak cani sıkıldıkça gelip bizi yiyor.. hadi guzel arkadasim seni bu durumdan kurtaracak kişi yeni oynaşındır malum eskiyi yeniye kırdırıp karşısında da cekirdek citlersin sen...

aynen gecen konusuna baktim 4 yillik evliyim yazmis, simdi 2 yillik demis, cani skliyor ellam

niye anlattın eşine ?
engelle numaranı değiştir satış yaptığın hesabı kapat dedik sana..

Hesabı kapatmasına da gerek yoktu.
Bu şekilde sosyal medyada aktif olan kişiler hep böyle şeylere maruz kalıyor. Eğer gerçekten rahatsız olsaydı önce ifşa edip, sonra savcılığa bildirmesi yeterliydi..

Ama eşinin bazı şeyleri öğrenmemesi gerekiyordu ki, adamla eşini konuşturmak istemeyip kendi gizli halletmek istedi. Sonra da kördüğüm oldu..

çekirdeklerini çıkartıp reçel yap bence.

İlk mesajınızı kendiniz okuyun bi, ne anlayacaksınız acaba.
Konuyu anlatışınızda olan eksikliklerden de anlaşıldığı üzere siz birşey yaptınız, o da başınıza sardı.
Ben öyle anlıyorum.

Ya bunu garipsemiyorum ben
Bazen tanınmamak için değiştirilebilir.
Sonuçta konularının kaç yıllık evli olduğu ile alakası yok
Evlilik yılı harici her sey tutarlı.
Küçük yaşta evlenen, kendini uyanik zanneden bir kiz, muhtemelen biraz despot bir koca, geçim sıkıntısı, birbirlerini anlamayan eşler, ve olmazsa olmazimiz çocuk.

Adam numaranızı nerden buldu? Siz tanımadığınız insanlara kadın dahi olsa neden numaranızı veriyorsunuz? Ben kozmetik mağazasında kasada bile numaramı verirken kısık sesle söylüyorum. Etraf manyak dolu. Ayrıca adam nasıl durup dururken aşkımlı mesaj atıyor. Eksik anlatmışsınız bence.

adamla madem alakan yok. engeli kaldır. tut esının kolundan ara adamı. hayırdır kardesım sen kımsın benım suan kocam yanımda yada onu söyleme farketmez.benım adım ne de adama. ben nerde oturuyorum.yasım kac.. kac cocugum var? yoksa bile kactane var de şaşırt..kocamın adı ne. kac senelık evliyim gibi sorular sor.bu sekılde ispatla kocana zor bişey değilki

konuyu internet satisindan aşka eşiniz getirse burda onurum gururum kirildi donuna kadar nasil alirim diye konu acar birde cocugunuzu gostermemenin yollarini arardiniz
simdi suclu siz cocugu kullanan siz kiziniz oldugu satis konularini aska getirirken akliniza gelmedi sanirim
diger konunuzda fazlasiyla eksikti zaten
esinizin inanmasi normal yani

Eşiniz haklı daha önceki konunuza istinaden diyorum.gereksiz uzatan, kestirip atmayan sizsiniz şimdi de yok eşim kötü birsey yapar diyorsunuz.Eşiniz haklı ne diye bu aşamaya geldi ki.baştan kestirip atsaydınız eşinize söyleyip savcılığa verseydiniz bu kadar sorun olmazdı.

Kocami aldatmadim adam beni taciz etti Ben de Engelledim fake hesapla bana yazmis

Bu olaya deli oluyorum. Sen adamla konuş, flört et, işve cilve yap sonra kocanın kulağına gidecek diye korkunca adam beni taciz etti olsun. Adam seni taciz ettiyse verirsin savcılığa, kocan da sana inanır. Ama tabi adamın elinde konuşmaların, mesajların belki fotoğrafların olduğu için toton yemez.

Bacım sen bundan önce açtığın her konuda farklı farklı erkeklerden bahsetmişsin. Yok hastanedeki doktoru düşünüyorum yok müşteri aşkım dedi. Sen ne kullanıyorsun acaba? Yani bu kadar flört yormuyor mu? Akşamları da kocan geliyor ara veriyorsun sabah yeni arayışlar. Valla sen bizi yiyorsun ama dikkat et kocan da seni yemesin. Baydı artık senin bu erkek düşkünlüğün. Yemişsin bir haltlar sonra da yok yuvam yıkıldı yok yıkılacak yok kocam inanmadı. Kim olsa inanmaz sana. Annen olsam evlatlıktan reddederim. (Büyük konuşmayayım çok sinirlendim) Bu ne ya. Bir durul. Bir sakin ol. Erkekler bitmedi. Git boşan hepsi senin korkma soyları tükenme boyutuna gelmedi henüz! 🤣 anaaaaa valla ben şiştim ya.

X