Kızlar yuvam yıkılacak ne yapmalıyım?

Ben bu işi sessizce çözmek istedim.Esim katil olur diye korktum

karısını rahatsız eden her adamı öldürüyor mu bu kocalar?
emin misin senin de gizlediğin bir şeyler olmadığına? anlattıkların burda bizi bile şüpheye düşürdü. eşin de böyle düşünmekte haksız değil.
ben olsam başıma ne gelirse gelsin anında eşime anlatırım. savcılığa gideceksek de birlikte gideriz.
bu saatten sonra eksik bir şey kalmadan eşine tam olarak anlatmalısın.
veya fikir istiyorsan önce ayrıntısını bize anlatarak başlayabilirsin.

Arkadaşlar engelledigim bir adam Numarami fakr hesapla almıştı ilk kadın sesi duymustum sonraki aramada onun sesini duydum o şokla telefonu kapatamadim sonra aramak istemedim onu ama Whatsapp tan yazdı canım aşkım diye ama ben ona en başından evli olduğumu söylemiştim ve ona yanıt vermedim.Ertesi gün Numarami değiştirdin bunu eşime söyledim.Ama o adamı aileme söyledikten sonra eşime söyleyecektim.Esim bana dedi ki "İlk bana haber verseydin.Kumpas kurardim."Ben de "bizim kızımız var senin ona yanlış bir şey yapmadı istemedim eğer rahatsız ederse emniyete haber veririm."O da sonra bana "Sana guvenmiyorum sen başka konularda yalan soyledin.Belki de bu adamla sevgiliydin nerden bilebilirim dedi.Ben yeminler ettim ama inanmadı ne yapmalıyım
Bastan temkinli davransaniz,biraz kontrollu yasasaniz,kendinize olan sayginizdan bu durumlari yasamasaniz.kendi ipinizi kendiniz cekiyorsunuz,onceki konularinizi bildigim icin iki taraf icinde en hayirlisi bosanin bence konularinizda tek uzuldugum sey cocugunuz.

Siz burada kimi kandırdığınızı sanıyorsunuz cidden merak ediyorum. Fake hesapla nasıl numara alınıyor? Fake hesap olan şahsı da tanımıyorsunuz sonuçta internetten birisi nasıl numaranızı veriyorsunuz tanımadığınız insanlara? o veya o sanarak başkası ama numaranızı veren sizsiniz yoksa nereden bulacak? ayrıca aramış whatsapptan yazmış profili zaten görünüyordur. Sonra da yok efendim numaramı değiştirdim falan ne işiniz var o ya da başkalarıyla bizim numaramızı neden kimse bulamıyor?

E
Ben bu işi sessizce çözmek istedim.Esim katil olur diye korktum.
Esiinizin katil olmasindan bu kadar korkan boyle bir konuya mahal vermez.baska adamlarla konusurken korkmayan duyuldugunda "katil olmasindan korkuyor" garip bi sekilde.Herkes bilir esini de verecegi tepkiyi de fazlasiyla korkusuzsunuz.

Son düzenleme:

Eklentiler

• 72DF9D54-AB3B-436E-9143-9A52D2DB3D92.png
    72DF9D54-AB3B-436E-9143-9A52D2DB3D92.png
    361 KB · Görüntüleme: 90
  • 2431930D-0541-448D-9B79-EAD86C5295AD.png
    2431930D-0541-448D-9B79-EAD86C5295AD.png
    374 KB · Görüntüleme: 75
  • EA0020B5-4589-4F25-A86B-C7F982E936A0.png
    EA0020B5-4589-4F25-A86B-C7F982E936A0.png
    341,5 KB · Görüntüleme: 88
İnanmayın ya şu konu sahibine daha öncede konusu var yeni daha olayı başka anlatmış burada hiç konuşmadığını engellediğini fake hesaptan numarasını aldığını söylemiş fake hesaba nasıl numara veriyorsa artık; o konuda da ınstagramda kozmetik ürünü sattığını adamın ürün almak için ınstagramdaki whatsaptan eklediğini gayet aşkımlı konuşmaların olduğunu sonra yapamıcam da demiş de teli uçak moduna almış da hani numara değişmişti ne oldu? Hep başka hikaye.. ya fake dalga geçiyor bu burada ya da ihaneti normalleştirmiş konuların hepsi çelişkili

Malesef eski konunuza yorum yazamamistim ama ilk okuyanlardandim)))
Baya gulmustum konuya, bak bizi salak yerine koymaya calisiyor ama kk kadinlari yemez demistim.
Şimdiki konu ondan da komik.
Karsinizda 3-5 yaşinda cocuklar yok, buna zaten cocuk da inanmaz.
Adamla satis yaparken tanisip flortlestiniz, baktiniz adam yapisti hemen tutuştunuz.
Esiniz size guvenmemekte hakli.
Lutfen boşanin sonra ne yaparsiniz yapin.

Bir haltlar yemeden once yuvam yikilir mi diye dusunmeliydiniz simdi degil.

Bu adam gökten inip numaranızı mı buldu. Hiçbir şey anlamadım.
Instagram da urun satıyor konu sahıbı. Beyde urun almak ıcın yazıyor ve konu birden asla geliyor. Konu sahıbı hıcbısey hissetmediği ıcın beye, kalbi kırılmasın diye uyarmıyor adamı hop birader diye. Zaten konu aska adam delı degılse kendiliğinden gelmez.
Böyle sacma bir konuydu oncekısı.

Hani biz marjinaldik ya ? :halay: Ferizli’deki bacıların hayatındaki aksiyonu İstanbul’da çalışıp yalnız yaşarken yaşamadım, insanın içinde olacak demek ki. 20 yaşında ailemden izinsiz markete gidemezdim, ailenin istemediği biriyle evlenmişsin, hemen hamile kalmışsın, YouTube kanalı açmışsın, instagramdan satış yapmaya başlamışsın, oradan tanıdığın adamla flörtleşmişsin, şimdi de akıl istiyorsun. Valla biz senden akıl almalıyız bence, 29 yaşında rahat bir ortamda yaşayan, mesleği olan bir kadın olarak sendeki medeni cesaret bende yok. :KK64:Bu işlerin döndüğü Sakarya’da yoldan geçene sorsan büyükşehirde kendi çalışıp yalnız yaşayan, sevgilisi olan kadınlara etmedikleri laf kalmaz. :KK57:

kendisi bizi:suya götürüp susuz getirir.
bu yaşta bunca macera...
alis harikalar diyarında..

Eşin katil olur diye mi korktun?
Ah bu diziler.
İnsanlar kendilerini dizi ya da filmde sanıyorlar...

X