- 29 Mayıs 2018
- 194
- -53
- 26
-
- Konu Sahibi Busra54Nur
Ben bu işi sessizce çözmek istedim.Esim katil olur diye korktumKimi engelledin,neden konuştun bilmiyorum da eşinden gizli işler çevirdiysen adam şüphelenmekte haklı bence.
Telefon numaranı değiştirecek kadar adam rahatsız ettiyse eşine haber verip savcılığa gitmeliydin.
Eşin karısını rahatsız eden adamı öldürecek kadar sıkıntılı biriyse boşanman daha iyi değil mi?Ben bu işi sessizce çözmek istedim.Esim katil olur diye korktum
Aslında rahatsız ediyor mu tartışılır. Başka konusunda adamla konu aşka kadar gelmiş. Ama hanfendi kirmamak için hoslanmadigini soyleyememis ;( ne kadar masum değil miEşin karısını rahatsız eden adamı öldürecek kadar sıkıntılı biriyse boşanman daha iyi değil mi?
Seni rahatsız eden adamla niye konuşma gereği duydun ki?
Kırmamak için mi?Aslında rahatsızlık ediyor mu tartışılır. Başka konusunda adamla konu aşka kadar gelmiş. Ama hanfendi kirmamak için hoslanmadigini soyleyememis ;( ne kadar masum değil mi
Eşin karısını rahatsız eden adamı öldürecek kadar sıkıntılı biriyse boşanman daha iyi değil mi?
Seni rahatsız eden adamla niye konuşma gereği duydun ki?
Ohoooo neler neler olmuş,hakim bey!Hiçte masum değilsiniz siz, ürün satmaktan konuyu aşka getiren, adamla sonrasında telefonla konusan, kırılmasın diye dert edinen insan masum olamaz. Eşinize başta söylecektiniz ama siz o arada konuyu aşka getirmekle meşguldünüz tabi.
+1Hiçte masum değilsiniz siz, ürün satmaktan konuyu aşka getiren, adamla sonrasında telefonla konusan, kırılmasın diye dert edinen insan masum olamaz. Eşinize başta söylecektiniz ama siz o arada konuyu aşka getirmekle meşguldünüz tabi.
Şu bilgileri vermeseniz biz de kadın masum,eş cani ruhlu diyecektik.+1
Eşim bana güvenmiyor diyor bir de
Nasıl güvensin?
Daha önce de adamdan gizli youtube kanalı açmış.
Öğrenince kapatmış.
Anne her olayda buraya gel kocanı dize getirelim modunda.
Es de iyi biri değil gibi.
Kız 22 yaşında.
Olan yine çocuga oldu.