Kizlar Yorumlarmisiniz???

arkadaşlar 29 unda gebeliğimi öğrendim.iki gündüz koyu kahverengi pütürlü lekelenmem var.acaba bişley mi oldu kötü.karın ve bel ağrım yok.size de olmuş muydu acaba?

selam
hayırlı olsun yeniden jel yada fitil kullanıyorsan tutunma kanı ile beraber geliyordur.
Bildiğim kadarıyla bu yatman gerektirğinin de göstergesi yatman gerekiyor
ayrıca bu yazdığın pıhtı değil demi, gelen leri bir parmağınla yokla istersen eğer pıhtı şeklindeyse dr hemen d aramanda yarar var.Ayrıca durumunu dr ilet,belki ilaçla veriri yada çoğaltır.
Keseyi görünme zamanında seni çağırır zaten.
telaşlenma sakin ol .

pıhtı değil.koyu kahve lekenme desek daha doğru olur.fazla da sayılmaz dediğim gibi geldini hissetmedim hiç.doktorumu aradım istirahat dedi.devam ederse progestan hapa da başlıcakmışım.

sanırım bebekler tutunamadı çok belim ağrıyor ve lekelenmem arttı , kırmızıya dönüştü.kısmet değilmiş demek ki.hayırlısı olur inşallah.o da allahtan gelen bişey ne yapalım.

sanırım bebekler tutunamadı çok belim ağrıyor ve lekelenmem arttı , kırmızıya dönüştü.kısmet değilmiş demek ki.hayırlısı olur inşallah.o da allahtan gelen bişey ne yapalım.

niko canım niye öyle düşünüyorsun . o ağrılar normalmiş hatta kanamada olabilirmiş. kötü düşünme kendine iyi bak canım

canım çarşamba günü yaptırmıştım 133 tü 237 olmuş.cuma tekrar istedi burdaki doktorum.samsundaki iğnenin yanına birer tane progestan yut dedi dinlenme verdi.ben de 15 gün rapor aldım.4 günde değerim çok az artmış iki günde bir iki kat olmalıymış.8 nisanda da samsuna gitcem bakalım neler söylicekler.çok endişeliyim.sen neler yapıyosun.hemen başlıcak mısın tedavine.msn den de görüşebiliriz istersen.

canım sana özelden msn adresimi yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…