- 29 Şubat 2008
- 155
- 1
-
- Konu Sahibi txuxrlxux txuxrlxux
Selam
Sanırım kanda yaptırmışın, önce biraz erken yaptırmışın.Seni anlıyorum.Dr bu deger için ne dedi.?
Tam olarak birşey söylemek mümkün değil çünkü 12 gün belirliyor.
Değer düşük gözüküyor.5 ve üstü gebelik var anlamına geliyor.İkigün içinde değer yüksesi gerekiyor.
o günü bekle derim.Var yada yok demek zor.
ama lütfen 12.gün yaptır çünkü elindeki değere göre gebelik tanısının durumu konulacak.
( kimyasal yada dış gebelik gibi)
canım benimde 11.günüm aklımdan geçmedi değil tahlil yaptırmak ama ya sonuç iyi çıkmazsa ve çok hareketliyimdir zaten zor zapdediyorum kendimi sonra evi falan temizlemeye kalkarım bu sonuçla diye bakmaya cesaret etmedim ama bende cuma günü yani yarın tahlilimi yaptırcam.acaba idrar testinde çıkarmı benide bu konuda aydınlatırmısınızzzz...
kızlar benimde test sonucum hüsranla bitti 1.7 çıktı(12.günüm).ilk aşılamamdı.
kızlar benimde test sonucum hüsranla bitti 1.7 çıktı(12.günüm).ilk aşılamamdı.
bugün kanda gebelik testim vardı.ancak kanı verdim meğer cihaz bozukmuş.acele ettikçe sorun çıkıyor.bari idrarda gebelik testi yapıyım dedi.ikinci dakikada silik kırmızı bir çizgi belirdi.hamile olabilir miyim acaba.yoksa kullandığım ilaçların etkisi ile mi o çizgi dın.sonucunu öğrenebilçıktı?yorumlarınızı bekliyorum.türlü türlü sen de hep aklımdaydın.sonucun inşallah olumludur.güzel haberlerini bekliyorum.
evet ara idrarla yaptım.fazla ümitlenmek istemiyorum.yarın tüp bebek merkezine gidip orda yaptırcam.cihazın bozuk old.bilseydim bugün giderdim ama olmadı işte.her işte bi hayır vardır bir gün daha bekleyelim bakalım ne olcak.