Kizlar Yorumlarmisiniz???

Canım ilacın etkisi değildir kan testi zamanın gelmiş artık,o gün yaptığına göre hamişsin sen inşallah.

Ben adet günü yapmıştım ilk idrar değildi ve silik çıkmıştı.Gerçi ertesi gün ilk idrarla yaptığımda silik olmasa da kıpkırmızı değildi.

kızlar benimde test sonucum hüsranla bitti 1.7 çıktı(12.günüm).ilk aşılamamdı.
Hayırlısı demekki böyleymiş canım,inşallah bir sonraki ay olur tüm istediklerin.

NİKO SUNUÇU ALDIM MI,DURUMUN NEDİR?
NİKO naptı bende merakla bekliyorum?

kızlar ben yeni geldim ama sonuç negatif
çok kanamam ve ağrım vardı. çok moralim bozuktu. inşallah bir dahati sefere

Üzme kendini çok fazla ,inşallah olacak canım yakında.Pes etmek yok.a.s.

üzülme, ağır kanaman herhalde ,ister istemez moralın bozuk ,
hep geçtik bizde bu yollardan ve daha da geçeceğiz ama umudumuz asla kırılmayacak,
o şansı bizde yakalayacağız.Merak etme.

arkadaşlar benim sonucumu merak etmişsiniz.olumlu allaha şükürler olsun, ancak aynı gün transfer arkadaşım olan türlü türlü nün sonucuna çokkk üzüldüm.Allah kimsenin yuvasını çocuksuz bırakmasın,isteyen herkese hayırlısıyla versin.

canım tebrik ederim tam aşılama öncesi böyle haberler moral oldu . hamişler dua edin benim içinde ne olur.

canım kendini hiç üzme sıkıntı yapma hayırlısı buymuş demekki yalnış hatırlamıyorsam ilk aşılamandı nasip böyleymiş bir dahaki sefere inşallah pozitif olur ümidini sakın yitirmee güzelimm

ya bak pozitif,tahmin etmiştik.
Hayırlı oldun hepimize uğurlar getirsin...

kızlar ocakta negatifle biten bir tüp bebek denemem oldu bu ay üçüncü adet dönemimdi adetim bir hafta gecikti cuma günü şiddetli bir ağrıyla kanama geldi kanama miktarı üç günde bir pedi bile kirletmedi tuvalate gidince hafif bir kanama oluyor ama çok şiddetli kasık ağrısı gaz sancısı ve mide ağrısı çekiyorum özellikle tuvalette dayanılmaz ağrım oluyor bu akşam öylesine bir test yaptım çok kırmızı olmamakla beraber ikinci çizgi belirdi ne yaşıyorum bilmiyorum ama çok korkuyorum test yanılmıştır diyorum bu ağrılara anlam veremiyorum kistten düşükten dış gebelikten korkuyorum doktorum zaman geçsin öyle gel diyor fikri olan varsa cevaplasın lütfen

canım bence dr. git bir muayene ol.hiç aşıma gelmedi.ama benimde tüp bebek denememden sonraki ilk adeteim çok sancılı geçiyor

canım yarın hemen kandan baktır.bekleme bence.belki hamişsin düşük tehliken var.dış gebelikse de erken teşhis çok önemli bekleme nolur.yarın haberlerini bekliyorum...dikkat et kendine.belki de hamişsin olmayacak şey değil...a.s

selam

senin yerinde olsam kafamda acaba şüpheleriyle durman , gider kanda test yaptırırdım.sonuçu dr belirtirdim.4 ihtimal var kötüsündem gidelim
1-dış veya mol gebelik
2-kist oluşmuştur.
3-gebelik var ve zor durumda
3-geç oluşan bir gebelik var,geçikmeli kanaman ondan olabilir.
Bütün bunların cevapı kantesti yarın yaptırmanda yarar var.

kızlar benimde test sonucum hüsranla bitti 1.7 çıktı(12.günüm).ilk aşılamamdı.

CANIM ÜZÜLME BENIMDE İLK AŞILAMADA KAN SONUCUM 12.GUN "1,92 İDİ "
ŞİMDİ İKİNCİ AŞILAMAMI OLALI 1HAFTA OLDU BEKLİYORUM
BUDEFA 12. GUN KANTESTİ YAPTIRMICAM BİRAZ DAHA BEKLİCEM
İKİNCİYİ DENE AMA KENDİNİ FAZLA YIPRATMA BU TEDAVİNİ ETKİLEYEBİLİR
ÇÜNKÜ BENIM OYLE OLMUŞTU....

arkadaşlar 29 unda gebeliğimi öğrendim.iki gündüz koyu kahverengi pütürlü lekelenmem var.acaba bişley mi oldu kötü.karın ve bel ağrım yok.size de olmuş muydu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…