- 29 Şubat 2008
- 155
- 1
-
- Konu Sahibi txuxrlxux txuxrlxux
kızlar ben yeni geldim ama sonuç negatif
çok kanamam ve ağrım vardı. çok moralim bozuktu. inşallah bir dahati sefere
Canım ilacın etkisi değildir kan testi zamanın gelmiş artık,o gün yaptığına göre hamişsin sen inşallah.bugün kanda gebelik testim vardı.ancak kanı verdim meğer cihaz bozukmuş.acele ettikçe sorun çıkıyor.bari idrarda gebelik testi yapıyım dedi.ikinci dakikada silik kırmızı bir çizgi belirdi.hamile olabilir miyim acaba.yoksa kullandığım ilaçların etkisi ile mi o çizgi dın.sonucunu öğrenebilçıktı?yorumlarınızı bekliyorum.türlü türlü sen de hep aklımdaydın.sonucun inşallah olumludur.güzel haberlerini bekliyorum.
Hayırlısı demekki böyleymiş canım,inşallah bir sonraki ay olur tüm istediklerin.kızlar benimde test sonucum hüsranla bitti 1.7 çıktı(12.günüm).ilk aşılamamdı.
niko anladığım kadarıyla idrarda yaptın ve sabah ilk idrarınla değil ,bildiğim kadarıyla silik çıkması pozitif canım,ara idrarla olduğu için büyük ihtimalle silik çıktı.ama net sonuç kanda ,beklemek zor ama beklemende yine yarar var.
NİKO naptı bende merakla bekliyorum?NİKO SUNUÇU ALDIM MI,DURUMUN NEDİR?
arkadaşlar benim sonucumu merak etmişsiniz.olumlu allaha şükürler olsun, ancak aynı gün transfer arkadaşım olan türlü türlü nün sonucuna çokkk üzüldüm.Allah kimsenin yuvasını çocuksuz bırakmasın,isteyen herkese hayırlısıyla versin.
arkadaşlar benim sonucumu merak etmişsiniz.olumlu allaha şükürler olsun, ancak aynı gün transfer arkadaşım olan türlü türlü nün sonucuna çokkk üzüldüm.Allah kimsenin yuvasını çocuksuz bırakmasın,isteyen herkese hayırlısıyla versin.
kızlar ocakta negatifle biten bir tüp bebek denemem oldu bu ay üçüncü adet dönemimdi adetim bir hafta gecikti cuma günü şiddetli bir ağrıyla kanama geldi kanama miktarı üç günde bir pedi bile kirletmedi tuvalate gidince hafif bir kanama oluyor ama çok şiddetli kasık ağrısı gaz sancısı ve mide ağrısı çekiyorum özellikle tuvalette dayanılmaz ağrım oluyor bu akşam öylesine bir test yaptım çok kırmızı olmamakla beraber ikinci çizgi belirdi ne yaşıyorum bilmiyorum ama çok korkuyorum test yanılmıştır diyorum bu ağrılara anlam veremiyorum kistten düşükten dış gebelikten korkuyorum doktorum zaman geçsin öyle gel diyor fikri olan varsa cevaplasın lütfen
kızlar ocakta negatifle biten bir tüp bebek denemem oldu bu ay üçüncü adet dönemimdi adetim bir hafta gecikti cuma günü şiddetli bir ağrıyla kanama geldi kanama miktarı üç günde bir pedi bile kirletmedi tuvalate gidince hafif bir kanama oluyor ama çok şiddetli kasık ağrısı gaz sancısı ve mide ağrısı çekiyorum özellikle tuvalette dayanılmaz ağrım oluyor bu akşam öylesine bir test yaptım çok kırmızı olmamakla beraber ikinci çizgi belirdi ne yaşıyorum bilmiyorum ama çok korkuyorum test yanılmıştır diyorum bu ağrılara anlam veremiyorum kistten düşükten dış gebelikten korkuyorum doktorum zaman geçsin öyle gel diyor fikri olan varsa cevaplasın lütfen
kızlar benimde test sonucum hüsranla bitti 1.7 çıktı(12.günüm).ilk aşılamamdı.