Tutma belirtisimi

Benimde transferden sonra oldu ağrım şuan gününü hatırlamıyorum ama gebe kaldıktan sonrada devam etmişti umarım sonuçlarınız pozitif olur🥰

Merhaba kızlar transfer günüyle birlikte bugun 5. günüm . Kasıklarımda batmalar var hafif baş ağrım oluyo sadece progestan kullanıyorum fazla ilac kullanmıyorum yani bebeğimin tutma belirtisi olabilir miii
Merhaba bende 30 ekimde oldum transfer gününü sayarsak 4.günüm bugün. Benim göğüslerim ağrıyor ama öyle aşırı değil bide 3.gün hafif sol kasıkta batma oldu ara ara oluyor. Belirtilere takılmayayım diyorum ama acaba tutundu mu diye düşünmeden olmuyor.

Merhaba bende 30 ekimde oldum transfer gününü sayarsak 4.günüm bugün. Benim göğüslerim ağrıyor ama öyle aşırı değil bide 3.gün hafif sol kasıkta batma oldu ara ara oluyor. Belirtilere takılmayayım diyorum ama acaba tutundu mu diye düşünmeden olmuyor.
Benimde aynı belirtilerim bugun transfer hariç 5.günüm test yaptım negatif

Benimde aynı belirtilerim bugun transfer hariç 5.günüm test yaptım negatif
Bende erken gebelik testi yaptim negatif ama daha cok erken ya o yüzden çok moralimi bozmadım iyi düşünmeye çalışıyorum 😊 11 kasım da benim kan test günüm ama 9 kasımda fln tekrar yapabilirim evde. Sizin ilk transferiniz mi?

Bende erken gebelik testi yaptim negatif ama daha cok erken ya o yüzden çok moralimi bozmadım iyi düşünmeye çalışıyorum 😊 11 kasım da benim kan test günüm ama 9 kasımda fln tekrar yapabilirim evde. Sizin ilk transferiniz mi?
Evet ilk transfer benim 28 ekimde oldu 6 kasım test tarihim

X