Kızlar yorumlarınızı bekliyorum.. Ne yapabilirim ?

48 kiloyum kızlarr senağlama boyumda 1.63 falan iştee

canım aynıyız nerdeyse
hatta benım kemıklerım ınce
ama bana bı tek 42,43 oldugumda kılo al demıslerdı
sımdı al dıyen yok
hatta genclıgınde 45 kg olan bı yakınımız 40 küsür yaşında 65 kg alınıyor yanı
bence sen kılonu değil
rusların kaldıgı otelı rusları kıloyu ve fızıksel goruntuyu nıye bu kadar onemsedıgını sormalısın nısanlına

Tamam fiziksel özellikler insan ilişkilerinde önemli ama, evlilik öyle birşey değil.
Zayıflayacaksın, hamile kalıp yusyuvarlak olacaksın, bebek iş güç derken saçını taramayı unutacaksın...
Dahası yaşlanacaksın, kırışacaksın, belin bükülecek, dizlerin titreyecek,,

Ama yine de o senin yanında olmaktan mutlu olacaksa, elini tutmaya devam edecekse evlensin seninle.
Kaşın gözün fiziğin için evleniyorsa... Boşversin..
Androidler piyasaya dökülene kadar hiçbir kıza yanaşmasın..

keşke rus bulsaymış seni böyle komplexe itmeye hiçbir hakkı yok....

bende zayıfım benmide sözlüm kilo al diyor ve bana yemek yediriyor sürekli ama kıyaslama yapmadı hnüz yaparsa koparırım kafasını.. sende ona kas yap bilmem kim gibi desen bakalım ne yapıcak.

canım kusura bakma ama nişanlında kendini bişey zannetmiş . nasıl bi eleşrtiri şeklidir bu anlam veremedim . benimde nişanlım bana kilo al dio ama bu şekilde kırıcı bi konuşma yapsa inanki gözümden düşer.çok üzücü bi durum doğrusu ( nişanlına kendine ne kadar güvendiğini anlat bence canım .bu halinden memnun olduğunu söyle .şahsen beni ruslarla kıyaslasaydı ben onun istediği yere gtmezdm

çok ayıp yaptıgı kendını ne sanıyorsa !!! ezdirme canım sende kendını...
benımkı diyordu bazen bana nişanlıyken işte..
porsuk saclım,yuzune krem sur (yapmıyordum evet haklıydı)
ama ben de diyordumkı benı beyenen sensın , zevksizsen ben ne yapayım ..
demekki hiç zevkin yokmus dıyordum kuplere bınıyordu...
hayırrrr ben zevklıyım die...
yanı o dedi die sacımımı tarıcam, yuzume krem mı surucem hiiiççç beklemsın valla...
ama kendım istersem bakıyorum kendıme , baskası için değişsemem !!!

[
üstünee sende onu italyanların bulunduğu otele götürürsün [/COLOR][/B][/QUOTE]

aynen öyle
bence bu kadar acımasız eleştirmesi ve ısrarcı olması hiç iyi değil
kendin ol,şimdiden onun sözüyle değişmeye çalışırsan oooooo

[
benımkı diyordu bazen bana nişanlıyken işte..
porsuk saclım,yuzune krem sur (yapmıyordum evet haklıydı)
ama ben de diyordumkı benı beyenen sensın , zevksizsen ben ne yapayım ..
demekki hiç zevkin yokmus dıyordum kuplere bınıyordu...
hayırrrr ben zevklıyım die...
y[/QUOTE]

yeni okudum ve :roflol:

rusların olduğu otelin yolunu nerden bilirmiş beyfendi acaba ??
bende zayıfım benimde sadece accık göbeğim var
ama sevgilim şimdiye kadar hiç bi eleştiri yapmadı ben kilo alırsam kilolu seviyor, zayıflayınca zayıf seviyor yani kısaca o beni seviyor..
seninkinin bu derece kıyaslama yaparak eleştirmesi bana çok garip geldi insan kahrolur yaa..

moralini bozmak istemem ama bu adamla ömür çoooooooook zor geçer be canım...

Ruslara bakıp nie utanacakmışsın ki
Ruslar sana bakıp utansınnnn

Kıyaslama yaptığı duruma bakın yaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

canım sana nacizane bir tavsiye sakın onunla ağız dalaşına falan girme onun seviyesine düşme ! sana kilo al diyebilir böyle olsan daha güzel olursun gibi önerilerde bulunabilir amaa seni rencide edicek şekilde konuşması seni rus kızlarıyla kıyaslaması inan bana benim bile zoruma gitti ! bence sen kilo almaya yada göbeğini eritmeye çalışacağına onun seni gerçekten sen olduğun için sevdiğini görmeye çalış inan bu hayatının kararı ve gerçekler hep küçük ayrıntılarda gizlidir dikkat etmeni öneririm...

Nişanlılık dönemi işte bunun içindir, yani ileride "bir" olacağın insanı daha yakından tanıman için.
Olay çok basit gibi görünse de, aslında önemli ayrıntılar bunlar.
Lütfen kendin için iyi düşün ve doğru kararı ver.
Adamın yaklaşımına üslubuna bakar mısınız yaklava:
Bazı şeyler apaçık ortada oluyor, insan anlamadan ya da anlamak istemeden kendini bir ömür mutsuzluğa itebiliyor.
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah kendi doğrunu bulursun.a.s.

Bu adam senle 2 yıldır birlikte.Görmemiş mi çıkarken zayıf olduğunu ki çoğu insan zayıflamak için ne çabalar veriyor.Hay allahım ya ruslar da ayrıca benim bildiğim kadar ile zayıflar nesini gösterecekmiş onuda anlamadım:mymeka:....

bence cok yanlis
bu ne ya
beni boyle kabul etmedin mi ?? de ona
bu ne is cok sinirlendim..kiyaslanmak da hic hos degil

aranızdaki yaş farkı fazla değil 1
2.si madem seni beğenmiyordu nişanlanmasaymış..bidr ruslarla kıyaslıyor...
ne kadar ayıp ya...senn hiç mi kalbin kırılmıyor...
yazık yani nişanlına verdiğin değere...

:O
kavgada bilen söylenmez ya bu. sende badi calışan yakısıklı abilerimizden yardım alacagını söyle ona göbek eritmek için. ve güzel bir popo ve göğüslere sahip olman için seni güzel bir beslenme diyetine sokacaklarını söyle
italyan erkekleri kadar zarif kadını herşeyiyle benimseyen erkeklerede hayran oldugunu bi ara ekleyiver
oda kokusmus ruslarla fantezilerine devam etsin!
bu nasıl nişanlı be. sen kendine bu hakaretleri gercekten ettirdinmi?

:1shok: inanmiyorum yaa nasi istir bu arkadasim gercekten yanlis anlama amaÇok üzgünüm çoook
oyle seymi olur size ornek verirken nasi oluyoda rus kadinlarini ornek verio ya dahasi otellll dioo
sizi simdi begenmiyorsa o yonunuzu elestiriyorsa ilerde nasi olur dusundunuzmu:1shok:bunu sorun etmesi cok garip size ornek olarak ruslari gostermesi dahada garip:çok üzgünüm:

nisanlin ruslarin oldugu oteli baya ziyaret ediyo sanirim seni kiyaslama yapicam derken kendini aciga atmis....ben olsam boyle biriyle evlenmeyi dusunmem...seven insan sevdigini kimse ile kiyaslamaz 40 kg olsada 140 kg olsada sever.

Buyurun size bir erkek hödüklüğü daha. Her şey bir tarafa ama size söylediği rus kadın olayı çok ama çok çirkin. Demekki nişanlınızın gözü hep rus kadınlarındaymış. Bu nasıl bir mukayesedir anlamadım.

aynen arkadasa katılıyorum. kilo alıncada der kilo aldın verklava: diye. bide sen ona de bakalım ne tepki verecek.Çok üzgünüm çoook bozulursa beni anladınmı diye sor bakalım.:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…